Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| cantece de leagan | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: cantece de leagan Lun Feb 08, 2010 10:47 am | |
| Inchide ochii dulci Caci viata-i doar o clipa, Mai bine sa te culci, Pe-a visului aripa
Inchide ochii dulci Caci viata-i o minciuna, In vise-i fericirea, Copile noapte buna! |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cantece de leagan Lun Feb 08, 2010 10:48 am | |
| Nani, nani, copilas. Dragul mamei fecioras, Culca mi-te mititel si te scoala maricel.
Nani, nani, cu mama Ca mama te-o legana, Fa-te iute marisor Sa fii mamei de-ajutor. |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cantece de leagan Lun Feb 08, 2010 10:48 am | |
| Dormi nani dormi puişor, Umbre se-adună-n pridvor, Şi din grădină prin geam Luna-ţi zâmbeşte pe-un ram, Iată nu-i nimeni pe drum, Păsări şi flori dorm-acum, Şi cântă-un greier de dor, Dormi nani dormi puişor, Uşor, uşor.
În somnul tău ai deschis Poarta de aur din vis, Din prag te cheamă-un pitic, Cu barba de borangic, Vrea să-ţi arate-un răţoi, Trei ursuleţi cu blăni moi, Şi un motan vânător, Dormi puiul mamii uşor, Uşor, uşor. |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: cantece de leagan Lun Feb 08, 2010 12:42 pm | |
| la daria nui plac cintece lente traba saic cint un elefant se legana,in casuta din padure aveau casa 2 pitici,daca ias cinta manele ar adormi mai repede :bebeok: | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cantece de leagan Lun Feb 08, 2010 8:07 pm | |
| |
| | | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cantece de leagan Mar Feb 09, 2010 12:43 am | |
| |
| Subiect: Re: cantece de leagan Mier Feb 10, 2010 11:18 pm | |
| | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cantece de leagan Vin Feb 12, 2010 1:32 pm | |
| nu mai vine nici o mamica cu un cantecel ceva? |
| Subiect: Re: cantece de leagan Dum Feb 14, 2010 3:04 pm | |
| Hai, odor, hai, pasarica, Dormi, o, dormi fara de frica, Sa te-alinte Mos cuminte Si sa-ti cante-ncetinel: "Mugur, mugur, mugurel..."
Ingeri vin tiptil si-alene Sa te mangaie pe gene Si mi-ti leaga-n Dulce leagan Fraged trupusor de crin, Ca s-adormi frumos si lin...
Ce tresari?...Nu-i nime, nime... Liniste si-ntunecime, Doar zefirul, musafirul Cel sagalnic si pribeag A trecut pe langa prag...
Si-a trimis o gaza mica Sa-ti aduc-o scrisorica Si sa-ti spuna Noapte buna Ca si el, satul de drum Merge sa se culce-acum... | |
| | | Anna Administrator
| Subiect: bravooo Lun Feb 15, 2010 2:19 pm | |
| javascript:emoticonp(':<a%20href=\\ | |
| Subiect: Re: cantece de leagan Lun Feb 15, 2010 11:36 pm | |
| admin sa nu adormi si tu | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cantece de leagan Mier Feb 17, 2010 2:18 pm | |
| |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: cantece de leagan Mier Feb 17, 2010 6:25 pm | |
| | |