| MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? | |
|
+10cao2011 allessia dia feliciaboar ana_hruban Anna Alexa mariaa dolcemaria mamicisibebelasi 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Sam Feb 13, 2010 12:32 am | |
| EU DIN PACATE NU AM AVUT LAPTE NICI LA ADI NICI LA DARIA mi-ar fi placut sa alaptez si le-as fi dat pana la 2 ani | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Dum Feb 21, 2010 10:27 am | |
| Eu l-am alaptat 5 luni,dar in prima luna papa prin furtunas ca era conectat la aparate |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Dum Feb 21, 2010 11:23 am | |
| Eu inca o mai alaptez, avem 4 luni si o saptamana, dar mancam si lapte praf, nu-i mai ajunge lapticul meu :( | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Dum Feb 21, 2010 1:01 pm | |
| mara are un an si o luna si inca i dua san si ii voi daa cat vreaaa | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Dum Feb 21, 2010 2:20 pm | |
| F.buna decizie(parerea mea);nimic nu se compara cu laptele matern si sa profite acum,cat are |
|
| |
Alexa mamica noua
Mesaje : 10 Varsta : 40 stare de spirit : fericita, implinita
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Dum Feb 21, 2010 11:03 pm | |
| Andrei are 10 luni, 1 saptamana si o zi si inca il alapez si il voi alapta si eu cat timp va vrea el. Nu am puterea sa-l intarc. Alaptarea iti da un seantiment unic, si nu vreau sa rup legatura dintre noi., il las pe el ;) Pupici mamici! | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Lun Feb 22, 2010 12:13 am | |
| buna decizie alexa si eu alaptez are 1 an si tot mai vrea cauta ginuta imi ppare rau de denis sanatate multa pupici | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Lun Feb 22, 2010 11:22 pm | |
| aracutull ginuta dar de ce? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mar Feb 23, 2010 3:52 am | |
| gina,tot raul spre bine!! eu am alaptat numai o luna,apoi i am dat lapte praf |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mar Feb 23, 2010 9:00 am | |
| Asa e Andreea si uite ce bine sunt si cu laptele praf! |
|
| |
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mar Feb 23, 2010 1:00 pm | |
| da si eu tot lapte praf iam dat la daria pina la 5 luni acu lapte de vaca | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mier Feb 24, 2010 8:43 am | |
| Mi-a fost teama sa ii dau lapte de vaca pana acum |
|
| |
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mier Feb 24, 2010 12:16 pm | |
| mi nu si la adi tot lapte de vaca a baut pina la 2 ani si acum minca lapte cu orez,gris,macaroane,si cu biscuiti | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mier Feb 24, 2010 12:19 pm | |
| Eu de la laptele praf am trecut la cel UHT;oricum nu am de unde procura de la vaca |
|
| |
ana_hruban mamica super
Mesaje : 78 Varsta : 43 stare de spirit : F F BUNA DAR SE POATE SI MAI BINE
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mar Mar 09, 2010 6:34 am | |
| Noi am supt titi 2,5 luni. Mi-a venit ciclu si nu a mai vrut sa suga. I-am tot bagat titi in gura dar fara succes. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mar Mar 09, 2010 9:12 am | |
| gina la fel (numai ca nu7 se cheama UHT) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mar Mar 09, 2010 11:51 am | |
| Pai nici ce-i cumpar eu nu se numeste UHT;sunt multe marci dar UHT inseamna Ultra High Temperature,adica laptele este tratat la o temperatura inalta si apoi racit brusc pt a distruge microbii si a nu mai necesita fierberea |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mier Mar 10, 2010 1:22 am | |
| aaa...tot auzeam la reclame d laptele asta si credeam ca asa se cheama tot lapte de asta-i dau, de 3,5 % grasime.laptele praf nu.i mai place. |
|
| |
feliciaboar mamica super
Mesaje : 205 Varsta : 41 stare de spirit : fericita ca in sf avem un bebe
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Joi Mar 11, 2010 2:42 pm | |
| ana_hruban si eu am un bebe de 2 luni duminica si in 28 feb si mie mi-a venit ciclu si intradevar si al meu a facut mofturi si nu o prea supt cu placere eu sper sa am lapte cat de mult timp si sa nu imi mai vina ciclu de regula daca alaptezi nu ar trebui sa vina ciclu da eu is tot pe invers | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Sam Mar 13, 2010 8:52 pm | |
| eu am alaptat 8 luni,s-a intarcat singura,cred ca nu mai era buna laptele | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Dum Mar 14, 2010 6:41 am | |
| Odata cu apropierea varstei de un an,multi copilasi refuza laptele |
|
| |
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mar Mar 16, 2010 10:45 pm | |
| da nu stiu cum e cu sinul dar daria nu refuza laptele deloc si adi a baut cu biberonul pina la doi ani | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mier Mar 17, 2010 7:58 am | |
| Esti norocoasa Ioana,de asta.Oricum,am spus ca majoritatea,nu toti.Al meu acum da semne de refuz |
|
| |
allessia mamica super
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mier Mar 17, 2010 11:27 am | |
| eu m-am hotarat sa il alaptez pana la 2 ani , e foarte dependent de san ...numai la san adoarme...ar fii o trauma pt el sa il intarc acum | |
|
| |
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? Mier Mar 17, 2010 2:39 pm | |
| eu nu am avut lapte decat 4 luni si jumatate,cat timp a fost hranita mixt: nu ii ajungea si pangea de foame din ora in ora. Asa ca i-am dat perioada asta cat s-a putut mixt, apoi numai praf pana la un an. Dupa care inca 6 luni lapte de vaca (aveam de unde sa-l iau cu certificat de sanatate a vacii). Si dupa 1 an si jumatate , deloc...(a renuntat singura la bibi, ca era "mare, mergea la cresa" . Acum la aproape 3 ani nu vrea lapte, iaurturi, nimic, nici macar orez, melci, gris cu lapte. Doar branza (foarte multa ce e drept) si foarte rar cereale cu lapte :roll: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? | |
| |
|
| |
| MAMICI CAT TIMP ATI ALAPTAT SI CAT TIMP VETI ALAPTA? | |
|