| "semne"ca te inseala | |
|
+6rebek2508 Anna olo_family DD dia Iuly35 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 6:44 am | |
| ...sunt 13 la numar... "O femeie nu stie, simte! Asta spune mitul urban despre intuitia femeilor inselate. In realitate oricine ar putea sa inteleaga, daca iubitul/sotul o inseala, daca ar urmari cu atentie cateva dintre semnele care tradeaza infidelitatea."
Marcella Bakur, profesor de psihologie la Universitatea Marymount Manhattan, a realizat o lucrare in care trateaza semnele care tradeaza infidelitatea partenerilor.
Iata 13 din semnele evidente care ar trebui sa iti trezeasca banuieli:
1. Partenerul tau este mult mai atent cu tine, ba chiar a inceput sa iti aduca flori si cadouri. Desi in prima instanta ele pot parea a fi daruri care sa arate iubirea pe care ti-o poarta, se prea poate sa fie de fapt o forma prin care isi cere iertare. Iubitul/sotul tau se simte vinovat de aventura pe care o are si de aceea incearca sa se revanseze cumparandu-ti cate ceva. Incearca sa discuti cu el si sa afli care sunt de fapt motivele pentru care este atat de "iubitor".
2. De fiecare data cand aveti o cearta sau doar cateva pareri contradictorii, partenerul tau ameninta ca va pune punct relatiei sau vorbeste despre sfarsitul relatiei voastre. Fraze de genul "Ce ai sa faci daca relatia noastra se termina?" sau " Daca ne despartim, eu o sa tin in continuare la tine. Dar tu?" sunt exemple clare ale faptului ca se gandeste deja la acestlucru. Cu cat afirmatiile de acest gen sunt mai dese cu atat ar trebui sa iti fie mai clar ca partnerul tau are pe alcineva.
3. Comportamentul iubitului/sotului tau e din ce in ce mai schimbator. Acum e trist, acum e bucuros. B achiar pare mai trist dupa ce i te alaturi. Principala problema pe care o au persoanele care inseala este capactatea dea mentine stabilitate in ambele relatii. De cele mai multe ori nervii pe care ii acumuleaza intr-o relatie ii va descarca in cealalta.
4. Iubitul/sotul tau este atat de distant incat nici nu mai stii daca sunteti sau nu impreuna. Nu iti mai vorbeste, nu mai faceti planuri comune si aproape ca nu mai stii nimic de jobul sau anturajul sau. Cel mai bine ar fi sa aveti o discutie serioasa in care sa ii ceri detalii despre ceea ce se intampla. Poate fi doar o perioada in care e mai stresat dar la fel e bine poate fi si semnalul unei relatii extraconjugale.
5. Ca prin minune gusturile partenerului tau s-au schimbat. Pana mai ieri ii placeau blugii si tricourile acum insa nu mai iese din costum. Ba mai mult, impatimitul de rock asculta cu interes ultimele noutati pop. Da, poate s-a schimbat dar cam aceleasi sanse sunt ca iubitul tau incearca de fapt sa impresioneze pe cineva. Ar fi cazul sa observi cu atentie.
6. De ceva vreme iuibitul tau critica o tipa din anturajul voastru, uneori atat de vehement incat te gandesti ca exagereaza. Pe scurtai putea jura ca nici macarprin gand nu i-ar trece sa aiba o relatie tocmai cu acea persoana. De fapt insa e foarte probabil ca incearca sa aibe o relatie cu ea sau chiar ca a incercat si a fost respins.
7. In ultima perioada ai observat ca partenerul tau a devenit foarte sensibil la comentariile tale. De cele mai multe ori iti reproseaza lucrurile spuse ba chiar iti aminteste si reprosurile pe care i le-ai facut acum doi ani. Toate acestea pot fi doar o acoperire pentru el si dovada ca incearca sa descopere un motiv pentru a va desparti.
8. Partenerul tau a inceput sa inchida usile atunci cand esti prin preajma, desi initial le lasa larg deschise. De exemplu usa de la birou. De obicei iubitii sau sotii lasa usile de la birou deschise atunci cand lucreaza acasa, mai ales daca nu aveti copii. Dar, odata cu aventurile extraconjugale, partenerul infidel va incerca sa isi creeze spatii personale in care se poate dedica relatiei pe care o are cu altcineva.
