| e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? | |
|
+4ana_hruban dolcemaria mariaa mamicisibebelasi 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Vin Feb 05, 2010 3:01 pm | |
| eu zic ca da dar aditu meu nici cum nu minca carne dar cind era mic minca acum nu mai vrea nicicum si e foarte rau... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Vin Feb 05, 2010 3:40 pm | |
| al meu mananca de toate(ce e permis pt varsta lui). insista pt ca , cartnea are un rol important in alimentatie.da i mai mult piept de pui facut la cuptor cu legume sau nush...intreaba l ce i place ,tu stii mai bine cum sa l iei.
baietelul cumnatei mele nu i placea varza calita si intr´o zi a venit de la sc si maik´ sa i a fost pus varza calita la robot ,era ca o pasta super buna ,el nu stia ce manca ,i a placut si a mai cerut o portie ,apoi i a zis maik´sa ca e varza si el:" a aa,da e ff buna!!" |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Vin Feb 05, 2010 11:04 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Dum Feb 07, 2010 8:50 am | |
| stiu ca carnea are un rol inportant ptr sanatatea copilului dar nu am ce face isi face greata cind ai pun in farfurie dar cind era mic minca | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Lun Feb 08, 2010 7:27 pm | |
| fa carnea pasta si amrstec´o cu restul mancarii. |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Joi Feb 11, 2010 3:27 pm | |
| Da eu zic ca este normal sa manance de toate... | |
|
| |
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Joi Feb 11, 2010 7:40 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Vin Feb 12, 2010 6:58 pm | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Vin Feb 12, 2010 8:00 pm | |
| nu am avut succes o zis ca el stie cai carne si no vrut sa mince asi face greata | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
ana_hruban mamica super
Mesaje : 78 Varsta : 43 stare de spirit : F F BUNA DAR SE POATE SI MAI BINE
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Lun Mar 08, 2010 12:12 pm | |
| Normal e sa mance de toate. Acum are si el preferinte si daca ceva nu ii place nu ii dau si gata. Mersi pt ideea cu varza calita, eu ii fac supita si mananca cand are chef. Toate sunt f importante pt o crestere si dezvoltare armonioasa. Eu tot ii bag in gurita dar el le scuipa sau le vomita. Cred ca cu timpul se va obijnui.Pediatrul mi-a zis daca nu ii place sa nu manance si daca nu deschide gura sa nu ii bagi cu forta. Noi ne-am luptat f mult cu pestele nu vroia nici cum si acum il mancam cu carnita de pui amestecat. Biscuitii ii vomita cum ii simte dar in schimb ieri a prins o eugenia si a mancat-o. Nu stiu cu a luat-o in manuta ca pe el nu il tenteaza asa ceva dar asta este, si nu a vrut sa o mai lase pana nu a supt-o pe toata. Eu tot ii fierb legume in bucati mici, sau ii tai mere si pere ca poate poate a baga in gurita dar nici gand.pupici | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Lun Mar 08, 2010 12:16 pm | |
| Rabdare,ca o sa accepte incet-incet;eu vorbesc din experienta,desi stiu ca nici un copil nu se manifesta la fel |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Lun Mar 08, 2010 1:06 pm | |
| eu nu ii fac toata mancare piure...ca mi-e frica ,ca va vrea sa manace doar asa |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Lun Mar 08, 2010 1:07 pm | |
| Nici eu nu i-o pasez(decat bananele)dar ii recomandam anei_hruban sa incerce sa vada daca vrea sa pape fructele daca sunt pasate;macar sub forma aceasta |
|
| |
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Lun Mar 08, 2010 2:34 pm | |
| daria minca doar taeat mai marunt nu ai pasez mincarea si carnita o minca tot asa | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Mier Mar 10, 2010 1:33 am | |
| lui daca-i dau o bulca,atata sta pe ea pana o termina,covrigi la fel,am observat ca ii place sa pape singurel si asta ma bucura. |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Sam Mar 13, 2010 2:56 pm | |
| eu i-am dat din fiecare mancare cate putin iar daca nu-i palcea nu-i mai dadeam,iar acum mananca orice,nu face mofturi la mancare | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Sam Mar 13, 2010 5:58 pm | |
| asa si eu,dar rar exista ceva sa nu-i placa:suras:: |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Sam Mar 13, 2010 7:30 pm | |
| Denis mananca si ce n-ar trebui sa pape;orice ii bag in gurita,papa fara sa protesteze |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Sam Mar 13, 2010 7:54 pm | |
| pai nici cu kevin nu ma plang...ii dau d toate,cate putin,ca mi-e frica sa nu-l doara burtica.nu pot manca pe ascuns si cand il vad cum se uita-n gura mea,nu pot sa nu-i dau cu toate ca are papica lui. |
|
| |
allessia mamica super
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Mier Mar 17, 2010 11:35 am | |
| ce bine de voi fetelor!noi avem probleme cu mancarica de la 6 luni ,sunt zile in care andrei nu mananca deloc ,gusta din mancare si atat ... de la bun inceput mancarea nu a prezentat interes pt el ... medicul mi-a spus ca e lenes si se bazeaza pe san ... | |
|
| |
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Mier Mar 17, 2010 2:19 pm | |
| eu nu pot sa ma plang f. tare de ioana. Mananca de toate , insa cand are chef. Degeaba ma chinui sa ii fac program de masa: o las nemancata cateva ore bune (chiar si 6,7 ore) fara sa ii dau nimic intre mese, daca nu are chef nu mananca si gata. Insa cand o apuca foamea... atunci "recupereaza'. La cresa s-a invatat cu orele fixe (de, sunt o gramada de copii, si stie ca apoi ramane nemancata) insa acasa e un circ... In rest manaca de toate (carnea trebuie obligatoriu sa aibe os, "pe care il manaca cutu"). Alimentele le-am introdus treptat potrivit varstei si la indicatia d-nei dr. pediatru. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Mier Mar 17, 2010 2:26 pm | |
| La ce pediatru te duci CAO2011?Acasa se rasfata si ea ca deh....e printesa familiei |
|
| |
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Mier Mar 17, 2010 10:02 pm | |
| noi nu avem probleme doar ca nu a mincat aproape nic timp de o sapt cit a fost bolnava si a slabit mult dar acu mincam iar | |
|
| |
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 43 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? Sam Iun 19, 2010 11:32 pm | |
| toate la timpul lor... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? | |
| |
|
| |
| e normal sa-i invatam pe copiii nostri sa manance de toate? | |
|