Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
cati ani de casnicie aveti impreuna? Empty48%cati ani de casnicie aveti impreuna? Empty
 48% [ 14 ]
Maria
cati ani de casnicie aveti impreuna? Empty52%cati ani de casnicie aveti impreuna? Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

cati ani de casnicie aveti impreuna?

In jos 
+13
yry
delia_rus84
raluca
nikole
irinaj
Iuly35
ancanaomi
iulia_mama_evelynei
mamicisibebelasi
danessa
dolcemaria
olo_family
Anna
17 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

cati ani de casnicie aveti impreuna? Empty
MesajSubiect: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMier Iul 07, 2010 2:26 am

eu 5 ani si sper ca multi deacum incolo
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMier Iul 07, 2010 7:43 am

la fel si noi anna...5 anisori,iar impreuna suntem din 2001,adica 9 ani..speram cat mai mult,mai bine zis ,,for ever,,:)
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

Varsta : 41
stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMier Iul 07, 2010 8:06 am

Noi in august facem doi anisori si sper ca vom fi impreuna toata viata!!
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

Varsta : 48
stare de spirit : buna

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMier Iul 07, 2010 8:08 am

Si noi tot in august, dar facem 4 ani...plus 13 inainte, total 17 de cand ne cunoastem.
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMier Iul 07, 2010 8:37 am

ohooo esti veterana Danessa!!
multi inainte tututor
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMier Iul 07, 2010 8:39 am

da, da, multumesc...dar si la ani sunt una dintre veterane cati ani de casnicie aveti impreuna? 521412
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMier Iul 07, 2010 10:18 am

casnicie frumoasa fetelor danessa chiar ca esti veterana bravo
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMier Iul 07, 2010 10:50 am

Multumesc la fel si tie Anna pupic
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMier Iul 07, 2010 11:48 am

Multumesc, sa aveti toate o casnicie de durata si fericita...
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMier Iul 07, 2010 12:22 pm

noi avem 4 cu tot de cand ne cunoastemm...dar am mai fost casatorita si a durat 6 anii..acu sper sa dureze toata viata
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

Varsta : 42
stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyVin Iul 30, 2010 5:59 pm

sa dea domnul ioana ,eu am facut 9 ani de cand sunt casatorita cati ani de casnicie aveti impreuna? 341670
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

Varsta : 45

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyVin Iul 30, 2010 9:13 pm

si eu tot 9 ani implinesc in august de cand sunt casatorita si 2 ani inainte de casatorie
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyVin Iul 30, 2010 11:30 pm

casnicie frumoasa anca si la toate mammicutzele
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptySam Iul 31, 2010 8:22 am

cati ani de casnicie aveti impreuna? 521412 veterana la ani sunt yo...sic....in octombrie implinim 5 ani de la casatorie.....sper din suflet sa dureze aceasta casatorie pe putin 50...sa fac nunta de aur cati ani de casnicie aveti impreuna? 749457 .....tare ,nu?
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyLun Aug 02, 2010 4:15 pm

multumesc anna, la fel doresc sie eu tuturor mamicutelor

bravo iuly, asa te vreau, optimista
Sus In jos
irinaj
mamica super
mamica super
irinaj

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMar Aug 03, 2010 1:51 pm

pe 18 august facem trei ani de la casatorie................plus vreo 7 inainte..........
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMar Aug 03, 2010 4:48 pm

acus,acus sarbatorim kuhy ...multi inainte cu sanatate si intelegere...
asa si trebe anca sa fiu optimista...iti dai seama pe la 80 de ani mireasa tavalesc
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMar Aug 03, 2010 6:08 pm

sa dai de baut TTTT hhhh
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMar Aug 03, 2010 10:47 pm

Multi ani inaite tuturor...se pare ca in luna august suntem mai multe, Irina pe 18, eu pe 19, Dolcemaria, Anca, dar nu stiu pe cat...
Sus In jos
raluca
mamica noua
mamica noua
raluca

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyMar Aug 03, 2010 11:05 pm

pe 4 august si noi 3 ani de la casatorie kuhy
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyJoi Aug 05, 2010 12:10 am

eu am facut in iulie 9 ani....si cel mai frumos cadou a fost evelyne(ochisorii ei.....
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyJoi Aug 05, 2010 5:30 am

cati ani de casnicie aveti impreuna? 749457 "trai neneaca"in luna august...baute pe saturate...dau gagicileeee.....o casnicie fericita tuturor,cu multe impliniri,dragoste,si multi ani inainteeeee..... kuhy
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyJoi Aug 05, 2010 7:08 am

multam!mai este un chic......pup
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyJoi Aug 05, 2010 11:18 am

exact azi implinim 9 ani de la nunta, ce a zburat timpul... fetele dau de baut kuhy , de mancat :pizza: plus desert bineinteles cati ani de casnicie aveti impreuna? 442705 , doar ca azi e innorat la noi si cred ca vine ploaia ploi , dar asta nu va strica buna dispozitie .....
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? EmptyJoi Aug 05, 2010 1:46 pm

noi in august pe 21 avem cununia si 1 an jumate de relatie..........ce putin TTTT
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cati ani de casnicie aveti impreuna?   cati ani de casnicie aveti impreuna? Empty

Sus In jos

cati ani de casnicie aveti impreuna?
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» anul 2011 un an mai bun o casnicie foarte buna ?
» CE TIP DE CARACTER AVETI?
» cati ani au copiii nostri?
» CATI ANI AU MAMICILE SI TATICII ?
» ce parere aveti despre relatiile extraconjugale?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: Despre căsnicia noastră-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente