Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Tipuri de nastere- nasterea in apa? Empty48%Tipuri de nastere- nasterea in apa? Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Tipuri de nastere- nasterea in apa? Empty52%Tipuri de nastere- nasterea in apa? Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Tipuri de nastere- nasterea in apa?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
julienne
mamica noua
mamica noua
julienne

Varsta : 40

Tipuri de nastere- nasterea in apa? Empty
MesajSubiect: Tipuri de nastere- nasterea in apa?   Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptyVin Oct 22, 2010 10:54 am

Dragi burtici, in calitate de viitoare mamica vreau sa va intreb care ar fi cea mai simpla si nedureroasa metoda de nastere?
Cea normala, cezariana sau in apa? As vrea sa stiu asta ca sa ma orientez la o clinica potrivita unde sa nasc. pespect
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Tipuri de nastere- nasterea in apa?   Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptyVin Oct 22, 2010 1:05 pm

eu am nascut normal foarte usor iti recomand si tie nasterea normala ca sa simti ca ai nascut Tipuri de nastere- nasterea in apa? 934497 nastere usoara
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

Varsta : 48
stare de spirit : buna

MesajSubiect: Re: Tipuri de nastere- nasterea in apa?   Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptyVin Oct 22, 2010 1:32 pm

Buna Julienne, vad ca deja ai o fetita de 2 ani si jumatate, cum ai nascut prima data???...eu cred ca cea mai buna nastere e cum iti e dat sa fie, eu am nascut normal, foarte usor, dar cunosc persoane, care n-ar mai naste normal si a doua ora, iar despre cezariana, ce sa-ti zic, stiu cateva persoane care sunt mulumite de alegerea facuta, altele nu, asa ca...
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

Varsta : 41
stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: Tipuri de nastere- nasterea in apa?   Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptyVin Oct 22, 2010 2:23 pm

Eu am nascut normal..la Sibiu, dar daca as mai face un bebe, ma duc la Brasov la Clinica Privata!
Sus In jos
julienne
mamica noua
mamica noua
julienne

Varsta : 40

MesajSubiect: Re: Tipuri de nastere- nasterea in apa?   Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptyLun Oct 25, 2010 5:23 pm

Fetelor, prima data am nascut normala insa mi s-a parut ffff greu!! A durat travaliul extrem de mult, nu stiu dar nu as mai trece inca o data prin asta. Iar pentru viitorul copil mi-as dori o metoda mai simpla. Multe mamici sustin totusi nasterea normala.. pe mine m-ar bate gandul la cezariana sau nasterea in apa - am inteles ca este mai usoara si pt mamica si pt bbelus...insa nu stiu ce sa spun. Un copil este extraordinar si aduce satisfactii minunate insa ma ingrozeste nasterea..sau poate nu am avut eu o experienta prea fericita... :)
oricum, multa sanatate!
Sus In jos
merlin
mamica super
mamica super
merlin

Varsta : 124

MesajSubiect: Re: Tipuri de nastere- nasterea in apa?   Tipuri de nastere- nasterea in apa? EmptySam Feb 05, 2011 10:31 pm

gasiti informatii aici.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tipuri de nastere- nasterea in apa?   Tipuri de nastere- nasterea in apa? Empty

Sus In jos

Tipuri de nastere- nasterea in apa?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» 5 TIPURI DE BEBEI ALAPTATI
» ZILE DE NASTERE LUNA FEBRUARIE
» anul si ziua de nastere a mamicilor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: SARCINA ŞI NAŞTEREA :: Despre sarcină si naştere-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente