Anna Administrator
| Subiect: tusea la copii Joi Mai 13, 2010 10:59 am | |
| | |
|
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: tusea la copii Vin Mai 14, 2010 9:19 am | |
| ioana tusteste doar dim si seara, de 3 sapt, de cand e iar la cresa. ii dau plantusin, ca la cate a luat.... | |
|
ancacornel mamica super
Mesaje : 166 Varsta : 41 stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA
| Subiect: Re: tusea la copii Mar Mai 18, 2010 10:50 am | |
| noua pediatra chiar ne-a dat o brasura despre tuse ca sa nu ne mai speriem cand tuseste.e ceva normal-pt tuse ii dam Bronhexim(e eficient) | |
|
coco83 mamica super
Mesaje : 214 Varsta : 41 stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...
| Subiect: Re: tusea la copii Joi Mai 20, 2010 10:35 pm | |
| ce mam mai chinuit cu tusea la Gratiela toata luna aprilie, nui treea cu nimica, am shimbat trei tratam de la dispensar, iam dat o gramada de siropuri naturiste din plante, da mai mul noapte tusea, ca ne capiase dimineata eram cheauni de nesomn... ... o tot ungeam si pe gat cu si pe frunte cu alifie chinezeasca... pana la urma ia trecut cred ca de la siropu cu Ketof si picaturile Olynth p copii, ca iam dat si Septilin, si vitamine, si Imunoroyal, o degeaba, am incercat si cu sirop scurs din ridiche neagra... pana la urma ia trecut cu chin cu vai... cred ca a avut si un fel de alergie da nu miam dat seama la ce?! ea de mica a fost mai sensibila cred ca din cauza ca am fost eu racita rau cand am fost cu ea gravida... asa ca gravidutelor aveti mare grija de voi! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: tusea la copii | |
| |
|