| a murit madalina manole | |
|
+6dia danessa iulia_mama_evelynei nikole ancanaomi Anna 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: a murit madalina manole Mier Iul 14, 2010 10:02 am | |
| * A murit Madalina Manole! 1 O veste cumplita a zguduit dimineata zilei de 14 iulie: cantareata Madalina Manole a fost gasita moarta in propria locuinta, la ora 6.30, de catre sotul ei, Mircea Petru, care a sunat la 112. Acesta a declarat ca sotia sa ar fi luat mai multe pastile (nu se stie inca ce fel de medicamente), fapt care a declansat imediat ipoteza ca artista s-a sinucis. Surse citate de ProTv sustin ca Madalina Manole ar mai fi avut tentative de suicid cu putina vreme in urma. Astazi, 14 iulie 2010, „fata cu parul de foc” ar fi implinit 43 de ani, deci ziua mortii ei coincide, nefericit, cu ziua ei de nastere. In martie 2009, pe cand era insarcinata cu fiul ei, Petru, Madalina Manole, interpreta de muzica pop care a lansat celebrele hit-uri “Fata draga” si “Te-am vazut, mi-ai placut”, a fost vedeta de pe coperta revistei Tango, a pozat intr-un pictorial splendid, si a acordat Roxanei Iliescu un interviu in care declara cat este de fericita si implinita alaturi de sotul ei, in asteptarea copilului pe care si l-au dorit enorm. Recent, artista a fost internata in spital chiar in ziua in care urma sa-si lanseze noul album, printre motivele vehiculate in mod neoficial numarandu-se si acela al unor probleme cardiace. Cauza exacta a mortii Madalinei Manole se va stabili, insa, in urma autopsiei ce va avea loc in curand. Dumnezeu s-o odihneasca! | |
|
| |
ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: a murit madalina manole Mier Iul 14, 2010 10:17 am | |
| vai, asa e, m-a uimit dimineata auzirea vestii, am fost la magazin sa cumpar paine dimineata pe la 8.30 si am auzit pe cineva vorbind de asta. Am venit acasa si am deschis Tv pe Pro Tv la stiri, asta se transmitea. Nu imi vine parca sa cred treaba asta, ca ea s-ar fi sinucis, o vazusem nu de mult la Happy Hour si povestea ca e atat de fericita cu sotul ei si cu bebe, si acum aceasta bomba. Pare incredibil, in copilarie eram un mare fan al ei, imi luam casete si le ascultam toata ziua la casetofon. Mare pacat ca a recurs la acest gest si a lasat un copil micut fara mama acum cand avea mai multa nevoie de ea. Astept cu mare nerabdare finalizarea anchetei si a medicului legist. Dumnezeu sa o ierte pt fapta ei. | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: a murit madalina manole Mier Iul 14, 2010 10:47 am | |
| si eu am vazut asta p otv cd m-am trezit dar nu mi-a venit sa cred am zis ca e o vrajeala | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: a murit madalina manole Mier Iul 14, 2010 11:12 am | |
| eu tot timpu o confundam cu laura stoica | |
|
| |
ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: a murit madalina manole Mier Iul 14, 2010 11:23 am | |
| laura stoica a murit mai demult in accident de masina | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: a murit madalina manole Mier Iul 14, 2010 11:37 am | |
| | |
|
| |
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: a murit madalina manole Mier Iul 14, 2010 11:51 am | |
| | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: a murit madalina manole Mier Iul 14, 2010 1:09 pm | |
| Nici mie nu mi-a venit sa cred, am ramas socata cand am auzit stirea...ceva, ceva nu se leaga, faptul ca si-a lasat copilu orfan cand sustinea cu tarie ca e o femeie implinita din toate punctele de vedere...si a ales sa moara chiar de ziua ei, ce mai e socant...Dumnezeu s-o ierte! | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: a murit madalina manole Mier Iul 14, 2010 1:58 pm | |
| groaznic nici mie nu mi-a venit sa cred trebuia sa fie tare pt copilasul ala care a ramas fara mama,nu conteaza ce probleme avea cu sotu;l dar trebuia sa lupte pt copil dumnezeu s-o ierte | |
|
| |
buburuza mamica noua
| Subiect: Re: a murit madalina manole Mier Iul 14, 2010 2:42 pm | |
| DUMNEZEU S-O IERTE SI SA AIBE GRIJA DE COPILU RAMAS FARA MAMA LA DOAR 1 AN | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: a murit madalina manole Joi Iul 15, 2010 7:06 am | |
| cumplit...sa te sinucizi cu Furadan-insecticid...la copilasul ala nu s-a gandit?....pacat,mare pacat..Dumnezeu sa o ierte.... | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: a murit madalina manole Joi Iul 15, 2010 10:54 am | |
| Daaa...ff cumplit, Dumnezeu s-o ierte, saracul copilas | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: a murit madalina manole Joi Iul 15, 2010 11:10 am | |
| | |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: a murit madalina manole Vin Iul 16, 2010 11:59 am | |
| azi o inmoranteaza dumnezeu s-o ierte | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: a murit madalina manole Vin Iul 16, 2010 12:03 pm | |
| da, si ii fac si slujba, au primit derogare de la biserica... | |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: a murit madalina manole Vin Iul 16, 2010 12:09 pm | |
| doar o slujba mica in afara bisericii | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: a murit madalina manole Vin Iul 16, 2010 12:15 pm | |
| | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: a murit madalina manole Vin Iul 16, 2010 12:47 pm | |
| mica, mica, dar tot ii fac...asa e pacat de ea, doar ea si cu Dumnezeu stiu adevarul. | |
|
| |
ancanaomi mamica super
| Subiect: Re: a murit madalina manole Vin Iul 16, 2010 9:35 pm | |
| Doamne, azi noapte pana la ora 2 m-am uitat la tv pe diferite programe unde erau emisiuni cu ea, azi am stat toata ziua in fata Tv pe diferite posturi pt a vedea inmormantarea Mi-a placut tare mult cum canta si imi placea stilul ei, era si foarte frumoasa, pacat ca a facut un asemenea gest Pacat de copilasul ei, si eu am o fetita cu 1 luna mai mare ca al ei si ea nu se dezlipeste de mine deloc, dar copilasul ei, saracutul , va creste fara mama si va fi marcat toata viata Pacat si de sotul ei, o iubea enorm, dupa fiecare spectacol ii daruia un buchet cu 101 trandafiri rosii si albi, acum a facul la fel la inmormantare, statea rezemat de sicriu si o tinea de mana si ii spunea ca o iubeste Dumnezeu sa o ierte pt gestul ei si sa aline suferintele celor dragi ramasi in urma ei | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: a murit madalina manole Dum Iul 18, 2010 10:52 pm | |
| si mie imi pare foarte rau de ea..nu trebuia sa faca asa un gest...trebuia sa lupte pentru k copilul ei sa nu ramana fara mamica....dumnezeu sa o ierte | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: a murit madalina manole | |
| |
|
| |
| a murit madalina manole | |
|