Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| Produsele de la Danone...pro sau contra | |
|
+14danessa mamicisibebelasi irinaj buburuza iulia_mama_evelynei ana_hruban olo_family dolcemaria flori82 mariaa liona DD Anna Iuly35 18 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Produsele de la Danone...pro sau contra Lun Apr 19, 2010 6:09 am | |
| Rezumarea primului mesaj :
Bun gasit....printesa noastra de un an jum,adora produsele de la Danone,mai exact Cremosso natural si cel cu fructe. Aproape zilnic"serveste" un paharel jumatate,dimineata cremosso natural cu painita,iar in cursul zilei dupa orele 16 ,mai"bagam un paharel de cremosso cu fructe .Nu e prea mult?Sa fie prea mare cantitatea....caci la calitate,eu sunt multumita,ca si grasime de 5,2%. : :cofinim: : ,pt mamici.... | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Produsele de la Danone...pro sau contra Mier Iun 23, 2010 3:46 pm | |
| eu iam dat de toate iaurturiilee dar sunt unii copii care nu le acceptaa si le este rau sau fac alergiiii noi avem norocc | |
| | | DD mamica super activa
| Subiect: Re: Produsele de la Danone...pro sau contra Vin Iun 25, 2010 12:03 pm | |
| Eu i-am dat Tnuva si l-a acceptat foarte bine | |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: Produsele de la Danone...pro sau contra Vin Iun 25, 2010 12:29 pm | |
| papati copilasi si ralucai i plac iaurturile dar si smantana i place cu paine | |
| Subiect: Re: Produsele de la Danone...pro sau contra Vin Iun 25, 2010 12:30 pm | |
| Eu ieri i-am dat prima data paine | |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: Produsele de la Danone...pro sau contra Vin Iun 25, 2010 12:33 pm | |
| | |
| Subiect: Re: Produsele de la Danone...pro sau contra Vin Iun 25, 2010 12:36 pm | |
| Pai asa am inceput sa-i dau;mai ales ca eu am inceput diversificarea la 3 luni | |
| | | sanamaria mamica noua
| Subiect: Re: Produsele de la Danone...pro sau contra Joi Dec 30, 2010 10:37 am | |
| Si baietelul meu mananca danone natural si napolact de la 10 luni si e ok. Ii place iaurtul de orice fel. | |
| | | shtefanyaa mamica super
| Subiect: Re: Produsele de la Danone...pro sau contra Joi Ian 06, 2011 11:28 am | |
| Buna mamici. Eu nu-i pot da altceva lui Eric in afara de Tnuva, simplu ,cu fructe adaugate de mine sau cu biscuitei.Am incercat si alte firme ( Campina, Napolact, Danone, Albalact etc ), dar se pare ca nu -i priesc, pentru ca vasra imediat dupa ce papa. Este adevarat ca fiecare copil are propria toleranta la alimente si fiecare mamica va incerca sa faca ce crede ea ca e mai bine pentru puiutul ei. Sanatate multa! | |
| | | merlin mamica super
| Subiect: Re: Produsele de la Danone...pro sau contra Sam Feb 05, 2011 10:27 pm | |
| eu sunt pro, detalii aici. | |
| | | omer camelia mamica noua
| Subiect: Re: Produsele de la Danone...pro sau contra Mier Mar 23, 2011 12:29 pm | |
| Eu cred ca cel mai agreat de copii este iaurtul cu gust dulceag...la iaurtul acru se stramba in fel si chip,iar iaurtul de la danoe are gust foarte bun(cremoso) | |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: Produsele de la Danone...pro sau contra Joi Mar 24, 2011 7:08 pm | |
| cu gust de biscuite i dau de la danonee i place muult | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Produsele de la Danone...pro sau contra | |
| |
| | | | Produsele de la Danone...pro sau contra | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |