| CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? | |
|
+14buburuza jolinutza rebek2508 nikole cao2011 Iuly35 DD andreiutza liona Anna Carmenionescu mihaellas mariaa mamicisibebelasi 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Feb 10, 2010 10:12 pm | |
| Noi prin tel am vb vreo sapt mia dat cineva nr lui dupa care neam intilnit k amici si dupa vreo luna neam sarutat prima data...dar mie mia placut de cind lam vazut dar am vrut so luam usor sa nu ne grabim si acum ne :inimioara: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Dum Feb 14, 2010 1:03 am | |
| yo cand chiuleam d la sc mergeam la un hotel la cafea,suc cu restul chiulitorilor si el a venit cu un prieten de al meu,mi a cerut nr de tel si a 2 a zi ne am intalnit si d atunci suntem impreuna |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mar Feb 16, 2010 10:32 am | |
| noi prin cumnata mia si cumnatul meu ne-am intalnim adika ma invitat la revelion si de atunci suntem impreunaa as ail stiam din evdere dar nu ff bine | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Feb 17, 2010 1:51 pm | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Feb 17, 2010 2:53 pm | |
| La noi nu pot spune ca a fost marea dragoste,dar vorba soacrei mele(s-o tina Dumnezeu in viata): cand vine saptamana oarba........Noi nu ne-am placut la-nceput;el ma credea o usuratica si alerga dupa mine de cateva luni si eu vroiam sa-i servesc o lectie.Pana la urma viata ne-a servit-o noua,dar nici ca as face alta alegere |
|
| |
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Joi Feb 18, 2010 7:58 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Vin Feb 19, 2010 12:58 am | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Lun Feb 22, 2010 9:47 pm | |
| E BN CA NE MAI ADUCEM AMINTE CE FRUMOS ERA MAI ALES LA INCEPUT | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Lun Feb 22, 2010 10:16 pm | |
| macar aici mai scriem despre asta ;) |
|
| |
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Vin Feb 26, 2010 10:41 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Joi Mar 04, 2010 11:58 am | |
| c frumos e sa depani amintiri |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Joi Mar 04, 2010 12:03 pm | |
| O fi,n-o fi frumos dar se pare ca sunt singura care a povestit;desi nu e roz situatia mea dar tot am povestit-o.Voi?Doar ma aprobati sau dezaprobati? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Dum Mar 07, 2010 9:26 pm | |
| fiecare cum se pricepe;suras;; |
|
| |
mihaellas mamica super
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Mar 10, 2010 5:29 pm | |
| noi ne-am cunoscut pe net! descarcam muzica de pe un hub si era si el acolo. se certau niste indivizi microbisti si ne-am bagat si noi in seama. le spuneam celor ce se certau sa vb frumos! el a crezut cateva zile ca sunt baiat, apoi i-am zis despre ce e vorba. am facut schimb de fotografii si la 2 saptamani a venit sa ma vada. ne-am placut din primul moment, am petrecut vara impreuna si in toamna ma mutam la el. acum suntem fericiti si impliniti! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Mar 10, 2010 5:31 pm | |
| Foarte tare povestea ta;nemaiauzita de mine pana acum;si eu care nu credeam in relatiile construite cu ajutorul netului.......mi-ai dat preconceptiile peste cap |
|
| |
mihaellas mamica super
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Mar 10, 2010 5:34 pm | |
| era de aceeasi parere! noi nu cautam sa ne facem o relatie pe net, adica nu activam pe site-uri de acest gen. pur si simplu s-a intamplat! cine aude, nu ne crede! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Mar 10, 2010 5:38 pm | |
| E greu de crezut dar cu atat mai bine de povestit;cred ca va confruntati cu tot felul de reactii la auzul povestii voastre greu credibile |
|
| |
mihaellas mamica super
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Mar 10, 2010 5:42 pm | |
| eee...acum deja ne stiu toti povestea. au trecut 3 ani! s-au obisnuit! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Mar 10, 2010 5:46 pm | |
| da,dar uite ca inca mai aveti pe cine uimi |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Joi Mar 11, 2010 1:41 pm | |
| si eu am avut o relatie de 2 ani,cunoscandu-l tot pe net... |
|
| |
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Joi Mar 18, 2010 6:38 pm | |
| si eu am avut o relatie de 6 luni prin telefon | |
|
| |
Carmenionescu mamica noua
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Sam Apr 10, 2010 7:56 pm | |
| Eu m-am maritat cu Seby(sotul meu)dupa ce am ramas insarcinata;ori asta ma impiedica sa spun daca era adevarata dragoste sau conjunctura a facut in asa fel incat sa ramanem impreuna;acum,dupa 5 ani de casnicie si 8 de relatie pot spune ca toti sunt la fel si mai bine te obisnuiesti si te conformezi si intr-un final sa-l accepti asa cum e sau te lupti cu morile de vant | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Sam Apr 10, 2010 8:02 pm | |
| asa este viata carmen fiecare avem destinul nostru | |
|
| |
liona mamica super
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mar Apr 13, 2010 12:17 pm | |
| eu si sotul meu ne-am cunoscut intr-un club.Pe vremuri mergeam in cluburi sa dansez pana dimineata,imi placea tare mult.Deh si acum mi-ar place dar nu mai merge............. Am vb prin tel,apoi am aflat ca are prietena,si am vrut sa renunt,sa nu ne mai vorbim.Insa a tot insistat,a parasit-o pe prietena de la aceea vreme si iata-na casatoriti de aproape 3 ani,si un un flacau mare. :flower: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mar Apr 13, 2010 12:21 pm | |
| Stii cum se spune: ce-i al tau,e pus deoparte! Daca asa ti-a fost destinul,degeaba ai incercat tu sa pui punct atunci |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? | |
| |
|
| |
| CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? | |
|