| Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? | |
|
+7iulia_mama_evelynei danessa rebek2508 nikole mariaa Anna mamicisibebelasi 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Feb 06, 2010 11:57 pm | |
| la mine e de 70 la suta :sex: | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Dum Feb 07, 2010 12:49 am | |
| la mine este 80% cei prea mult strica | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Dum Feb 07, 2010 2:07 am | |
| hmmm.grea intrebare :sex: nici nu stiu cat sa spun,cam o data pe sapt pt mine e suficient .vb ta ana ce i prea mult strica |
|
| |
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Dum Feb 07, 2010 8:13 pm | |
| hai fetelor nu va rusinati...nu strica la nimeni nimic :sex: | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Lun Feb 08, 2010 10:20 am | |
| da cum sa strice trebuiee este un necesar ca alte chesti la noi este important dar sotul nu prea are treaba cu asta odata la luna :bleah: | |
|
| |
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Lun Feb 08, 2010 1:06 pm | |
| asa e mery | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Dum Feb 14, 2010 1:07 am | |
| e bun si atat,decat deloc |
|
| |
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Dum Feb 14, 2010 7:53 pm | |
| da andreea eu acum duc doru | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Lun Feb 15, 2010 11:49 am | |
| mai bine sa ti fie dor ,decat sa fii satula :inima: |
|
| |
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Lun Feb 15, 2010 11:45 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Mier Feb 17, 2010 2:11 pm | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Lun Feb 22, 2010 4:41 pm | |
| SUPER TARE ANDREEA: :Mai bine sa-ti fie dor decat sa-i duci dorul"Cred ca totul tine de educatia si autoeducatia fiecaruia;spre exemplu eu am fost crescuta intr-un mediu in care sexul era un subiect tabu si cand am crescut,am scapat ca vita la lucerna si cand mi-am dat seama ca nu tot ce zboara se mananca,am cazut in extrema cealalta:am devenit atat de pudica incat mai bine ma lipsesc decat sa fac sex sau"dragoste"cum viseaza sotul meu.Noroc ca femeile sunt actrite innascute ;) |
|
| |
| |
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Lun Feb 22, 2010 11:01 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Dum Mar 07, 2010 9:46 pm | |
| - ginutavrabiuta a scris:
- :am devenit atat de pudica incat mai bine ma lipsesc decat sa fac sex sau"dragoste"cum viseaza sotul meu.Noroc ca femeile sunt actrite innascute ;)
asa´s si eu!!! |
|
| |
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Joi Mar 18, 2010 6:28 pm | |
| ca bn ziceti dar eu acum chear ai duc doru si mai am de ast pina in august | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Vin Iun 04, 2010 5:19 pm | |
| pt mine sexul intr-o relatie e undeva la 75-80%,restul se bazeaza pe respect,intelegere si incredere | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Vin Iun 04, 2010 5:44 pm | |
| daca sex nu e nici dragostee nu e asai? | |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Vin Iun 04, 2010 6:57 pm | |
| eu la varsta mea ar trebui sa fiu mai altfel...si zik asta k plasez sexuº unde la 50-55%...nu prea ma omor..si dak am discutzii cu ady snt numai din cauza asta...odata neºam certat chiar rau pe chestia asta... cine a zis k mai bine ii duce doru dekt sa fie satula are dreptate | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 12:07 pm | |
| pt ca barbatii nu inteleg kd noi nu ne simtim bn sau poate ca nu avem chef ei cred k exista altul....si nmk altceva,trebuie sa fii ata la pretentiile lor nu ai voie sa te simti rau | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 12:37 pm | |
| rebek subscriu ce-ai scris. nici eu nu ma omor dupa...poate ca e obisnuinta nu stiu...la fel si noi cand ne certam ,tot din acelasi motiv.ii zic ca n -am chef si el ca are si asa incepem |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 1:03 pm | |
| si nu-ti reproseaza nmk??? | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 1:15 pm | |
| normal, sexul intr-o relatie ar trebui sa fie undeva la 95%, dar nu se intampla asa intodeauna din anumite motive, oboseala, timp scurt, copiii...noi incercam sa ne satisfacem 'nevoile" pe cat de des putem, deci ca sa zic un procent, la intrebarea "cat la suta e sexul pentru voi intr-o relatie?", as merge pe 85%, asta acum de cand am copilul, daca raspundeam la intrebare pana sa am copilul, as fi zis 90%... | |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 1:30 pm | |
| Nu stiu ce gandesc altzi...insa ady nu siºa pus niciodata problema k exista altcineva...knd nu am chef..si se intampla foarte des chiar..pune botu daº maine dimineatza e k nou..nu stiu de unde are atata rabdare cu mine.kteodata ma simt vinovata din cauza asta...incerc sa ma schimb vreo 2-3 zile si dupa iar incepem | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Sam Iun 05, 2010 1:47 pm | |
| rebeka parc-ai fi eu!! asa-i si la mine 2-3 zile e totul bine dupa care revin la vechile obiceiuri da,nikol imi reproseaza de multe ori chestia asta,dar daca nu simt nevoia ce vrei sa fac?sa-i dau doar d dragul lui si sa stau ca vitica,"hai...ai terminat??mai ai mult?" stiu ,cheful vine facand un lucru,dar..nici o sansa la mine |
|
| |
| Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? | |
|