dascalu diana laura's Avatar
Membru inregistrat la
23.06.2008
Postari in forum
33
Hora Bucuriei
Hora bucuriei
Supermame si copii, ce-ati zice daca ati putea sa va faceti toti prietenii sa danseze? Toti intr-o hora a bucuriei, creata de voi pe hartie?
citeste mai mult
Numele meu e dascalu diana laura si sunt din vaslui. Vreau sa va scriu si eu despre cazul baietelului meu de 3 ani si 9 luni care dupa ani intregi de spitalizari a fost diagnosticat cu o boala genetica foarte grava si foarte rara sindrom lesh nyhan boala de care mai sufera la ora acuala doar 2 copii din tara noastra. La varsta pe care o are alexandru nu merge, nu sta in sezut nu merge in 4 labe si abia daca vorbeste. De aproape un an se musca de maini si de buza inferioara. Noi traim dintr-un singur salar de insotitor de 460 de lei lunar deoarece tatal lui ne-a parasit imediat dupa nastea baietelului si nici nu plateste pensie alimentara. Din acesti bani cumparam pamparsi in fiecare luna si platim 400 lei lunar pentru gimnastica asa ca va imaginati ca nu avem din ce trai. Iar in afara de asta mai mergem si in spitale din tara pt recuperare oradea sibiu techirghiol bucuresti. Alex este un copiul vesel dar care sufera foarte mult din cauza faptului ca nu poate merge. Sper sa raspundeti si acestei rugaminti ai unei mame disperate. Mai multe detalii gasiti pe blogul personal
www.dianalaura.wblog.ro sau la telefon0730570796