| CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? | |
|
+18Iuly35 bruneta_anytza cao2011 andreiutza liona Anna flori82 CATASTEFY adriana_36 irinaj mary24stef andra dia mariaa ale2009 mihaellas ana_hruban mamicisibebelasi 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Vin Feb 12, 2010 9:31 pm | |
| ADI ai are caprui iarDARIA albastri | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Vin Feb 12, 2010 10:27 pm | |
| kev ii are schimbatori,ba albastii ,ba verzui-caprui |
|
| |
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Joi Mar 04, 2010 10:36 pm | |
| mie imi plac cel mai mult albastri mai ales la fetite si sa fie si blonda | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Vin Mar 05, 2010 11:04 am | |
| mie´mi plac brunetii cu ochi albastrii :inima: |
|
| |
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Vin Mar 05, 2010 12:31 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Sam Mar 06, 2010 5:02 am | |
| |
|
| |
ana_hruban mamica super
Mesaje : 78 Varsta : 43 stare de spirit : F F BUNA DAR SE POATE SI MAI BINE
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Mar Mar 09, 2010 6:10 am | |
| Blond cu ochii albastri. Cred ca o sa am coada de fete la usa. | |
|
| |
mihaellas mamica super
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Mier Mar 10, 2010 12:29 pm | |
| daria are ochi caprui. am sperat ca ii va semana lui tati su ichi albastri verzi, dar seamana cu mine! | |
|
| |
ale2009 mamica noua
Mesaje : 25 Varsta : 43 stare de spirit : vesela si energica:)
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Joi Mar 11, 2010 8:55 am | |
| Alexandra ii are albastri ca si ai mei. | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Sam Mar 13, 2010 12:51 pm | |
| amandoi au ochii capruii :bebe1: | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Sam Mar 13, 2010 8:42 pm | |
| | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Dum Mar 14, 2010 11:04 pm | |
| frumoss albastiii imi plac ff multtt | |
|
| |
andra mamica noua
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Mar Mar 23, 2010 7:35 pm | |
| si andruta mea tot caprui i are ochisori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Mier Mar 24, 2010 8:32 am | |
| Are trasaturi frumoase Andruta ta;cred ca sunt mai importante |
|
| |
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Mier Mar 24, 2010 10:00 pm | |
| da e frumoasa fff tare andruta si eu am o nepotica care o cheama andra si imi aduce aminte de ea | |
|
| |
mary24stef mamica noua
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Lun Mar 29, 2010 2:17 pm | |
| Stef e blondut cu ochi albastrii- are cu cine semana..si eu ii am verzi-albastrui ,soacra ii avea albastrii,bi-cum ii zice Stef -iubi ii avea albastrii. Sper sa ii ramana asa pt ca eu cand am fost mica eram blonda creata cu ochi albastrii iar apoi mi s-au schimbat in verzi/verzi albastrui vara :). Pupicei pt bebei | |
|
| |
irinaj mamica super
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Lun Mar 29, 2010 6:57 pm | |
| ei, noi aici avem o problema. nu stim ce denumire sa-i dam culorii ochilor andreei. deoarece sotul are ochii albastri si eu caprai si avand strabunici cu ochii verzi la andreea culorile s+au amestecat. noi tot am asteptat sa se defineasca dar uite ca are un an si 8 luni si tot asa sunt. | |
|
| |
adriana_36 mamica noua
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Lun Mar 29, 2010 8:50 pm | |
| Alex are ochi caprui, iar Briana ochi albastri. Mi-a dat Dumnezeu copii asa cum am vrut, baiatul seamana cu tati iar fetita cu mami | |
|
| |
CATASTEFY mamica super
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Mar Mar 30, 2010 5:16 pm | |
| EI AICI AM EU O DURERE VROIAM CA MACAR UNU SA SEMENE CU MINE CU OCHII ALBASTRI DAR NU ARE NICI UNU , AU OCHII CAPRUI AMANDOI | |
|
| |
adriana_36 mamica noua
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Mier Mar 31, 2010 10:11 pm | |
| sanatosi sa fie, sa ne bucuram de ei | |
|
| |
flori82 mamica super
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Mier Apr 07, 2010 10:01 pm | |
| Abi, fetiţa mea, are ochii albaştri ca ai mei şi ca ai lui tati... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Vin Apr 09, 2010 7:39 pm | |
| frumoasa abi noastra va cuceri inimi cu ochisori ei :inima: | |
|
| |
liona mamica super
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Joi Apr 15, 2010 10:17 am | |
| Victor are ochii albastrii e saten deschis si cu parul cret,pe viitor se va inchide la par,asa am fost si eu si acum sunt bruneta. Insa cine il vede,ne intreaba al cui e copil,eu si sotul suntem cu tenul masliniu,bruneti si ochii caprui. Mi am dorit foarte mult ca Victor sa fie brunet cu ochii albastrii si se pare ca se adevereste :bebe1: | |
|
| |
andreiutza mamica super
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Joi Apr 15, 2010 1:06 pm | |
| andrea are albastri si un par blond | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? Vin Apr 16, 2010 11:59 pm | |
| - mary24stef a scris:
Sper sa ii ramana asa pt ca eu cand am fost mica eram blonda creata cu ochi albastrii iar apoi mi s-au schimbat in verzi/verzi albastrui vara :). Pupicei pt bebei sotul tot asa are culoare ochilor,iarna mai verzui si vara albastrii-kev vad ca tot asa ii are pana in prezent,mai mult verzui... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? | |
| |
|
| |
| CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI? | |
|