9. Fiecare gest dragut sau cadou pe care i-l faci este primit cu un val de vinovatie. "Dar de ce, nu merit" sau "Asa ai fost mereu, nu te merit" sunt fraze tipice pentru partenerii care au relatii extraconjugale. In clipa in care faci ceva dragut trezesti vinovatia in el, tu ar trebui sa fii persoana aceea groaznica din vina caruia amaratul a inceput o alta relatie.
10. Partenerul tau ti-a spus clar ca prefera sa petreaca timpul liber cu prietenii lui decat cu tine. Iar tu nici macar nu esti invitata sa li te alaturi. Asta artrebui sa te puna pe ganduri si chiar sa ii intrebi pe prietenii lui daca au fost in week-end plecati cu iubitul tau ... s-ar putea sa ai surprize.
11. Interesele comune s-au transformat in interesele tale si ale lui. Deodata proiectele in care erai implicata si tu devin numai ale sale iar tu nu ai ce cauta in ele sau au fost cu totul abandonate. Lipsa de interes ar trebui sa trezeasca suspiciuni. Fii increzatoare in fortele tale si cere-i explicatii. O astfel de atitudine este intolerabila intr-o relatie.
12. Viata sexuala s-a transformat intr-o rutina. E ca un ritual de 15 minute pe care il practicati in zilele cu numar par. Incearca sa dinamizezi actul sexual (vezi Sex) si daca nici asta nu functioneaza atunci discuta cu el, ar putea fi o problema de natura medicala sau psihica dar la fel de bine poate fi boala cronica numita infidelitate.
13. Partenerul tau e din ce in ce mai obosit, doarme putin, are cosmaruri si chiar vorbeste in somn. Poate fi stresul de la birou sau o noua iubita cu un apetit sporit. Incearca sa afli inainte de a suferi suplimentar intr-o relatie care nu mai merita.(sursa;Mayra)" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 6:48 am | |
| Al meu nu are nici unul din semnele de mai sus(deocamdata) |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 7:07 am | |
| nici al meu si speram sa nu aiba nici unul din soti vostri | |
|
| |
| |
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 7:19 am | |
| Al meu e crescut de si cu mine;avea 17 ani si eu 15 cand ne-am "imprietenit";asa ca si in sensul asta ne-am indreptat unul pe altul in directia pe care am vrut-o | |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 7:36 am | |
| nu ne regasim,si sper niciodata! la fel si pt voi,dragele mele ,,prietene virtuale,, un prieten spunea ca cel mai bine iti dai seama ...in pat! | |
|
| |
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 8:02 am | |
| deci sunt singura care trebe sa imi fac "griji"..sau poate nu...chiar nu stiu...daca imi aduce flori, se "scuza" ca ma inseala sau imi aduce flori ca iubeste...pffff....sunt in dilema..."in pat"nu a dat semne ca ar fi "o alta"...greu,maik greu... | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 8:04 am | |
| Eu cred ca tinzi spre paranoia(sa nu te superi,e o gluma);al meu imi ia cercei,dulciuri,dar toate astea doar pentru ca sa se scuze ca-si ia si el cate ceva aparatura sau ce-i mai trebuie lui.Ia cauta alt motiv pentru flori.Nu mai poate sotul sa-ti dea o floare ca te gandesti la rau??? Mai optimista te rugam! | |
|
| |
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 8:08 am | |
| ahaaa ca bine zici DD....deci ,el imi"inchide gura",cand isi ia el cate ceva ,caci tocmai si-a luat un handsfree,si a venit cu flori,briose,inghetata....rad ca proasta...si acum realizaz ca asa e....de fiecaredata cand a luat ceva pt el sau amanta(masina)am primit si noi cate ceva... | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 8:11 am | |
| Ei,vezi ca tinzi spre ce am scris eu mai sus????? 11 ani de relatie m-a invatat multe(desi sunt mai mica decat tine);asa ca,rasufla usurata Iuly! | |
|
| |
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 8:18 am | |
| sar'mana...fiind opusul fostului sot,eram in dilema...asta e mai smecher...isi ia lui,hop si noi....alalaltnu lua lui,nici noua...si m-a inselat,oricum ..si mai comic e,ca,sunt raci amandoi... | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 8:21 am | |
| Doar coincidenta! Al meu e scorpion si mai unul in familie si sunt total diferiti;depinde si de ascendent;iar educatia si autoeducatia nu tin cont de zodii | |
|
| |
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 8:22 am | |
| asa e....ala era lenes,profitor,etc..nu mai conteaza....asta e ....mai batran | |
|
| |
olo_family mamica super
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 8:30 am | |
| Vezi iuly..totul spre bine!!!
