Autor | Mesaj |
---|
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Sam Mar 13, 2010 8:59 pm | |
| noi si acum dormim amandoua in pat stiou ca nu e ok,dar asta e,sper s-o pot dezvata repede | |
|
| |
allessia mamica super
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Dum Mar 14, 2010 11:58 pm | |
| noi dormim cu bb in pat si mi se pare ceva normal ,asa l-am obisnuit si asa ne place sa il avem langa noi ... intimitatea noastra nu are de suferit ba mai mult intre timp am devenit mult mai spontani :)) | |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Lun Mar 15, 2010 8:14 am | |
| Hmm...noi avem doar 4 luni,dimineatza cand pleaca tati la munca ,Paul vine langa mami in pat...sper ca nu se va invata doar ca atat...oricum noi locuim intr-o garsoniera,nu se pune problema de o camera a lui... DE cand l-am adus acasa doarme doar in patutul lui,inclusiv la colici,ziua,noapte... dimineatza e o exceptie dragutata | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Mar Mar 16, 2010 9:40 pm | |
| eu sunt de parere ca copilul tre sa doarma cu mamica lui adi a dormit cu mine pina am nascuto pe daria dar nu am avut probleme cind a tre sa doarma singur | |
|
| |
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Mier Mar 17, 2010 2:53 pm | |
| de cand am adus-o acasa pana la 11 luni a dormit cu noi in camera dar in patutul ei. Apoi i-am facut dormitorul ei (avantajul celor 3 camere ale ap) si am mutat-o acolo fara probleme. Acum are o mobila "tineret" cu pat de o persoana (2/1.40 m) si nu avem probleme. Ce-i drept, bebe fiind, dupa baita o puneam in patut si ieseam din camera, dimineata ne trezeam inaintea ei si la fel, ieseam din camera (deci se culca si se trezea singura in camera). Si asa s-a invatat: acum doarme cu "Chiti" un soricel de vre-o 70 cm " care o pazaste sa nu cada din pat" si un leu portocaliu cat ea de mare (e pus intr-un colt al patului) care "are grija de ea noaptea sa viseze frumos". Normal ca din cand in cand mai mergem sa vedem cum doarme..... | |
|
| |
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Mier Mar 17, 2010 10:22 pm | |
| pt ioana care e o fetita frumoasa | |
|
| |
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Joi Mar 18, 2010 11:39 am | |
| multumim mult de pupici , sunteti niste scumpi. :inimioara: | |
|
| |
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Joi Mar 18, 2010 1:04 pm | |
| si voi | |
|
| |
Andreea Stefan mamica super
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Vin Mar 19, 2010 10:54 am | |
| gargarita mea doarme in patutu ei de la inceput. o mai iau cateodata in pat cu noi,dar se foieste muuuuuuuuuuuuuuult asa k ma trezesc mai odihnita cand doarme in patutu ei decat cand e cu noi in pat. nu am vrut de la inceput sa o obisnuim in patu nostru k apoi nu am mai fi putut deloc sa o punem in patutu ei. acum mai nou,se foieste si la ea in patut. azi de dimineata era pe diagonala inghsuita intr-un colt si dormea linisitita | |
|
| |
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Vin Mar 19, 2010 11:24 am | |
| ce dulce cred ca a fost | |
|
| |
Andreea Stefan mamica super
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Vin Mar 19, 2010 12:39 pm | |
| da,e o scumpa si e un bebe asa vesel seara avem program de gadilit si chiuie :)) | |
|
| |
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Vin Mar 19, 2010 2:17 pm | |
| pozitie de somn: cu capul sub patura , restul corpului in afara ei, iar picioarele atarnand in afara patului . Asa am gast-o intr-o dimineata. :rass: | |
|
| |
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Vin Mar 19, 2010 4:04 pm | |
| da sunt tare dulci copilasi astia si au si niste pozitii de dormit :rass: | |
|
| |
mami_david mamica super
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Sam Mar 20, 2010 2:26 pm | |
| david doarme cu mine in pat pt ca asta imi doresc a avut si el patutul lui,dar l-am demontat cum sotul e plecat mai mult de acasa imi place f mult sa dorm cu el... | |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Sam Mar 20, 2010 4:33 pm | |
| sper sa nu-l invat sa doarma cu mine deoarece am o prietena care a mai dormit din cand in cand cu fiul ei cand era mic...,iar acum la 11 ani...doarme doar cu el! este de neinvins la acest capitol... vom vedea | |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Sam Mar 20, 2010 4:48 pm | |
| si eu sper s-o pot dezvata dar cu cat snt mai mari cu atat ii dezveti mai greu si plus viata intima are de suferit,cateodata cad rupta si mie greu sa merg dincolo la sotul meu si am avut cateva certurri pe tema asta si am mai auzit si la alte cupluri intr-adevar ne place sa dormim cu puii nostri dar tre sa vina vremea sa doarma singuri | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Sam Mar 20, 2010 5:46 pm | |
| Eu nu am dormit nici cum cu Denis in pat;am stata in aceeasi camera cu el timp de 5 luni,dar dupa aceea am fugit la sot si nu s-a plans nimeni.Chiar daca 11 luni cat am stat fara sot,imi venea sa-l iau pe copil cu mine in pat,am preferat sa-l las la el in camera |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Sam Mar 20, 2010 7:55 pm | |
| si raluca doarme cu noi plange daca e singura :flower: | |
|
| |
adriana_36 mamica noua
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Sam Mar 27, 2010 10:55 pm | |
| briana a dormit cu noi 1 luna si 3 sapt, iar de atunci doarme in patut si se simte foarte bine in patutul ei, iar eu pot dormi mai linistita | |
|
| |
adriana_36 mamica noua
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Sam Mar 27, 2010 11:01 pm | |
| am uitat sa va spun, baiatul a dormit in pat cu noi pana pe la 7 - 8 anisori si f greu l-am obisnuit sa doarma singur avand deja experienta de la alex , ne bucuram ca briana doarme singurica : | |
|
| |
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Dum Mar 28, 2010 3:36 pm | |
| si adi tot cu mine a dormit pina am nascuto pe daria | |
|
| |
CATASTEFY mamica super
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Lun Mar 29, 2010 5:00 pm | |
| ce nebune sunteti fetelor imi plac aceste discutii citesc si ma amuz ca stefanut am incercat sa il asez in patut ba in pat dar degeaba tre sa ma simta langa el .si tare mult as vrea sa mai trag si eu o raita langa sot dar poate vedeti ca am doi cand stau cu unu mic , cand ma feresc de cel mare si toty asa o sa ii invat sa doarma amandoi dar pana atunci mai este . tare as vrea sa ma mentin sa am chef de viata si dupa ce ii invat sa doarma amandoi. | |
|
| |
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Lun Mar 29, 2010 9:38 pm | |
| eii dar dupa ce adorm copilasi poti sa mai fugi si la sot eu asa fac | |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Mar Mar 30, 2010 7:54 am | |
| da si eu fac la fel dar de cele mai multe ori adorm odata cu fetita si tare nasol e sa ma trezesc din somn | |
|
| |
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? Mar Mar 30, 2010 9:28 pm | |
| acum daca adormim ce sa facem? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? | |
| |
|
| |
| ESTE BINE SAU NU SA DORMIM CU BEBE IN PAT? | |
|