Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Empty48%Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Empty52%Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?

In jos 
+7
iulia_mama_evelynei
danessa
rebek2508
nikole
mariaa
Anna
mamicisibebelasi
11 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Empty
MesajSubiect: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptySam Feb 06, 2010 11:57 pm

la mine e de 70 la suta :sex:
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyDum Feb 07, 2010 12:49 am

la mine este 80% cei prea mult strica
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyDum Feb 07, 2010 2:07 am

hmmm.grea intrebare lol! :sex: nici nu stiu cat sa spun,cam o data pe sapt pt mine e suficient .vb ta ana ce i prea mult strica Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 521412
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyDum Feb 07, 2010 8:13 pm

hai fetelor nu va rusinati...nu strica la nimeni nimic :sex:
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

Varsta : 38
stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyLun Feb 08, 2010 10:20 am

da cum sa strice trebuiee este un necesar ca alte chesti la noi este important dar sotul nu prea are treaba cu asta odata la luna :bleah:
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyLun Feb 08, 2010 1:06 pm

asa e mery Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 841731
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyDum Feb 14, 2010 1:07 am

e bun si atat,decat deloc lol!
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyDum Feb 14, 2010 7:53 pm

da andreea eu acum duc doru 😢
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyLun Feb 15, 2010 11:49 am

mai bine sa ti fie dor ,decat sa fii satula :inima:
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyLun Feb 15, 2010 11:45 pm

Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 522386 Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 913730
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyMier Feb 17, 2010 2:11 pm

Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 284405
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyLun Feb 22, 2010 4:41 pm

Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 841731 SUPER TARE ANDREEA: :Mai bine sa-ti fie dor decat sa-i duci dorul"Cred ca totul tine de educatia si autoeducatia fiecaruia;spre exemplu eu am fost crescuta intr-un mediu in care sexul era un subiect tabu si cand am crescut,am scapat ca vita la lucerna si cand mi-am dat seama ca nu tot ce zboara se mananca,am cazut in extrema cealalta:am devenit atat de pudica incat mai bine ma lipsesc decat sa fac sex sau"dragoste"cum viseaza sotul meu.Noroc ca femeile sunt actrite innascute ;)
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyLun Feb 22, 2010 9:41 pm

da asa e ginuta Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 522386 Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 841731
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

Varsta : 38
stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyLun Feb 22, 2010 11:01 pm

cee tare ginutaaa estii
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyDum Mar 07, 2010 9:46 pm

ginutavrabiuta a scris:
:am devenit atat de pudica incat mai bine ma lipsesc decat sa fac sex sau"dragoste"cum viseaza sotul meu.Noroc ca femeile sunt actrite innascute ;)

asa´s si eu!!!
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyJoi Mar 18, 2010 6:28 pm

ca bn ziceti dar eu acum chear ai duc doru si mai am de ast pina in august
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyVin Iun 04, 2010 5:19 pm

pt mine sexul intr-o relatie e undeva la 75-80%,restul se bazeaza pe respect,intelegere si incredere Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? Icon_exclaim
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyVin Iun 04, 2010 5:44 pm

daca sex nu e nici dragostee nu e asai?
Sus In jos
rebek2508
mamica super
mamica super
rebek2508

Varsta : 35
stare de spirit : foarte bunaaa

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptyVin Iun 04, 2010 6:57 pm

eu la varsta mea ar trebui sa fiu mai altfel...si zik asta k plasez sexuº unde la 50-55%...nu prea ma omor..si dak am discutzii cu ady snt numai din cauza asta...odata neºam certat chiar rau pe chestia asta... Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 122471 cine a zis k mai bine ii duce doru dekt sa fie satula are dreptate Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 749457
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptySam Iun 05, 2010 12:07 pm

pt ca barbatii nu inteleg kd noi nu ne simtim bn sau poate ca nu avem chef ei cred k exista altul....si nmk altceva,trebuie sa fii ata la pretentiile lor nu ai voie sa te simti rau
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptySam Iun 05, 2010 12:37 pm

rebek subscriu ce-ai scris.
nici eu nu ma omor dupa...poate ca e obisnuinta nu stiu...la fel si noi cand ne certam ,tot din acelasi motiv.ii zic ca n -am chef si el ca are si asa incepem Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 804862
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptySam Iun 05, 2010 1:03 pm

si nu-ti reproseaza nmk???
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

Varsta : 48
stare de spirit : buna

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptySam Iun 05, 2010 1:15 pm

normal, sexul intr-o relatie ar trebui sa fie undeva la 95%, dar nu se intampla asa intodeauna din anumite motive, oboseala, timp scurt, copiii...noi incercam sa ne satisfacem 'nevoile" pe cat de des putem, deci ca sa zic un procent, la intrebarea "cat la suta e sexul pentru voi intr-o relatie?", as merge pe 85%, asta acum de cand am copilul, daca raspundeam la intrebare pana sa am copilul, as fi zis 90%...
Sus In jos
rebek2508
mamica super
mamica super
rebek2508

Varsta : 35
stare de spirit : foarte bunaaa

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptySam Iun 05, 2010 1:30 pm

Nu stiu ce gandesc altzi...insa ady nu siºa pus niciodata problema k exista altcineva...knd nu am chef..si se intampla foarte des chiar..pune botu daº maine dimineatza e k nou..nu stiu de unde are atata rabdare cu mine.kteodata ma simt vinovata din cauza asta...incerc sa ma schimb vreo 2-3 zile si dupa iar incepem Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 917348
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?   Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? EmptySam Iun 05, 2010 1:47 pm

rebeka parc-ai fi eu!! lol! asa-i si la mine 2-3 zile e totul bine dupa care revin la vechile obiceiuri Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 804862
da,nikol imi reproseaza de multe ori chestia asta,dar daca nu simt nevoia ce vrei sa fac?sa-i dau doar d dragul lui si sa stau ca vitica,"hai...ai terminat??mai ai mult?" Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 767206 stiu ,cheful vine facand un lucru,dar..nici o sansa la mine Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie? 150652
Sus In jos

Cat la suta e sexul ptr voi intr-o relatie?
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: Despre căsnicia noastră-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente