| Scrisoare pentru fiecare mamica...! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Lun Feb 08, 2010 2:13 pm | |
| Draga mamica bine ai venit pe acest forum! Suntem abia la inceput! De aceea avem mare nevoie de tine! Daca iti doresti sa facem ceva frumos,o punte de intalnire pentru mamici cu aceleasi principii de vietuire in Hristos, participa si tu cu ceea ce Domnul te-a invatat pe tine sau cu ceea ce ti-ar place sa inveti!
Aici poti gasi subiecte foarte variate, care iti pot fi de folos, sau prin care poti sa ajuti pe alte mamici cu experinta pe care o ai!
Pentru ca suntem la inceput, forumul este mai pustiu, de aceea te rugam sa te implici in masura timpului pe care il ai, sa imbogatesti zambetul de copil !
Te asteptam si sa nu uiti ca orice intrebare, sfat sau invatatura este de mare folos!
Personal, multumesc administratorului pentru efortul si intentiile frumoase pe care le-a avut pentru a ne darui fiecarei mamici in parte, posibilitatea de a ne exprima ideile, telurile si de a invata si a ne incuraja una pe alta, astfel incat sa fim gasite vrednice cand Domnul va reveni pe norii cerului! Domnul sa te binecuvinteze!
Vreau sa spun bun venit la cateva mamci care au vizitat forumul in ultima vreme si pe care inca ... nu le cunoastem!
Ultima editare efectuata de catre admin in Sam Apr 10, 2010 9:13 am, editata de 1 ori | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Sam Feb 13, 2010 8:54 pm | |
| vai ana ce frumos...... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Dum Feb 14, 2010 12:41 am | |
| |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| |
| |
roxy14 Astept Bebe
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:04 pm | |
| extraordinar de frumos.... mi-au dat lacrimile...foarte frumos,imi place!!!! | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:09 pm | |
| | |
|
| |
roxy14 Astept Bebe
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:10 pm | |
| | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:18 pm | |
| | |
|
| |
roxy14 Astept Bebe
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:21 pm | |
| esti o dulcee!!! | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:25 pm | |
| si u la fel,numa noi suntem p forum??? | |
|
| |
roxy14 Astept Bebe
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:28 pm | |
| ms.! cred ca da...!! | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:30 pm | |
| sunt si eu, dar s-a trezit Alessia si nu prea pot posta | |
|
| |
roxy14 Astept Bebe
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:33 pm | |
| ma bucur ca esti si tu; sa-ti traoasca fetitza are nume foarte frumos! | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:38 pm | |
| multumesc...am intels ca si tu tot fetita vei avea, te-ai gandit la un nume? | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:38 pm | |
| las-o cu tati | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:45 pm | |
| | |
|
| |
roxy14 Astept Bebe
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:47 pm | |
| daaa, dar nu stiu ce nume...m-am gandit la Evelin...acum nu stiu, sa vad ce zice si sotul! | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:58 pm | |
| mie a inceput sa-mi placa si Delia,ce ziceti? | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:59 pm | |
| frumoase nume, pser sa va hotarati din timp | |
|
| |
roxy14 Astept Bebe
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 3:59 pm | |
| multumim! intr-adevar, e ftt. frumos Delia...!!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 4:00 pm | |
| Daca e baietel,Nikole,sa eviti cu orice pret Denis-e predestinat!Eu vroiam la fetita sa-i pun Ariana,Raisa,Antonia,Teea; |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mier Iun 30, 2010 4:12 pm | |
| acum sa vedem....ca pana atunci ma mai razg | |
|
| |
buburuz mamica noua
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! Mar Noi 16, 2010 4:14 pm | |
| foarte frumoasa scrisoarea numai cine nu e mama nu stie ce inseamna un copil | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Scrisoare pentru fiecare mamica...! | |
| |
|
| |
| Scrisoare pentru fiecare mamica...! | |
|