Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 Empty48%CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 Empty52%CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?

In jos 
+14
buburuza
jolinutza
rebek2508
nikole
cao2011
Iuly35
DD
andreiutza
liona
Anna
Carmenionescu
mihaellas
mariaa
mamicisibebelasi
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyMier Feb 10, 2010 10:12 pm

Rezumarea primului mesaj :

Noi prin tel am vb vreo sapt mia dat cineva nr lui dupa care neam intilnit k amici si dupa vreo luna neam sarutat prima data...dar mie mia placut de cind lam vazut dar am vrut so luam usor sa nu ne grabim si acum ne :inimioara:
Sus In jos

AutorMesaj
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyDum Iun 20, 2010 5:11 pm

CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 749457 super tare...iesenii se cunosc pe net...si noi tot pe net... CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 65297 ...deci, avem cate ceva in comun..... yjgj
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyLun Iun 21, 2010 12:40 pm

uite ca netu asta face minuni
Sus In jos
buburuza
mamica noua
mamica noua
buburuza

Varsta : 42
stare de spirit : buna

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyLun Iun 21, 2010 1:32 pm

iuly35 unde stai in iasi?eu stau in Mircea
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyLun Iun 21, 2010 5:57 pm

ne-am cunoscut acum 9 ani la scoala de soferi cheers
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyMar Iun 22, 2010 5:57 am

buburuza; zona de resedinta,Pacurari...dar de ceva timp stau la parintii mei in afara orasului...
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyMar Iun 22, 2010 12:48 pm

wow soper si acum aveti amandoi carnet?
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyMar Iun 22, 2010 2:48 pm

da... CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 749457
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyMier Iun 23, 2010 7:13 pm

las ca nu-i rau ma bucur pt voi CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 435847
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyJoi Aug 05, 2010 12:23 am

numai ca el este sofer profesionist iar eu am decat b_ul lol!
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyJoi Aug 05, 2010 1:49 pm

b-ul il am si eu,motoare nu conduc si nici masini cu capacitatea mai mare....
Sus In jos
delia_rus84
mamica super
mamica super
delia_rus84

Varsta : 40
stare de spirit : fericita si implinita

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyMier Aug 11, 2010 9:57 am

noi ne stiam de mai mult timp, dar nu ne-am prea intalnit si de un craciun ne-am intalnit la niste preiteni comuni si de atunci am ramas impreuna
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyMier Aug 11, 2010 9:59 am

frumos casnicie frumoasa delia
Sus In jos
delia_rus84
mamica super
mamica super
delia_rus84

stare de spirit : fericita si implinita

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyMier Aug 11, 2010 10:04 am

mersi la fel, Anna CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 934497
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyMier Aug 11, 2010 11:15 am

pupic
Sus In jos
yry
mamica super
mamica super
yry

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyVin Sept 24, 2010 9:49 pm

noi la nunta varului meu si daca va spun cand lam vazut nu mia placut deloc si acum nu mai pot mor dupa el hhhh
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptySam Sept 25, 2010 8:03 pm

asta e cel mai important ...................sa va iubiti si sa va resp[ectati
Sus In jos
yry
mamica super
mamica super
yry

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyDum Sept 26, 2010 11:26 am

mare dreptate ai nikole multumesc la domnu de sus pentru ce am ca am niste prieteni care zilnic se cearta dar nu cearta se fac troaca de porcii ca la usa cortului poate mai rau sunt de 3 ani impreuna si acum vor sa divorteze pai decat asa dumnezeu sa ma ierte dar mai bine lipsa xxxx xxxx xxxx
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyDum Sept 26, 2010 3:27 pm

hhhh eu sunt de parere :cu totii avem mici defecte nu cred ca exista un barbat sau o femeie sa fie din toate punctele de vedere ok,cu totii gresim asa ca un sot sau o sotie model....,,nu prea exista,,asta-i parerea mea!!
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyDum Sept 26, 2010 9:53 pm

important e sa stii sa lasi de la tine atunci cand e cazul ca totul sa mearga cat mai bine intr-o relatie,resp o casnicie........
Sus In jos
yry
mamica super
mamica super
yry

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyLun Sept 27, 2010 10:26 am

mare dreptate aveti asa e nu exista nici barbat perfect si nici femeie dar decat sa stau sa ma faca ca la usa cortului pe strada in parc peste tot unde ies cu el pai mai bine lipsa pe cuvant asta e parerea mea femeia aia a fost facuta in toate jignirile si felurile posibile pai nas sta si batuta pe deasupra
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyLun Sept 27, 2010 10:48 am

altele stau pt bebelus..........stiti voi gandirea unora....daca te-ai maritat acu suporta
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyLun Sept 27, 2010 6:12 pm

un pic de cearta (contraziceri mai bine zis)exista aproape ca sa nu zic 99%in toate cuplurile...dar cu bataie si jigniri ...nici EU nu sunt deacord si as pleca unde as vedea cu ochii ...binenteles cu bebe...dar nu e cazul meu .... lkkk
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyLun Sept 27, 2010 6:17 pm

inceputul e mai greu...prima palma ca apoi restul vine de la sine...
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyLun Sept 27, 2010 6:18 pm

hhhh chiar ...nu ati vazut si barbati batuti de catre sotii TTTT
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 EmptyLun Sept 27, 2010 6:21 pm

sincer da si nu e deloc amuzant....pt ca astfel de barbati ar trebui cat de cat aprecioati pt ca fac curatenie,mancare,cumparaturi si cd vin acasa ei nu-i convine nimic........astfel de femeio ar trebui sa aibe acelasi gen de barbat...care sa o loveasca...dc o merita
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?   CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE? - Pagina 3 Empty

Sus In jos

CUM V-ATI INTALNIT ADEVARATA DRAGOSTE?
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» AI INTALNIT BARBATUL IDEAL??? test...
» dragoste sau obisnuinta?
» ORGOLIU vs DRAGOSTE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: Despre căsnicia noastră-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente