Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| UNIFORMELE SCOLARE | |
| |
UNIFORMELE SCOLARE | PRO | | 89% | [ 8 ] | CONTRA | | 11% | [ 1 ] |
| Total voturi : 9 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: UNIFORMELE SCOLARE Vin Mai 21, 2010 5:52 pm | |
| MAMICI ATI DORI SA REVINA UNIFORMELE SCOLARE IN SCOLI ? DE CE? | |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: UNIFORMELE SCOLARE Sam Mai 22, 2010 10:25 am | |
| sincer, eu sunt pentru,de ce?...nu s-ar mai face "discriminare"....avand o domnisoara la liceu,e greu sa tin "pasul" cu moda...sunt etalate tinute,posete,pantofi,alea alea....deci pentru uniformaa | |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: UNIFORMELE SCOLARE Sam Mai 22, 2010 10:30 am | |
| si eu numai sti care e profesor si care eelev | |
| | | dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: UNIFORMELE SCOLARE Sam Mai 22, 2010 2:21 pm | |
| si eu sunt pr,asa au toti imbracamainte la fel | |
| | | mami de gemene mamica noua
| Subiect: Re: UNIFORMELE SCOLARE Dum Mai 23, 2010 12:03 pm | |
| eu sunt de parere ca elevii trebuie sa aiba o uniforma de scoala acum croitoriile fac uniforme si in pas cu moda si frumoase la unele scoli se poarta iar la altele fiecare vine cum vrea si care mai decare mai deochiat imbracat mai alea donsoarele din ziua de azi | |
| Subiect: Re: UNIFORMELE SCOLARE Dum Mai 23, 2010 5:31 pm | |
| ok,de acord cu uniformele in pas cu moda,dar ca fiecare scoala sa aiba "stasul" ei,ies discutii intre copii....vor "ravni" dupa acea culoare,croiala....eu una as opta pt o uniforma unica..nu ca as fi comunista,dar atunci erau toti elevi si atat...in pas cu moda pot fi cand sunt la plimbare- in timpul ,liber,nu la scoala...o spun pt ca stiu cum e,repet am o donsoara de 16 ani,si e tareee greu...sa vina acasa cu diferite pretentii...de multe ori nu le mai putem face fata...nu ca, nu ar intelege, dar ma doare si ma enerveaza in acelasi timp,rautatea copiilor din ziua de azi... | |
| | | flori82 mamica super
| Subiect: Re: UNIFORMELE SCOLARE Vin Mai 28, 2010 12:19 pm | |
| Pro uniformă! Sunt cadru didactic, ştiu cum e să vezi o clasă colorată în mii de culori şi o clasă cu elevi în uniformă, aşa simţi că eşti la şcoală. Consider că şcoala nu e un loc unde să-ţi etalezi garderoba, punând în evidenţă cât de mult îşi permit părinţii să-ţi satisfacă toate capriciile vestimentare. Deşi predau într-o şcoală simplă, fără fiţe, am cerut ca elevii din clasa mea să fie îmbrăcaţi în uniformă, clasica uniformă de I-IV...Astfel, copiii mai sărăcuţi nu se mai simt prost că ei nu au treninguri sau bluze, blugi la modă... Ei vin să înveţe la şcoală nu pentru altceva... Să nu mai zic că la clase mai mari sau la liceu nici nu mai deosebeşti care e elev, care e profesor ... unii mai şi "critică" aspectul vestimentar al doamnei sau al domnului care , să vorbim pe drept, trăiesc dintr-un salariu modest, mai nou şi micşorat cu 25 % ca să iasă ţara din criză, după părerea "respectabilului domn Boc" ... | |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: UNIFORMELE SCOLARE Vin Mai 28, 2010 2:07 pm | |
| intradevar cum spui flori si eu a-si fi foarte bucuroasa ca invatatoarea ralucai sa ceara uniforma la scoala | |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: UNIFORMELE SCOLARE Sam Mai 29, 2010 10:26 pm | |
| | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: UNIFORMELE SCOLARE Mier Iun 09, 2010 12:59 am | |
| eu sunt pro!!! mi-ar placea sa vad copiii in uniforme,mi-ar fi pacut sa fi purtat si eu. in ziua de azi fetele vin cat mai decoltate,cat mai sexy la scoala,de asta si profesorilor le fug ochii dupa eleve. totusi e o scoala,nu discoteca |
| Subiect: Re: UNIFORMELE SCOLARE Mier Iun 09, 2010 6:14 am | |
| asa e mami de kevin...mai merg la scoala la donsoara mare,si raman"socata"...ce tinute,etalate,figuri,alea alea....si de fapt sunt "mucoase"(scz cuv)dar cu "fite" | |
| | | DD mamica super activa
| Subiect: Re: UNIFORMELE SCOLARE Mier Iun 09, 2010 7:28 am | |
| | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: UNIFORMELE SCOLARE Joi Iun 10, 2010 12:24 am | |
| vezi niste pitipoance care te lasa cu gura cascata si-si dau niste aere ...vai,vai!! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: UNIFORMELE SCOLARE | |
| |
| | | | UNIFORMELE SCOLARE | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |