Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Concurs pentru mamici si viitoare mamici Empty48%Concurs pentru mamici si viitoare mamici Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Concurs pentru mamici si viitoare mamici Empty52%Concurs pentru mamici si viitoare mamici Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Concurs pentru mamici si viitoare mamici

In jos 
+3
Anna
julienne
stem health unirea
7 participanți
AutorMesaj
stem health unirea
Sponsor STAFF
Sponsor STAFF
stem health unirea

Varsta : 40

Concurs pentru mamici si viitoare mamici Empty
MesajSubiect: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyMar Oct 12, 2010 11:48 am

Centrul Medical Unirea reia întâlnirile cu viitoarele mămici şi vă dă întâlnire miercuri, 3 noiembrie ora 18:00 la sala de conferinţe a Centrului de Diagnostic si Tratament (Ion Ionescu de la Brad, nr. 5B, sector 1). Se va discuta tema "Tipuri de nastere".

Întâlnirile vor conţine o prezentare a Active Center (Vania Limban), conform orarului anunţat, după care, opţional, se va face un tur al maternităţii Regina Maria şi al băncii de celule stem Stem Health Unirea situată la subsolul 2 al Centrului de Diagnostic şi Tratament).

Punem la dispozitie 5 invitatii la acest seminar. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un mesaj (sa dati un replay) in care sa ne spuneti ca doriti sa participati. De restul ne ocupam noi. In cazul in care sunt mai multe mamici doritoare atunci putem supimenta numarul de invitatii!

Multa bafta!!
Sus In jos
julienne
mamica noua
mamica noua
julienne

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyMar Oct 19, 2010 10:20 am

As dori sa partici si eu la acest seminar. Sper sa pot ajunge in Bucuresti in timp util. Probabil ca voi veni insotita, deci daca se poate: 2 invitatii!
Va multumesc si bafta in continuare!
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyMar Oct 19, 2010 1:28 pm

mult succes julienne cheers
Sus In jos
stem health unirea
Sponsor STAFF
Sponsor STAFF
stem health unirea

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyJoi Oct 21, 2010 1:42 pm

Sigur ca da Julienne, te-am trecut pe lista si te asteptam cu drag. Vei primi si un mesaj privat cu locatia exacta.

Invitatia este inca valabila, prin urmare asteptam toate mamicile sa se inscrie la concurs pentru a primi invitatii la seminarul "Tipuri de sarcina"!

http://stem-healthunirea.ro
Sus In jos
egiugea
mamica noua
mamica noua
egiugea

Varsta : 41

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyMier Oct 27, 2010 6:55 am

Buna, m-ar interesa si pe mine. Pot veni cu sotul? Suntem interesati de pachetul de nastere la cmu, de fapt avem contractele insa inca nu suntem hotarati 100% in privinta celulor stem . Ar fi perfect, asa am intelege mai bine treaba asta cu celulele stem stocate la noi in tara.

Multumesc,
Sus In jos
stem health unirea
Sponsor STAFF
Sponsor STAFF
stem health unirea

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyMier Oct 27, 2010 9:57 am

Buna!

Sigur ca puteti veni si cu sotul la seminarul de pe 3 noiembrie,ora 18,00 (in sala de conferinte a Centrului de Diagnostic si Tratament - Ion Ionescu de la Brad, nr. 5B, sector 1). O sa se discute despre tipurile de nastere iar apoi se va face un tur al maternităţii Regina Maria şi al băncii de celule stem Stem Health Unirea situată la subsolul 2 al Centrului de Diagnostic şi Tratament.

Veti primi toate informatiile de care aveti nevoie despre recoltarea de celule stem si stocarea acestora in laboratorul din Bucuresti. In plus, veti vedea laboratorul nostru, unde sunt stocate celulele, procedeul si veti cunoaste echipa.

Va asteptam cu drag.

Va rugam sa ne lasati numele dvs. si al sotului astfel incat sa va trecem pe lista de participanti - puteti sa le lasati aici sau sa ne dati un mail la: stem.celule@gmail.com
Sus In jos
egiugea
mamica noua
mamica noua
egiugea

Varsta : 41

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyMier Oct 27, 2010 12:14 pm

Multumesc pentru raspuns, numele meu este GIUGEA ELENA, iar sotul meu se numeste GIUGEA ALIN .

