| va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Joi Iul 22, 2010 12:03 am | |
| eu ma consider familial implinita profesional nuuuuu'sa | |
|
| |
ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Joi Iul 22, 2010 10:27 am | |
| * din punct de vedere familial : am un sot iubitor si 2 ingerasi de copii * din punct de vedere material : ne-am construit o casa cu mansarda si locuim in ea de 2 ani * din punct de vedere profesional : am un servici foarte bun si castig destul de bine ** concluzia : sunt implinita din toate punctele de vedere, multumesc lui Dumnezeu pt toate | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Joi Iul 22, 2010 4:16 pm | |
| | |
|
| |
ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Joi Iul 22, 2010 8:07 pm | |
| multumesc anna | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Joi Iul 22, 2010 10:07 pm | |
| e fain de tine..eu nu pot zice ca sunt o femeie inplinita din toate punctele de vedere.....doar ca am si eu 2 ingerasii frumosii si sanatosii....in rest nu e totul rozz | |
|
| |
ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Vin Iul 23, 2010 9:00 pm | |
| ei hai , nu fi pesimista ioana eu am stat cu socrii 5 ani, apoi 2 ani la niste prieteni ce au plecat in spania, abia apoi am terminat casa noastra si ne-am mutat in ea. Pana sa ajungem aici am trecut prin multe greutati, viata cu socrii nu a fost tocmai "roz". Si inca ne mai trebuie multe, am terminat doar parterul, mansarda zic eu ca avem timp pana mai cresc fetele, sa ne mai revenim cu banii , ca mai avem de platit 3 ani la banca si casa a costat destul de mult. Dar faptul ca stau in casa mea fara sa mai "incurc" pe nimeni si la " cheremu" altuia, conteaza foarte mult. Sunt linistita ca nu ma mai are nimeni in "vizor", si ca suntem doar noi doi cu fetitele noastre. Cred ca asta e cea mai mare realizare. Restul le facem noi, sanatosi sa fim. | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Sam Iul 24, 2010 1:58 pm | |
| Chiar daca suntem implinite din punct de vedere material, sentimental, profesional, etc. daca nu exista sanatate degeaba le ai pe toate...in mormant nu iei cu tine averea...cred ca moartea soacrei m-a facut sa vad cu alti ochi viata... eu am avut cateva divergente cu parintii sotului, la inceput nu au vrut sa ma accepte, noi ne-am cunoscut cand eu aveam 17 ani, iar el 19, eram niste copii, dar pana la urma s-au impacat cu idee, noi ne-am casatorit, am facut si un copil, ceea ce a fost pentru ei o bucurie imensa, fiind nepotul mult asteptat...eu totusi n-am putut trece peste perioada cand nici macar nu-mi raspundeau la buna ziua, iar acum de cand nu mai e soacra-mea sincer regret ca n-am putut lasa trecutul in urma... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Sam Iul 24, 2010 2:31 pm | |
| asa e danesa daca sanatate nu avem nu poti fi implinit | |
|
| |
ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Sam Iul 24, 2010 7:03 pm | |
| danessa, eu nu am raspuns la acest topic pt a ma lauda, nici pe departe si sper ca tu sa nu fi inteles asta din ceea ce am scris eu. Am raspuns doar la intrebare si atat, si da, suntem sanatosi cu totii, asta e cel mai important lucru e foarte adevarat. Dar cum as fi putut scrie ca sunt implinita din toate punctele de vedere daca eram bolnavi ? Nu suntem si pt asta ii multumim bunului Dumnezeu in fiecare zi. Pupici... | |
|
| |
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Sam Iul 24, 2010 10:53 pm | |
| asa ee fetelor cel mai mult conteaza sanatatea ca pe restul le putem face...sa sti danessa ca asa ee..de multe ori regretam multe dupa ce aceia persoana nu mai este printre noi... | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Dum Iul 25, 2010 7:55 am | |
| - ancanaomi a scris:
- danessa, eu nu am raspuns la acest topic pt a ma lauda, nici pe departe si sper ca tu sa nu fi inteles asta din ceea ce am scris eu. Am raspuns doar la intrebare si atat, si da, suntem sanatosi cu totii, asta e cel mai important lucru e foarte adevarat. Dar cum as fi putut scrie ca sunt implinita din toate punctele de vedere daca eram bolnavi ? Nu suntem si pt asta ii multumim bunului Dumnezeu in fiecare zi. Pupici...
Anca nu era un raspuns pentru tine in mod special, fiecare scrie ceea ce simte, iar in momentul acela asta am simtit, puteam raspunde la topic de mult...daca e sa raspund strict la intrebare pot spune ca sunt o femeie implinita, din toate punctele de vedere...am o cariera de succes, am un sot care ma iubeste si pe care-l iubesc, am un copil minunat, destept, frumos, am casa, am masina, am niste parinti minunati, socrul ma iubeste, am frati si surori cu care ma inteleg bine si ma ajuta la nevoie, sanatoasa sunt, concluzia o trageti voi | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Dum Iul 25, 2010 8:47 am | |
| mai ,mai ce de-a fete implinite ...e super gagici ca sunteti fericite si realizate din toate punctele de vedere...dar nu ca mine ...in primul rand eu sunt"implinita"in kg...asa ca, voi nu...in rest sunt chiar super fericita din toate punctele de vedere(mai putin soacra),dar o rezolv eu si cu ea .....sa fiti iubite si respectate... | |
|
| |
ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Dum Iul 25, 2010 7:38 pm | |
| iuly stiu si eu cum e cu soacra, am stat 5 ani in casa cu ea buna danessa, ma bucur ca nu esti suparata pe mine | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Dum Iul 25, 2010 8:18 pm | |
| Hai mai Anca, cum sa ma supar pe cineva care posteaza, pur si simplu e un forum public, fiecare scrie ce doreste, nu e dreptul meu sa judec pe nimeni...te astept la o cafeluta, poate ne cunoastem mai bine | |
|
| |
ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Dum Iul 25, 2010 8:42 pm | |
| ok, multumesc | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Mar Iul 27, 2010 7:33 am | |
| ancanaomi ai rezista 5 ani cu soacra ,eu nu, asa ca am "fujit"si mi-e mai bn acum..... | |
|
| |
ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Mar Iul 27, 2010 9:54 am | |
| te cred iuly, intr-adevar e foarte bine sa locuiesti numai cu sotul si copii, separat de socrii sau parinti. Eu asa de bine ma simt acum ca sunt la casa mea si pot face orice si oricand. | |
|
| |
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Mar Iul 27, 2010 10:40 pm | |
| eu sincer am stat cu fosta soacra in apartament timp de 6 ani....dar nu neam certat niciodata...dar in schimb ma intelegeam bn cu soacra dar nu cu sotul din pacate...dar asta ee........eu zic ca nu toate soacrele sunt rele | |
|
| |
ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? Mier Iul 28, 2010 9:32 am | |
| ai dreptate ioana, sora mea are o soacra de nota 10, ii face toate voile, nu stau impreuna dar se inteleg super bine. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? | |
| |
|
| |
| va considerati o femeie implinita din toate punctele de vedere? | |
|