Autor | Mesaj |
---|
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| |
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Lun Iun 21, 2010 12:40 pm | |
| uite ca netu asta face minuni | |
|
| |
buburuza mamica noua
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Lun Iun 21, 2010 1:32 pm | |
| iuly35 unde stai in iasi?eu stau in Mircea | |
|
| |
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Lun Iun 21, 2010 5:57 pm | |
| ne-am cunoscut acum 9 ani la scoala de soferi | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mar Iun 22, 2010 5:57 am | |
| buburuza; zona de resedinta,Pacurari...dar de ceva timp stau la parintii mei in afara orasului... | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mar Iun 22, 2010 12:48 pm | |
| wow soper si acum aveti amandoi carnet? | |
|
| |
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mar Iun 22, 2010 2:48 pm | |
| da... | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Iun 23, 2010 7:13 pm | |
| las ca nu-i rau ma bucur pt voi | |
|
| |
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Joi Aug 05, 2010 12:23 am | |
| numai ca el este sofer profesionist iar eu am decat b_ul | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Joi Aug 05, 2010 1:49 pm | |
| b-ul il am si eu,motoare nu conduc si nici masini cu capacitatea mai mare.... | |
|
| |
delia_rus84 mamica super
Mesaje : 80 Varsta : 40 stare de spirit : fericita si implinita
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Aug 11, 2010 9:57 am | |
| noi ne stiam de mai mult timp, dar nu ne-am prea intalnit si de un craciun ne-am intalnit la niste preiteni comuni si de atunci am ramas impreuna | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Aug 11, 2010 9:59 am | |
| frumos casnicie frumoasa delia | |
|
| |
delia_rus84 mamica super
Mesaje : 80 Varsta : 40 stare de spirit : fericita si implinita
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Aug 11, 2010 10:04 am | |
| mersi la fel, Anna | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Mier Aug 11, 2010 11:15 am | |
| | |
|
| |
yry mamica super
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Vin Sept 24, 2010 9:49 pm | |
| noi la nunta varului meu si daca va spun cand lam vazut nu mia placut deloc si acum nu mai pot mor dupa el | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Sam Sept 25, 2010 8:03 pm | |
| asta e cel mai important ...................sa va iubiti si sa va resp[ectati
| |
|
| |
yry mamica super
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Dum Sept 26, 2010 11:26 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Dum Sept 26, 2010 3:27 pm | |
| eu sunt de parere :cu totii avem mici defecte nu cred ca exista un barbat sau o femeie sa fie din toate punctele de vedere ok,cu totii gresim asa ca un sot sau o sotie model....,,nu prea exista,,asta-i parerea mea!! | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Dum Sept 26, 2010 9:53 pm | |
| important e sa stii sa lasi de la tine atunci cand e cazul ca totul sa mearga cat mai bine intr-o relatie,resp o casnicie........ | |
|
| |
yry mamica super
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Lun Sept 27, 2010 10:26 am | |
| mare dreptate aveti asa e nu exista nici barbat perfect si nici femeie dar decat sa stau sa ma faca ca la usa cortului pe strada in parc peste tot unde ies cu el pai mai bine lipsa pe cuvant asta e parerea mea femeia aia a fost facuta in toate jignirile si felurile posibile pai nas sta si batuta pe deasupra | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Lun Sept 27, 2010 10:48 am | |
| altele stau pt bebelus..........stiti voi gandirea unora....daca te-ai maritat acu suporta | |
|
| |
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Lun Sept 27, 2010 6:12 pm | |
| un pic de cearta (contraziceri mai bine zis)exista aproape ca sa nu zic 99%in toate cuplurile...dar cu bataie si jigniri ...nici EU nu sunt deacord si as pleca unde as vedea cu ochii ...binenteles cu bebe...dar nu e cazul meu .... | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Lun Sept 27, 2010 6:17 pm | |
| inceputul e mai greu...prima palma ca apoi restul vine de la sine... | |
|
| |
| |
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? Lun Sept 27, 2010 6:21 pm | |
| sincer da si nu e deloc amuzant....pt ca astfel de barbati ar trebui cat de cat aprecioati pt ca fac curatenie,mancare,cumparaturi si cd vin acasa ei nu-i convine nimic........astfel de femeio ar trebui sa aibe acelasi gen de barbat...care sa o loveasca...dc o merita | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? | |
| |
|
| |
| CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? | |
|