jolinutza mamica noua
Mesaje : 18 Varsta : 37 stare de spirit : vesela,optimista si foarte calma !
| Subiect: Vand masina de paine! Mar Oct 19, 2010 12:48 pm | |
| Vand masina de facut paine philips,nou nouta cu garantie 3 ani, -12 programe presetate -capacitate coacere: 1kg -marimea painii : 500gr, 750gr, 1kg -operareOne-Touch, LCD display, - fereastra pentruvizualizare, -pereti exteriori reci, -semnal pentru adaugarea ingredientelor - program de pregatire aluat pentru-Paste, general (Pizza, prajituri, baghete, etc) -program pentru dulceata -program rapid: 1ora Masina de paine-Philips 4 oferte, în 4 magazine, preturi intre 375,00 RON - 430,44 RON Pretul stabilit 350lei+ taxa curier platita de mine! DETALII ID jjolinutza!
Ultima editare efectuata de catre jolinutza in Mier Oct 20, 2010 12:19 am, editata de 1 ori | |
|
Flory_83 mamica noua
| Subiect: Re: Vand masina de paine! Mar Oct 19, 2010 7:45 pm | |
| | |
|
jolinutza mamica noua
Mesaje : 18 Varsta : 37 stare de spirit : vesela,optimista si foarte calma !
| Subiect: Re: Vand masina de paine! Mier Oct 20, 2010 12:20 am | |
| buna,am nevoie de aparat foto si trebuie sa aleg,vreau aparatul ,masina e noua,nam folosito niciodata! Tear interesa flori? | |
|
Flory_83 mamica noua
| Subiect: Re: Vand masina de paine! Mier Oct 27, 2010 7:08 pm | |
| in principiu da, dar nu acum si nici nu stiu sa-ti spun cand, pentru ca momentan suntem intr-o situatie financiara destul de precara, ne-am implicat in prea multe lucruri odata...si pana le descurcam....mai dureaza | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vand masina de paine! | |
| |
|