Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 Empty48%Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 Empty52%Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Ce papa bebelasul tau azi

In jos 
+5
dolcemaria
simpic
iulia_mama_evelynei
Anna
shtefanyaa
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
shtefanyaa
mamica super
mamica super
shtefanyaa

Varsta : 40
stare de spirit : mereu in alerta

Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyJoi Sept 09, 2010 1:03 pm

Rezumarea primului mesaj :

Noi am papat azi ciorbita de pui si dovlecel umplut la cuptor si ca desert... Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 749457
Sus In jos

AutorMesaj
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

Varsta : 42
stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyLun Sept 13, 2010 4:37 pm

al meu ii place sa iasa la plimbare cu ea ...it dai seama ca ete super incantata!!!dar in casa se uita amandoi la fotbal(meciuri)o sa razi dar ii place foarte mult evelynei...si doar il aud....spunand...iulia!!!cred ca a facut pe ea sau cred ca ii este foame!nu-ti mai spun de poftele sotului TTTT ca de cand l-am cunoscut pare ca este gravid ....pup lkkk
Sus In jos
shtefanyaa
mamica super
mamica super
shtefanyaa

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyLun Sept 13, 2010 4:50 pm

tavalesc super tare ! si lui Eric ii plac meciurile...doar e baiat... si tati vrea sa-l faca fotbalist....
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyMar Sept 14, 2010 3:56 pm

da...dar a mea e fata.... Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 553880
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyMar Sept 14, 2010 5:49 pm

Azi am facut pirecu cu costita de porc si cu gogsari murati si o supa de gasca si cam ataat ca sa nu ne ingrasam TTTT
Sus In jos
shtefanyaa
mamica super
mamica super
shtefanyaa

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyMar Sept 14, 2010 6:40 pm

MMMM ... piure am papat si noi azi dar fara costita (ma refer la Eric)...cei mari au papat niste cartofi taranesti cu kaizer si ciorbita de vacuta.
Lasa Iulia ca nu i rau sa stie fotbal...azi maine o vezi ca pe Ana Maria Prodan....eu zic, ca n -ar fi rau Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 553880
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyMier Sept 15, 2010 7:22 am

mda....tot ce este posibil!danuta....
eu am facut ieri de papa pilaf si iepure la cuptor...azi nu mai fac nimik....
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

Varsta : 45

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptySam Sept 18, 2010 8:32 pm

eu am facut azi o fripturica de pui cu tocana de legume si clatite, au mancat fetitele mele la clatite de ziceai ca nu au mancat nimic de 3 zile TTTT
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyDum Sept 19, 2010 9:19 am

am facut ciorba de vacuta si piftele cu sos...azi cred ca o sa fac ceva dulce....
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

Varsta : 45

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyDum Sept 19, 2010 12:21 pm

Iulia tot mancare romanesca faci chiar daca esti plecata cheers
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyDum Sept 19, 2010 4:31 pm

o idee buna:clatite cu dulceata de portocale!!yamy
da.singurul lucru ce mai fac sunt paste cu carne in rest 100%meniu romanesc... Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 486389
Sus In jos
diannaalex
mamica noua
mamica noua
diannaalex

Varsta : 44
stare de spirit : asa si asa

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyDum Sept 19, 2010 6:42 pm

a papat supa cu galuste ardei umplut si la desrt tarta cu prune
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

Varsta : 41
stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyDum Sept 19, 2010 7:22 pm

Noi azi am papat cereale, piureu de legume cu piept de pui si laptic
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyLun Sept 20, 2010 11:40 pm

uraaaa!!!a inceput sa pape evelyne:pireu de legume,mar ras si laptic.... hhhh
Sus In jos
shtefanyaa
mamica super
mamica super
shtefanyaa

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyMar Sept 21, 2010 8:25 am

Felicitari Iulia! de acum sunteti fetite mari.... Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 841731
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyMier Sept 22, 2010 7:51 am

ms..tare greu mai este cu papica... TTTT
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

Varsta : 41
stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyMier Sept 22, 2010 9:29 am

Noi azi am papat de dimi o piersicuta cu doi biscuiti, un galbenus de ou, iar la amiaza ciorbitza de vacuta cu orez...si laptic pe seara
Sus In jos
shtefanyaa
mamica super
mamica super
shtefanyaa

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyMier Sept 22, 2010 10:02 am

e greu doar pana va obisnuiti... tu cu gatitul si programul de mese, iar Evelyne cu papica pe care o gateste mamica Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 430109 pupic
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyMier Sept 22, 2010 3:50 pm

azi am facut pireu din cartof morcov si piept de pui ...nu prea avrut.... Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 535197
Sus In jos
shtefanyaa
mamica super
mamica super
shtefanyaa

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyJoi Sept 23, 2010 8:58 am

nu le prea place mult cartof la bebelusi... poti sa incerci cu mai mult morcov sau sa adaugi putin mar pe lasna morcov si cartof :)...zic si eu....

Azi facem ciorbita de cartof si mazare cu pui. dupa amiaza papam branzica prospata cu fructe si biscuiti, iar la cina un iaurtel cu fructe.

:gatesc 1:
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyJoi Sept 23, 2010 1:07 pm

ms o sa incerc!
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyVin Sept 24, 2010 8:30 pm

felicitari stefania am vorbit cu sponsorul si pe sapt viitoare iti va trimite premiul cheers
Sus In jos
shtefanyaa
mamica super
mamica super
shtefanyaa

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyDum Sept 26, 2010 11:43 pm

Multumesc Ana, am si uitat...ma uitam ca curca-n craci si nu stiam de ce-mi vorbesti Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 913730 Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 150652

Multumesc frumos tuturor mamicilor pentru premiu, dar cred ca cel mai important "premiu" este ca am gasit aici idei noi, cand aveam mai multa nevoie de ele...
Aaaa si inca ceva....e primul premiu din viata mea (in afara de cele cand eram scolarita Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 913730 )... Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 479128

pupic
Sus In jos
shtefanyaa
mamica super
mamica super
shtefanyaa

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyLun Sept 27, 2010 1:29 pm

Azi am papat supica de pui cu taietei, piure de cartofi cu morcov si telina si o canuta mica de laptic la desert ... asta e doar pranzul Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 150652
Mai tarziu papam iaurtel cu banana si biscuiti si la cina...ne mai gandim pana atunci Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 486389
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyLun Sept 27, 2010 6:02 pm

felicitari---sper sa manance si evelyne cat mai curand... TTTT
Sus In jos
shtefanyaa
mamica super
mamica super
shtefanyaa

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 EmptyLun Sept 27, 2010 9:15 pm

Multumim Iulia Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 284405
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce papa bebelasul tau azi   Ce papa bebelasul tau azi - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Ce papa bebelasul tau azi
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» cuma pot sa stiu daca bebelasul meu are greutate normala varstei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CONCURSURII :: Concursurii cu premii-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente