Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
a murit madalina manole EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
a murit madalina manole EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
a murit madalina manole EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
a murit madalina manole EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
a murit madalina manole EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
a murit madalina manole EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
a murit madalina manole EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
a murit madalina manole EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
a murit madalina manole EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
a murit madalina manole Empty48%a murit madalina manole Empty
 48% [ 14 ]
Maria
a murit madalina manole Empty52%a murit madalina manole Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

a murit madalina manole

In jos 
+6
dia
danessa
iulia_mama_evelynei
nikole
ancanaomi
Anna
10 participanți
AutorMesaj
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

a murit madalina manole Empty
MesajSubiect: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyMier Iul 14, 2010 10:02 am

a murit madalina manole A_murit_madalina_manole

* A murit Madalina Manole! 1

O veste cumplita a zguduit dimineata zilei de 14 iulie: cantareata Madalina Manole a fost gasita moarta in propria locuinta, la ora 6.30, de catre sotul ei, Mircea Petru, care a sunat la 112. Acesta a declarat ca sotia sa ar fi luat mai multe pastile (nu se stie inca ce fel de medicamente), fapt care a declansat imediat ipoteza ca artista s-a sinucis.

Surse citate de ProTv sustin ca Madalina Manole ar mai fi avut tentative de suicid cu putina vreme in urma.

Astazi, 14 iulie 2010, „fata cu parul de foc” ar fi implinit 43 de ani, deci ziua mortii ei coincide, nefericit, cu ziua ei de nastere.

In martie 2009, pe cand era insarcinata cu fiul ei, Petru, Madalina Manole, interpreta de muzica pop care a lansat celebrele hit-uri “Fata draga” si “Te-am vazut, mi-ai placut”, a fost vedeta de pe coperta revistei Tango, a pozat intr-un pictorial splendid, si a acordat Roxanei Iliescu un interviu in care declara cat este de fericita si implinita alaturi de sotul ei, in asteptarea copilului pe care si l-au dorit enorm.

Recent, artista a fost internata in spital chiar in ziua in care urma sa-si lanseze noul album, printre motivele vehiculate in mod neoficial numarandu-se si acela al unor probleme cardiace. Cauza exacta a mortii Madalinei Manole se va stabili, insa, in urma autopsiei ce va avea loc in curand.
Dumnezeu s-o odihneasca!
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

Varsta : 45

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyMier Iul 14, 2010 10:17 am

vai, asa e, m-a uimit dimineata auzirea vestii, am fost la magazin sa cumpar paine dimineata pe la 8.30 si am auzit pe cineva vorbind de asta. Am venit acasa si am deschis Tv pe Pro Tv la stiri, asta se transmitea.
Nu imi vine parca sa cred treaba asta, ca ea s-ar fi sinucis, o vazusem nu de mult la Happy Hour si povestea ca e atat de fericita cu sotul ei si cu bebe, si acum aceasta bomba.
Pare incredibil, in copilarie eram un mare fan al ei, imi luam casete si le ascultam toata ziua la casetofon.
Mare pacat ca a recurs la acest gest si a lasat un copil micut fara mama acum cand avea mai multa nevoie de ea.
Astept cu mare nerabdare finalizarea anchetei si a medicului legist.
Dumnezeu sa o ierte pt fapta ei.
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyMier Iul 14, 2010 10:47 am

si eu am vazut asta p otv cd m-am trezit dar nu mi-a venit sa cred am zis ca e o vrajeala
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyMier Iul 14, 2010 11:12 am

eu tot timpu o confundam cu laura stoica
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyMier Iul 14, 2010 11:23 am

laura stoica a murit mai demult in accident de masina
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyMier Iul 14, 2010 11:37 am

o alta stea
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

Varsta : 42
stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyMier Iul 14, 2010 11:51 am

d_zeu s-o ierte,pacat...
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

Varsta : 48
stare de spirit : buna

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyMier Iul 14, 2010 1:09 pm

Nici mie nu mi-a venit sa cred, am ramas socata cand am auzit stirea...ceva, ceva nu se leaga, faptul ca si-a lasat copilu orfan cand sustinea cu tarie ca e o femeie implinita din toate punctele de vedere...si a ales sa moara chiar de ziua ei, ce mai e socant...Dumnezeu s-o ierte!
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyMier Iul 14, 2010 1:58 pm

groaznic nici mie nu mi-a venit sa cred
trebuia sa fie tare pt copilasul ala care a ramas fara mama,nu conteaza ce probleme avea cu sotu;l dar trebuia sa lupte pt copil
dumnezeu s-o ierte
Sus In jos
buburuza
mamica noua
mamica noua
buburuza

Varsta : 42

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyMier Iul 14, 2010 2:42 pm

DUMNEZEU S-O IERTE SI SA AIBE GRIJA DE COPILU RAMAS FARA MAMA LA DOAR 1 AN
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyJoi Iul 15, 2010 7:06 am

xxxx cumplit...sa te sinucizi cu Furadan-insecticid...la copilasul ala nu s-a gandit?....pacat,mare pacat..Dumnezeu sa o ierte....
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

Varsta : 41
stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyJoi Iul 15, 2010 10:54 am

Daaa...ff cumplit, Dumnezeu s-o ierte, saracul copilas a murit madalina manole 535197
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyJoi Iul 15, 2010 11:10 am

el nu avea nici o vina
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyVin Iul 16, 2010 11:59 am

azi o inmoranteaza
dumnezeu s-o ierte
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyVin Iul 16, 2010 12:03 pm

da, si ii fac si slujba, au primit derogare de la biserica...
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyVin Iul 16, 2010 12:09 pm

doar o slujba mica in afara bisericii
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyVin Iul 16, 2010 12:15 pm

pakat de ea
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyVin Iul 16, 2010 12:47 pm

mica, mica, dar tot ii fac...asa e pacat de ea, doar ea si cu Dumnezeu stiu adevarul.
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyVin Iul 16, 2010 9:35 pm

Doamne, azi noapte pana la ora 2 m-am uitat la tv pe diferite programe unde erau emisiuni cu ea, azi am stat toata ziua in fata Tv pe diferite posturi pt a vedea inmormantarea
Mi-a placut tare mult cum canta si imi placea stilul ei, era si foarte frumoasa, pacat ca a facut un asemenea gest
Pacat de copilasul ei, si eu am o fetita cu 1 luna mai mare ca al ei si ea nu se dezlipeste de mine deloc, dar copilasul ei, saracutul , va creste fara mama si va fi marcat toata viata
Pacat si de sotul ei, o iubea enorm, dupa fiecare spectacol ii daruia un buchet cu 101 trandafiri rosii si albi, acum a facul la fel la inmormantare, statea rezemat de sicriu si o tinea de mana si ii spunea ca o iubeste
Dumnezeu sa o ierte pt gestul ei si sa aline suferintele celor dragi ramasi in urma ei
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole EmptyDum Iul 18, 2010 10:52 pm

si mie imi pare foarte rau de ea..nu trebuia sa faca asa un gest...trebuia sa lupte pentru k copilul ei sa nu ramana fara mamica....dumnezeu sa o ierte
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: a murit madalina manole   a murit madalina manole Empty

Sus In jos

a murit madalina manole
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: ANIVERSĂRI :: MONDEN - DESPRE VEDETE-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente