| oprirea alapatarii | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: oprirea alapatarii Joi Iul 01, 2010 2:28 pm | |
| fetelor sunt ceva medicamente pt sa opresc lactatia raluca mea tot pe san e nu manca mai deloc si are 1 an si 5 luni cred ca i ajunge | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Joi Iul 01, 2010 2:48 pm | |
| Eu am alaptat-o pe Alessia pana la 1 an si 9 luni, credeam ca nu voi reusi niciodata sa o intarc, dar a fost mai simplu decat ma asteptam, nu i-am mai dat la somnul de noapte, a plans, dar a adormit intr-un final, s-a mai trezit si peste noapte, am linistit-o, iar de a doua zi gata nu i-am mai dat...la inceput a fost f. greu cu acceptarea altui lapte, abia acum, dupa 2 luni pot zice ca bea lapte cat de cat ok. In ceea ce ma priveste pe mine, m-am muls in prima zi, cam 100 ml dimineata si 50 ml seara, a doua zi, doar dimineata cam 80 ml, a treia zi nu m-am muls deloc, abia dupa o saptamana m-am muls, dar f. putin, cam 30 ml...fusesem la medicul de familie si imi prescrisese niste pastile, dar nu le-am luat, nu gasesc reteta ca sa-ti zic cum se numesc, dar eu zic sa incerci sa ablactezi treptat, e mai bine si pt tine si pt copil... mai poti pune si comprese reci pe sani f dese si sani stransi ori cu un prosop, ori cu un sutien stramt. Tin sa mentionez ca Alessia manca san dimieata dupa ce manca micul dejun, la pranz cand o culcam (dupa ce manca masa de pranz), seara la culcare, iar noaptae se trezea de 4, 5 ori... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Joi Iul 01, 2010 3:00 pm | |
| nu cred ca reusesc ca tine dana as dori eu dar raluca este ca lipiciul pe san chiar nu stiu sa cer sfatu medicului sau ? sa mai astept ce zic mamicile cate kg are alessia? | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Joi Iul 01, 2010 3:09 pm | |
| Alessia era mai ceva ca lipiciul la 1 an si 5 luni, iar la 1 an si 8 luni a inceput sa inteleaga ca e fetita mare si ca e rusine, asa m-am incumetat sa o intarc, altfel cred ca si acum ii dadeam (daca vrei, poti)...acum cand ma vede dezbracata sare pe tzitzi cu gura si rade... Cand am intrebat-o pe pediatra ce metoda imi recomanda pentru intarcat ea cica e foarte bine ca inca o alaptez, ce incurajare... Acum are cam 12 kg. | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Joi Iul 01, 2010 3:21 pm | |
| asa si raluca daca vede tzatele hoppe ele mi\ai astept pareri sa vedem ca de mancat greu mai manca | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Joi Iul 01, 2010 3:31 pm | |
| o sa reusesti intr-un final, bine ca ai lapte...vezi ce mai zic si celelalte fete, ele cum au reusit... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Joi Iul 01, 2010 3:33 pm | |
| multumesc dana pt sfat pupicci alesiei | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Joi Iul 01, 2010 3:41 pm | |
| n-ai pentru ce, de aia suntem aici, sa schimbam impresii, sa ajutam, sa ne descarcam...pupici si lui ralu | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Vin Iul 02, 2010 7:16 am | |
| fetelor aseara am vrut sa nu i dau san dar ce a mai plans seara dupa san ina ziua nu are nimica offf ce ma fac? | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Vin Iul 02, 2010 7:24 am | |
| neata anna, pai e bine daca ziua nu prea e dependenta de san, e un inceput, de acum cred ca te poti intelege cu ea si ii poti repeta ca-i rusine, eventual, daca are vreo jucarie preferata, un maimutoi, ii poti spune ca rade de ea, vezi cum reactioneaza, daca se rusineaza si nu mai doreste sa puna gura pe san (la Alessia a functionat). | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Vin Iul 02, 2010 8:35 am | |
| Ce greu v-o fi si cu intarcarea;eu de la inceput i-am dat si completare ca nu-i ajungea doar laptele meu;o luna,atat l-am putut alapta! | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Vin Iul 02, 2010 8:36 am | |
| of chiar e foarte greu ralu plange de numa dua tzti ei | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Vin Iul 02, 2010 8:38 am | |
| Greu si pentru ea dar si pentru tine. | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Vin Iul 02, 2010 8:49 am | |
| E greu, mai ales cu cat creste si il alaptezi mai mult...am uitat anna sa-ti zic, ca dupa ce nu i-am mai dat tzitzi am cazut eu intr-o depresieeeeeeeee , deci cred ca e mai greu pentru noi decat pentru copil. | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Lun Aug 16, 2010 12:46 pm | |
| uraaaa am reusit e intarcata de 3 zile am zis ca am buba ma-m facut ca plang nu mai vrea | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Lun Aug 16, 2010 12:56 pm | |
| Bravo Anna, ai vazut ca n-a fost asa greu... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Lun Aug 16, 2010 8:36 pm | |
| -ma-m legat cu fular la sani sunt tari iau 2 aspirine dimineata si seara si sa se traga odataa dar mie dor sa o simnt la sanul meu | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Lun Aug 16, 2010 9:23 pm | |
| lasa ana dorul..conteaza sa mance fata mai bn mancare...si e bn ca bea laptic cu sticla.....acu ati mai zic una..cand ti dor tare punel pe barbatuto la san | |
|
| |
Anna Administrator
| |
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: oprirea alapatarii Lun Aug 16, 2010 9:46 pm | |
| pai nu ca eu nu am lapte la mine a trecut | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: oprirea alapatarii | |