Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? | |
|
+7Anna nikole cao2011 Iuly35 mariaa ancacornel mamicisibebelasi 11 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? Lun Feb 08, 2010 11:47 pm | |
| Rezumarea primului mesaj :o parere foarte proasta am eu nu stiu voi dar sper sa aflu | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
DD mamica super activa
| Subiect: Re: ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? Mier Iun 09, 2010 7:19 am | |
| Concluzia pana la urma este ca de fapt barbatul este sexul slab! | |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? Mier Iun 09, 2010 8:08 am | |
| da,asa e .....dar, dak ii intrebi,nu recunosc nici sa-i .... | |
| | | DD mamica super activa
| Subiect: Re: ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? Mier Iun 09, 2010 8:13 am | |
| Pai aici intervine smecheria femeii;sa-l faca sa creada ca este sexul tare(cand in realitate doar il are tare) | |
| Subiect: Re: ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? Mier Iun 09, 2010 8:20 am | |
| ... smechere mai sunt femeileee...dar cunosc,cazuri unde intradevar ei sunt "tari"in palme,pumni ....detestabil | |
| | | DD mamica super activa
| Subiect: Re: ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? Mier Iun 09, 2010 8:24 am | |
| Pai tocmai din cauza slabiciunii caracterului,isi arata si ei puterea in ce sunt 100% siguri ca o au-forta fizica.Este singurul lucru care le da incredere in ei;pentru ca nu sunt in stare sa se bata in cuvinte din lipsa argumentelor. PAREREA MEA "DRACI" BARBATI! | |
| Subiect: Re: ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? Mier Iun 09, 2010 8:41 am | |
| era o "vb"... "degeaba ai aci(-in brate,ca forta), ....daca nu ai aici(cap-ca si minte) | |
| | | nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? Mier Iun 09, 2010 12:31 pm | |
| bv iuly....ai perfecta dreptate mami_de_kevin,si mai ales dc il vad imbracat in niste haine de firma,sa conduka o masina straina se invart ca albinele p langa ...... ...daca cateaua nu ridika coada cainele nu vine la ea... | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? Mier Iun 09, 2010 12:37 pm | |
| corect!! barbatii au 2 capuri si gandesc... cu nici unul. barbatii care dau in femei sunt niste lasi,poate asa considera ei ca -si arata "barbatia",se cred tari si mari in fata femeilor,dar nu si in fata barbatilor! apropos:stiti care-i ce-a mai grea operatie la un barbat si o femeie??sa le-o scoti ...din cap!
Ultima editare efectuata de catre mami_de_kevin in Mier Iun 09, 2010 1:02 pm, editata de 1 ori |
| | | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? Mier Iun 09, 2010 1:13 pm | |
| mai era si ala? off offf...ce ti-e si cu barbatii astia!!! |
| Subiect: Re: ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? Mier Iun 09, 2010 1:28 pm | |
| mda asa e,te poti astepta la orike din partea lor | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? | |
| |
| | | | ce parere aveti despre relatiile extraconjugale? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |