Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Barbatii sunt ca avioanele EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Barbatii sunt ca avioanele EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Barbatii sunt ca avioanele EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Barbatii sunt ca avioanele EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Barbatii sunt ca avioanele EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Barbatii sunt ca avioanele EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Barbatii sunt ca avioanele EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Barbatii sunt ca avioanele EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Barbatii sunt ca avioanele EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Barbatii sunt ca avioanele Empty48%Barbatii sunt ca avioanele Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Barbatii sunt ca avioanele Empty52%Barbatii sunt ca avioanele Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Barbatii sunt ca avioanele

In jos 
+2
Anna
dolcemaria
6 participanți
AutorMesaj
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

Varsta : 41
stare de spirit : Foarte buna!!

Barbatii sunt ca avioanele Empty
MesajSubiect: Barbatii sunt ca avioanele   Barbatii sunt ca avioanele EmptyMar Iul 20, 2010 3:06 pm

Barbatii sunt ca avioanele, dupa cum urmeaza:

Pana la 20 de ani: Avion de Hartie. Numai zboruri rapide, de scurta distanta si foarte scurta durata.

20 - 30 ani: Avion de vanatoare. Intodeauna la post, 7 zile pe saptamana. Ataca orice obiectiv.
Capabil sa execute diferite misiuni chiar cand acestea sunt la un interval scurt de timp.

30 - 40 ani: Aeronava comerciala. Mentine orare regulate. Destinatii destul de cunoscute si de rutina. Zborurile intodeauna ies la ora prevazuta, dar mai necesita mutari si adaptari care irita clienti.

40 - 50 ani: Aeronava comerciala pentru zboruri internationale. Functioneaza la orele de lux. Destinatii de inalt nivel cu rare abateri. Clientela soseste cu mari sperante, la sfarsit iese obosita, dar satisfacuta.

50 - 60 ani: Aeronava cargo. Pregatiri intense si multa munca inainte de decolare. Odata in aer, manevreaza lent si ofera foarte putin confort in timpul zborului. Clientela este compusa in majoritate din valize si tot felul de vechituri.

60 - 70 ani: Deltaplan. Necesita conditii externe exceptionale pentru a-si lua zborul, de o munca teribila pentru a decola iar dupa aceea evita manevre bruste pentru ca sa nu cada inainte de de timp. Dupa aterizare, demonteaza si strange tot echipamentul.

70 - 80 ani: Planor. Zboara uneori, dar numai ajutat. Repertoriul manevrelor extrem de limitat. Odata ajuns la sol are nevoie de ajutor pentru a ajunge la hangar.

Peste 80 ani: Aeromodel. Este doar decorativ, de functionare nici nu se mai pune problema. lol! tavalesc

Sursa: http://www.spuse.ro/tag/barbati/
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Barbatii sunt ca avioanele   Barbatii sunt ca avioanele EmptyMar Iul 20, 2010 3:36 pm

ce tareeeee TTTT
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: Barbatii sunt ca avioanele   Barbatii sunt ca avioanele EmptyMar Iul 20, 2010 10:11 pm

tavalesc da asa eee ...faina chestia asta cu barbatii
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Barbatii sunt ca avioanele   Barbatii sunt ca avioanele EmptyVin Iul 30, 2010 7:00 am

super tare Barbatii sunt ca avioanele 841731 ...."Aeronava comerciala pentru zboruri internationale"...cam aci s-ar incadra sotul dupa varsta TTTT ....comic e ca,inca mai e" aeronava comerciala"prea meticulos,care irita cateodata.... hhhh ....mai ales acum,cand vrea gresia la culoarea de pe sala si la aceeasi linie.... Barbatii sunt ca avioanele 248404
Sus In jos
merlin
mamica super
mamica super
merlin

Varsta : 124

MesajSubiect: Re: Barbatii sunt ca avioanele   Barbatii sunt ca avioanele EmptySam Feb 05, 2011 10:34 pm

lucruri interesante si aici.
Sus In jos
lute
mamica noua
mamica noua
lute

Varsta : 124

MesajSubiect: Re: Barbatii sunt ca avioanele   Barbatii sunt ca avioanele EmptySam Feb 05, 2011 10:35 pm

barbatii avioane astia
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Barbatii sunt ca avioanele   Barbatii sunt ca avioanele Empty

Sus In jos

Barbatii sunt ca avioanele
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» FETELOR IN CURAND VINE 1 MARTIE,CE ATENTII FACETI LA BARBATII DIN VIATA VOASTRA?COPIL,SOT,TATA...
» Nu-mi mai sunt bune
» Eu sunt murdarici
» Sunt pitic si am hainute sic
» Somnul. Cate ore de somn sunt necesare pentru un copil?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Diverse :: SA NE AMUZAM-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente