| GINUTAVRABIUTA-URGENT | |
|
+4feliciaboar olo_family iulia_mama_evelynei DD 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
DD mamica super activa
| Subiect: GINUTAVRABIUTA-URGENT Dum Iul 04, 2010 5:56 am | |
| Fetelor,sunt GINUTAVRABIUTA(de pe calculatorul surorii mele) Trebuie sa va dau o explicatie foarte importanta: Am plecat din cauza aceluiasi System Security Manager care taia si spanzura pe forum;anumite mamici stiu incidentele cu inchiderea unor subiecte,cu taierea barei de respectare a regulamentului si cu reguli impuse.Am fost acuzata chiar si ca vreau sa modific ceva in profilul Annei si asta a umplut paharul.Ori el acum s-a razbunat pe voi din cauza mea,fapt pentru care imi cer mii de scuze si va rog din suflet sa le acceptati pentru ca stiti ca toate mi-ati fost dragi.Anna este un administrator excelent care n-ar permite nimanui sa denigreze forumul,doar ca a avut nevoie de ajutor si a primit reversul medaliei! | |
|
| |
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| |
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| |
| |
feliciaboar mamica super
Mesaje : 205 Varsta : 41 stare de spirit : fericita ca in sf avem un bebe
| Subiect: Re: GINUTAVRABIUTA-URGENT Dum Iul 04, 2010 7:19 pm | |
| dd te pupacim dulce si te astept sa revi,ciudat eu nu am primit nici un astfel de mesaj si nu stiu nici unde sa intru sa vad sor mai plans fete | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: GINUTAVRABIUTA-URGENT Dum Iul 04, 2010 7:57 pm | |
| ginutooo,lasa vorbaria si treci de maine dimineata la cafea ca nus ce-ti fac... ...dupa cum vedeti nu mai pot scrie numele cu s... caci si-a lasat amprenta si apare securet sistem si nu mai stiu cum "pana mea" ......as vrea ca toate mamicile sa o "strige" pe ginuta(normal cele care o vor )ca sa fie prezenta la cafea...forumul e cam gol fara ea,parerea mea.... ps...ginuta esti tot la bucuresti de vb de pe calc lui DD,sau ii folosesti doar id-ul?...de parca ar mai conta....intra la cafea,la bere,la ce vrei... si gata... | |
|
| |
feliciaboar mamica super
| Subiect: Re: GINUTAVRABIUTA-URGENT Dum Iul 04, 2010 8:11 pm | |
| ginutavrabiutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haide cu noiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii te rugammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,m ne este dor de tineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: GINUTAVRABIUTA-URGENT Dum Iul 04, 2010 9:28 pm | |
| GINUTA DECI SE VEDE CA AI FOST SUPER PE FORUM AICI ASA CA HAI VINO SI SA TRECEM PESTE TOATE CA INTODEAUNNAAA PUPICIII | |
|
| |
feliciaboar mamica super
| Subiect: Re: GINUTAVRABIUTA-URGENT Dum Iul 04, 2010 9:32 pm | |
| ana fa ceva cu ala care ne sacaie ca pleaca fetele | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: GINUTAVRABIUTA-URGENT Dum Iul 04, 2010 9:36 pm | |
| ginuta te asteptam cu mare drag inapopi fara tine nu mai e forumul la fel | |
|
| |
feliciaboar mamica super
| Subiect: Re: GINUTAVRABIUTA-URGENT Dum Iul 04, 2010 9:38 pm | |
| | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: GINUTAVRABIUTA-URGENT Dum Iul 04, 2010 9:40 pm | |
| da l-am sters de pe forum pe s p y g asta e recunosc ma ajutat dar nici asa sa faca sa vb urat cu mamicile trebuia mie sa imi zica | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: GINUTAVRABIUTA-URGENT Dum Iul 04, 2010 10:20 pm | |
| ginutaa meaa...revino dragaa ca estii o mamica super fidelaa...te pup | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: GINUTAVRABIUTA-URGENT Lun Iul 05, 2010 6:23 am | |
| ANNAAAA....daca zici ca pustiul e sters din lista,dc mai apare la membri?(era la pozitia 19 apoi la 22).... daca ne uitam mai atent,ginuta nu e in lista de membri,dar "mucosul"e.....inca mai e de lucru dupa cum se vede la forumul asta.....e dat peste cap din toate punctele de vedere..... GINUTAAAAA,hai fetita la cafea,ca lipsesti...tu esti "inima" acestui forum.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: GINUTAVRABIUTA-URGENT | |
| |
|
| |
| GINUTAVRABIUTA-URGENT | |
|