...mie nu imi mai cumpara mai nimik..noroc cu anumite zile:8 martie,ziua mea,craciun,etc cand ne-am cunoscut..a urmat o sumedenie de cadouri,,de cucerire,,.acum trebuie sa ii spun :,,vai ,uite ,au aparut narcisele!!!,, sau ,, parca lipseste ceva din vaza...,, pe mine ma poti ,,cumpara ,, cu un buchet de flori...nu am nevoie de cadouri extravagante! | |
|
| |
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 8:34 am | |
| da ce crezi olo,ca pe mine "ma rasfata cu bijouri"-bijuterii...o floare,o inghetata...ceva de "scos ochii"asa,lejer......si in plus,e risipa de bani,pe moment e fain,dar cand te "calculesti" la buget,se cam subtiaza...gataaa...regim de austeritateeee.... | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 8:39 am | |
| Pai mie imi ia cercei pentru ca ii spun eu sa nu-mi mai ia dulciuri si flori(primesc destule de la serviciu);dar sa stiti ca are niste gusturi bune......ma surprinde ce bine le nimereste! | |
|
| |
olo_family mamica super
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 8:53 am | |
| da..ai dreptate..dar sti ca un buchet de flori,din acelea de camp,e doar 5 lei... | |
|
| |
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 9:00 am | |
| ei, flori de camp...o garoafa,zambile,narcise ...din astea ieftinioare...noi nu avem "camp" | |
|
| |
olo_family mamica super
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 9:03 am | |
| :))) sti iuly..cand eram ,,tinerei,,..era asa de ...zgarcit..incat fura flori de pe la blocuri si ce de trandafiri imi aducea!!! | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 9:06 am | |
| Pai si nu era mai frumos stiind ca risca pentru tine? E un sentiment frumos!(nu furatul propriu-zis) | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 9:09 am | |
| diana ai un sot tare al meu cand eram prieteni odata cred ca mi-a dus flori trandafiri albastri de ziua mea | |
|
| |
olo_family mamica super
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 9:12 am | |
| ..ei fetelor multe s-au mai schimbat...am uitat pur si simplu sa...ne aruncam CU CAPUL INAINTE familia,copii,casa...etc fac din noi cateodata parca niste roboti fara romantism,spontaneitate... bine macar ca mai avem amintiri placute, le mai depanam cu voi:) | |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mar Iun 08, 2010 11:32 am | |
| pe el nu il regasesc in niciuna....insa eu ii mai zik faze de genu..."dak faci cutare lucru ai terminatºo cu mine"..numai k doar gura e de mine:))) | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mier Iun 09, 2010 4:37 pm | |
| in lok de un buchet enorm de flori prefer un simplu trandafir pt k wstiu k poate e cumparat cu mult drag asa buchetul....ii spune floraresei sa faca un buchet cat mai mare si cat mai frumos ca sa impresioneze | |
|
| |
feliciaboar mamica super
Mesaje : 205 Varsta : 41 stare de spirit : fericita ca in sf avem un bebe
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala Mier Iun 09, 2010 9:57 pm | |
| aha deci nu numai al meu fura flori sa imi aduca mai ales trandafiri,la noi a pus primarita trandafiri aproape la fiecare poarta unde so putut o facut un rondou ptr flori si suntem prieteni si intr-o zi ne-a zis nu stiu ma iulian cine naiba tot fura trandafiri can ies la 15 din primarie toti infloriti frumosi cand vin dimineata nimic......,ii zice sotului,bine ca am fost inspirata inainte sa vina sa mut vaza in camera cealalta din bucatarie ca de nu il prindea si nu imi lua numa unu cati erau imbobociti cand eram prieteni in drum spre mine era o troita ridicata in cinstea eroilor ceva de genu si de acolo imi fura trandafiri | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: "semne"ca te inseala | |
| |
|
| |
| "semne"ca te inseala | |
|