Autor | Mesaj |
---|
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 1:51 pm | |
| de parerea asta sunt si eu,dct sa ma prefac mai bn nu o fac | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 2:02 pm | |
| pai ori o facem sa ne simtim amandoi bine,ori nu facem deloc |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 2:11 pm | |
| am inceput sa rad knd am citit ce ati scris...ma gandeam eu k nu snt numai eu asa d rara insa mai vroiam sa aud pareri,sa vad k mai trece cineva prin asta k sa fiu sigura:)) ..in final nu snt asa de ciudata in privinta asta | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 2:16 pm | |
| mai fetelor, sunteti tinere, profitati cat mai mult de asta...cand nu o sa mai puteti veti duce dorul | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 2:17 pm | |
| | |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 2:30 pm | |
| Mai rad cateodata in sinea mea knd imi zice ady k il fac sa se duca la C..ve numai k lui ii e sila d ele numai knd le vede pe aici in spania la centura...si eu ii zik,duºte ma si lasaºma..dak vrei iti dau si bani si el imi raspunde..aha sºo crezi u...mai bine rabd | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 2:37 pm | |
| al meu zike;n-am c sa fac cu banii dct sa-i dau p medikamente si sa umblu p la spitale cu tot felu de boli | |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 2:46 pm | |
| ..si au dreptate... | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 2:58 pm | |
| da asa e,dar sunt si alea bune la cv,nuh???parerea me e ca sunt bune la satisfacut fanteziile nebunilor care au treaba cu saracele batranele | |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 3:43 pm | |
| | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 4:40 pm | |
| | |
|
| |
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Joi Aug 05, 2010 12:17 am | |
| 90%pt mine si 1oo%pt el(cred) | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Joi Aug 05, 2010 1:48 pm | |
| la el trebuie sa fie mai mult | |
|
| |
delia_rus84 mamica super
Mesaje : 80 Varsta : 40 stare de spirit : fericita si implinita
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Mier Aug 11, 2010 10:00 am | |
| noi suntem poate un cuplu norocos. pentru noi conteaza la fel de mult sexul, adica intr-o proportie de 85-90%. dupa o partida buna, ne simtim amandoi mai bine si gandim altfel orice problema | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Mier Aug 11, 2010 10:01 am | |
| raspuns adevarat delia | |
|
| |
delia_rus84 mamica super
Mesaje : 80 Varsta : 40 stare de spirit : fericita si implinita
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Mier Aug 11, 2010 10:03 am | |
| mersi mersi | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Mier Aug 11, 2010 10:51 am | |
| | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Mier Aug 11, 2010 11:17 am | |
| cred ca in treisfert din relatii sexul conteaza cel mai mult,e unul din mom in care ii arati pers iubite cat de mult il iubesti........ | |
|
| |
Anna Administrator
| |
| |
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Lun Sept 13, 2010 7:56 am | |
| eu sunt de parere ca poti iubi o persoana cu sau fara sex...ai diferite moduri de-i a arata cat de mult il iubesti....... sunt persoane care au suferit ,,un accident ,,la jucarie si se iubesc...poate mai mult decat la inceput---
este parerea mea... | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Lun Sept 13, 2010 11:30 am | |
| am citit un articol in care sp ca sexul e f important in viata unui om nu doar intr-o relatie cat si in viata de zi cu zi....nu mai e asa nervos.......nu il mai doare capu | |
|
| |
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Lun Sept 13, 2010 4:26 pm | |
| asta da...dar nu ca ii arati prin sex persoanei de langa tine cat de mult il iubesti.... | |
|
| |
shtefanyaa mamica super
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Lun Sept 13, 2010 4:43 pm | |
| Sunt de acord cu Iulia .. pentru mine e mai importanta comunicarea si buna intelegere...nici sexul nu e de dat la o parte, dar nu depaseste 50% | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Mar Sept 14, 2010 12:33 pm | |
| fiecare au rolul lor.....nuh? | |
|
| |
| Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? | |
|