| temperatura de la dinti | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: temperatura de la dinti Vin Apr 16, 2010 9:27 am | |
| raluca aseara a facut 39 cu 4 tempt nu i curge nasul nu stranuta ? ati avut o asemenea problema ? | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: temperatura de la dinti Vin Apr 16, 2010 9:33 am | |
| mai ana mie mi se pare cam mare de la dintii dar se poate daca zici ca ii iese canini se poate ce supozitoare i-ai pus? face si diaree? | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: temperatura de la dinti Vin Apr 16, 2010 9:36 am | |
| ioana a fost asistenta aseara i multumesc paracetaml am sunat dr si iam zis ca nui curge nasu si nu are nimic de raceala ea ma intrebat daca i iese dinti si i iese caninu de sus si a zis ca de la dinti face acum nu stiu ce sa zic cand iau iesit n=maseles si dinti nu am avut probleme | |
|
| |
andreiutza mamica super
| Subiect: Re: temperatura de la dinti Joi Mai 06, 2010 10:10 am | |
| nu cred sa fie temperatura asa mare de la dinti sanatate maxima :rrrr: | |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: temperatura de la dinti Mar Iun 15, 2010 3:23 pm | |
| anna..a mea zilele astea a facut temp 41.....fara muci fara tuse....si asta din cauza la dintzi,nºai dc sa te sperii...eu iºam dat dalsy si nurofen,iºam pus sosetutele cu otet,si iºa scazut..si nu e prima data knd face temp asa mare de la dinti(de la aceeasi ,k nici akum nu iºa dat ink)....asa k nuºmi fac griji...numai dak o vad k e mai rara...si se simte rau din alte cauze.. | |
|
| |
ana-mihai mamica noua
| Subiect: Re: temperatura de la dinti Mar Iun 22, 2010 9:36 pm | |
| Buna seara!si eu am aceasi problema cu dintisorii noi avem 5 luni ,si de la 4 luni ne-au iesit doi dintisorii.De 2 zile este tare marait si agitat .La aparitia primilor 2 nici nu am stiut.Acum nu stiu daca ii ies si ceilaltii? | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: temperatura de la dinti Joi Iun 24, 2010 2:26 pm | |
| buna a facut temereatura de la dinti cumparai jucarie pt dentitie sau kalgel pt gingi | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: temperatura de la dinti Joi Iun 24, 2010 3:28 pm | |
| si-al meu mi-a facut temperatura azi-noapte,tot de la dintisori si acum are ,i-am dat paracetamol sirop |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: temperatura de la dinti Joi Iun 24, 2010 4:27 pm | |
| Sper sa nu ma confrunt cu temperatura de la dintisori ca am auzit ca e greu pentru amandoi(si pentru mamica si pentru copilas);e mare temperatura? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: temperatura de la dinti Vin Iun 25, 2010 12:19 am | |
| dim cred ca avea 39 ,nu m-a lasat sa-i iau temperatura,dar ardea de numa´ pana la amiaza credeam ca e de la dintisori si dupa somnic, hop cu mucisori s-a trezit...o fi si de la dintisori ca vad ca da sa sparga gingia. acum seara mi-a facut 38,5. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: temperatura de la dinti | |
| |
|
| |
| temperatura de la dinti | |
|