| Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
coco83 mamica super
Mesaje : 214 Varsta : 41 stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...
| Subiect: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Vin Mai 14, 2010 11:07 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre coco83 in Mier Iun 02, 2010 3:17 pm, editata de 6 ori | |
|
| |
coco83 mamica super
Mesaje : 214 Varsta : 41 stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Mar Mai 18, 2010 7:39 pm | |
| Oferta 20% reducere la comenzile peste 60 lei la hainutele care nu sunt noi! Ofer cadou o hainuta, plus gratis taxele postale la comenzile mai mari de 80 lei... nu e batu nimic in cuie, sunt flexibila in fct de persoana si comanda si mai ales cu clientele fidele... Oferta valabila pana la sf. lunii mai... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Mier Mai 19, 2010 8:06 am | |
| sunt super haintele | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Mier Mai 19, 2010 10:31 am | |
| multumes foarte mult pt aprecieri Anna! Va astept la cumparaturi cu oferte bune, reduceri, cadouri la comenzi peste 30 lei! La cerere incerc sa fac rost de lucrusoare de care aveti nevoie la copilasi, in functie de ce gasesc si la preturi cat mai mici! | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Dum Mai 23, 2010 1:42 pm | |
| Am adaugat in weekendul acesta cateva lucrusoare pe blogul meu cu hainute pt vanzare... va astept cu oferte bune si reduceri... La hainutele pt bebelusi 0-12 luni ... oferta bomba : REDUCERE 40% din pretul afisat... | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Vin Mai 28, 2010 10:28 pm | |
| EXTRA OFERTA - weekendu acesta acord reducere de -40% la toate hainutele pt copii, plus alte cadouri si surprize! Va astept sa comandati! id mes: nicoletadeliamarin@yahoo.com | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Vin Mai 28, 2010 10:33 pm | |
| super hainutele si eu am comandat de la coco si sunt super faine comandati cu incredere | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Sam Mai 29, 2010 9:10 pm | |
| pt copii 3-4 ani nu ai,fetite in special | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Dum Mai 30, 2010 11:14 am | |
| buna fetelr, multumesc pt aprecieri ana dia- mai am cateva si pt 3-4 ani, si urmeaza sapt asta dupa 2 iunie sa aduc altele noi o sa anunt cand postez marfa noua, si va astept cu mar drag si cu cadouri! Pt doritoare si pt mai multe detalii va rog frumos sa ma contactati pr mes: nicoletadeliamarin@yahoo.com | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Dum Mai 30, 2010 4:40 pm | |
| | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Mier Iun 02, 2010 3:13 pm | |
| buna, din pacate nam bani pt marfa noua, sau ivit niste cheltuieli neprevazute... scuzeee...!!! In schimb va astept sa cumparati hainute in vechiul lot cu o MEGA REDUCERE DE -50% din pretu afisat la toate hainutele de copii, exceptie de la oferta facand cele noi de copii si cele pt adulti! Va rog frumos sa cumparati ceva si de la mine,chiar trec printro perioada mai grea dpdv financiar! Iertatima daca am suparat pe cineva! multumesc pt intelegere! | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Vin Iun 04, 2010 10:37 pm | |
| va multumesc in toata inima tuturor celor ce prin comenzile dvs mati ajutat... La cererea clientelor de noi postari cu hainute, am facut tot posibilu si mam imprumutat si astfel am luat marfa noua, atat hainute noi postate azi, cat si Sh pe care o sa le postez weekendu acesta... cu ajutoru vostru o sa inapoiez si imprumutu si o sa raman si eu cu ceva... Va astept cu noi comenzi.... cadouri surpriza, reduceri in fct de suma totala si de hainute... Oferta de -50% sa terminat... http://picasaweb.google.com/deliuta83/DelyaHainute# nicoletadeliamarin@yahoo.com | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Vin Iun 04, 2010 10:54 pm | |
| coco vezi iti apare butonu edit la rete de bucatarie avolo'! | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Sam Iun 05, 2010 5:06 pm | |
| | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Joi Iun 10, 2010 5:18 pm | |
| Super oferta! - 30% reducere la toate hainutele pt copii! | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Sam Iun 12, 2010 10:22 pm | |
| oferta s-a gatat, dar am mai postat noi lucrusoare foarte frumoase si la preturi micute... mai ofer reduceri in functie de fiecare comanda sau produse! | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Vin Iun 18, 2010 1:00 pm | |
| azi am adaugat cateva hainute pt bebelasi 0-12 luni! va astept la shoping! acord si reduceri!!! | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Vin Iun 25, 2010 10:33 pm | |
| azi am postat ate cateva hainute pt copii pe site meu! va astept cu drag! | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Vin Iul 09, 2010 8:47 pm | |
| NOUTATI!!! saptamana aceasta am postat multe hainute la preturi foarte mici... EXTRA OFERTA DE WEEKEND: taxe postale si transport gratuit pt cine comanda in aceste 3 zile!!! Va astept cu rezervari.... coamanda minima pt oferta este 30 lei! http://picasaweb.google.com/deliuta83/DelyaHainute# | |
|
| |
ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Dum Iul 11, 2010 8:22 pm | |
| Esti norocoasa coco83, ai cliente fidele. Am si eu un blog unde vand hainutele fetitei mele de 1 an si 1 luna, ( sunt in stare foarte buna si imi pare rau sa le arunc ) speram ca din banii primiti pe ele sa ii pot lua altele in schimb si sa economisesc din bani pt alte cheltuieli dar nu am avut norocul tau. Am vandut doar o pereche de pantofiori www.ancanaomi-lucrusoarebebei.blogspot.com | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Dum Iul 11, 2010 10:42 pm | |
| buni si aceia ancanaomi, nu descuraja, si eu cand miam deschis prima oara blog, am stat vreo 2-3 luni fara sa vand nimic, apoi mam apucat serios de reclame pe diverse forumuri sau sincer am mai spilcuit adrese de mes si mail de pe net ale diverselor mamici, nici mie nu prea mia mers cu bloggerul, dar de cand mam mutat pe picassa e mult mai bine si pot sami adaug la favorite mult mai multe posibile viitoare cliente dandule un simplu add, trebuie sati cauti tu clientele nu ele pe tine, mai rar asa... oricum multa bafta si vanzare multa...; mie tare bine mia mai prins,ca uneori aveam bani de mancare din banutii de pe comenzile ramburs, ii asteptam cu sufletu la gura...nu zic ca am dat si de neserioase si batjocoritoare, care mau facut sa arunc degeaba bani la posta, dar am trecut peste si iam multumit lui Dumnezeu pt tot ce mia da oricat de putin ar fi fost... | |
|
| |
ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Lun Iul 12, 2010 9:03 am | |
| pai m-am gandit sa dau si eu reply la persoanele carora le-a trimis cele de la care am cumparat eu dar m-am gandit sa nu par neserioasa | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Lun Oct 04, 2010 4:25 pm | |
| salutare dragi mamicute! va astept pe siteul meu cu hainute, preturi mici, reduceri in fct de valoarea totala a comenzii, EXTRA OFERTA! sapt asta orice tricou copii la doar 3 lei! | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Mar Oct 19, 2010 4:27 pm | |
| | |
|
| |
coco83 mamica super
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! Sam Noi 13, 2010 12:27 pm | |
| O noua OFERTA: NEGOCIEREA PRETULUI! valabil incepand de azi 13 nov. si pana pe 18 noiembrie. Reguli: accept oferte de pret de la dvs dar reducerea sa nu fie mai mare de 40-50% din pretu deja afisat, articolele care au specificat ca-s noi sau ca noi nu au reducere mai mare de 1-2 lei din pretu afisat; hainutele deja rezervate nu intra la oferta de negociere! Rezerv. se fac pt data dorita de dvs. dar va rog s-o specificati neaparat; iar cele cu valoare peste 70 lei si plata in cont au expediere gratuita!!! http://picasaweb.google.com/deliuta83/DelyaHainute#mai multe informatii pe mes sau mail: nicoletadeliamarin@yahoo.com | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! | |
| |
|
| |
| Vand hainute copii 0-6 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!! | |
|