Ne vedem pe 3 noiembrie :)
Sus In jos
stem health unirea
Sponsor STAFF
Sponsor STAFF
stem health unirea

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyJoi Oct 28, 2010 9:08 am

egiugea a scris:
Multumesc pentru raspuns, numele meu este GIUGEA ELENA, iar sotul meu se numeste GIUGEA ALIN .

Ne vedem pe 3 noiembrie :)

Va asteptam cu drag Concurs pentru mamici si viitoare mamici 665942 !

De asemenea invitatiile sunt inca valabile pentru toate mamicile care doresc sa participe!
Sus In jos
dodolin
mamica noua
mamica noua
dodolin

Varsta : 45

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyVin Oct 29, 2010 11:19 am

distanta pt noi e forte mare spania-romania...bafte fetelor
Sus In jos
stem health unirea
Sponsor STAFF
Sponsor STAFF
stem health unirea

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyLun Noi 01, 2010 10:03 am

dodolin a scris:
distanta pt noi e forte mare spania-romania...bafte fetelor
Ne pare rau dodolin ca nu putem sa ne cunoastem cu acest prilej dar cu siguranta vom pastra legatura prin intermediul acestui forum. Vom avea si alte premii de oferit, pe viitor.
Multa sanatate in continuare!
Sus In jos
stem health unirea
Sponsor STAFF
Sponsor STAFF
stem health unirea

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyMar Noi 02, 2010 3:04 pm

Va asteptam cu drag maine la seminar. Urmeaza sa impartasim impresii dupa aceea, aici, pe forum!

Toate cele bune!
Sus In jos
stem health unirea
Sponsor STAFF
Sponsor STAFF
stem health unirea

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyJoi Noi 04, 2010 9:41 am

Cum vi s-a parut seminarul de ieri? Asteptam sa ne impartasiti cum v-ati simtit si ce v-a placut la o ceasca de cofe
Sus In jos
stem health unirea
Sponsor STAFF
Sponsor STAFF
stem health unirea

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptyLun Noi 29, 2010 11:46 am

Dragele noastra mamici si viitoare mamici, va informam ca pe data de 8 decembrie va avea loc inca un seminar despre "Ingrijirea bebelusului si a proaspetei mamici după nastere". (Ion Ionescu de la Brad, nr. 5B, sector 1, Bucuresti)

Regulile sunt aceleasi precum data trecuta. Oricine doreste sa participe la acest seminar trebuie sa ne lase un mesaj in care sa ne spuna numele si noi il trecem pe lista.

Întâlnirile vor conţine o prezentare a Active Center (Vania Limban), conform orarului anunţat, după care, opţional, se va face un tur al maternităţii Regina Maria şi al băncii de celule stem Stem Health Unirea situată la subsolul 2 al Centrului de Diagnostic şi Tratament.

Va invitam sa ne cunoastem mai bine si sa va raspundem tuturor intrebarilor sau neclaritatilor pe care le aveti despre sarcina, nastere, celule stem, recoltare si stocare!

http://stem-healthunirea.ro/
Sus In jos
lute
mamica noua
mamica noua
lute

Varsta : 124

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptySam Feb 05, 2011 10:21 pm

Super concurs aici
Sus In jos
merlin
mamica super
mamica super
merlin

Varsta : 124

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici EmptySam Feb 05, 2011 10:39 pm

Ma inscriu si eu, detalii aici.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Concurs pentru mamici si viitoare mamici   Concurs pentru mamici si viitoare mamici Empty

Sus In jos

Concurs pentru mamici si viitoare mamici
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» anunt important pentru mamici
» Am adaugat noutati pentru mamici si copilasi!!!
» dia album mamici si bebelasi
» hainute copii dar si pt mamici!!
» Staff-ul Mamici si bebelasi.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CONCURSURII :: Concursurii cu premii-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creează un forum | Cultura si Societate | Adolescenta, Copilarie, Familie | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente