Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
CUM NE MACHIEM OCHII EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
CUM NE MACHIEM OCHII EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
CUM NE MACHIEM OCHII EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
CUM NE MACHIEM OCHII EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
CUM NE MACHIEM OCHII EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
CUM NE MACHIEM OCHII EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
CUM NE MACHIEM OCHII EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
CUM NE MACHIEM OCHII EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
CUM NE MACHIEM OCHII EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
CUM NE MACHIEM OCHII Empty48%CUM NE MACHIEM OCHII Empty
 48% [ 14 ]
Maria
CUM NE MACHIEM OCHII Empty52%CUM NE MACHIEM OCHII Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

CUM NE MACHIEM OCHII

In jos 
+3
iulia_mama_evelynei
Iuly35
DD
7 participanți
AutorMesaj
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

Varsta : 41
stare de spirit : optimista

CUM NE MACHIEM OCHII Empty
MesajSubiect: CUM NE MACHIEM OCHII   CUM NE MACHIEM OCHII EmptyMar Mai 04, 2010 7:53 am

Zilnic sau ocazional,am avea nevoie de niste sfaturi utile pentru un machiaj al ochilor cat mai adecvat

Pentru ca foarte multe femei se afla in dificultate atunci cand vine vorba despre machiaj, Raluca Luchian ne va impartasi cum putem realiza un machiaj perfect.

In primul rand, aceasta ne sfatuieste sa fim atente la textura fardului de pleoape.

Fardul pudra (compacta sau pulbere)

Acesta este unul dintre cele mai des utilizate datorita aplicarii usoare. Se aseaza bine pe suprafata pielii, se pastreaza in timp, iar machiajul poate fi reimprospatat sau transformat dintr-un machiaj de zi, intr-unul de seara.

Concret, daca dimineata am folosit o nuanta pala, deschisa, seara se poate aplica peste aceasta o nuanta cu sidef sau intr-o nota mai inchisa. Atentie, fardurile trebuie sa faca parte din aceasi gama de culori. (roz cu violet, bleu ciel cu bleumarin sau negru etc)

Fardul crema (sau stick)

Se intinde foarte usor, insa are tendinta de a disparea foarte repede. Fardurile crema nu sunt indicate in realizarea unui machiaj complex, cu mai multe nuante, tocmai din cauza texturii cremoase, deoarece se pot combina intre ele intr-un mod neplacut.

De asemenea, pentru ca de obicei acest tip de fard se strange si formeaza cute, un machiaj astfel realizat trebuie fixat foarte bine. Acesta trebuie aplicat peste un strat corector (pentru o culoare uniforma), iar la final trebuie neaparat un strat de pudra transparenta pentru fixare.

Fardul lichid

Acesta este asemanator eye linerului, se intinde cu un aplicator special si ofera un efect „teatral” machiajului. Fardul lichid se usuca imediat dupa aplicare, insa este destul de dificil de utilizat daca nu ai experienta si o mare precizie.

Alegerea culorilor

O trusa de machiaj completa ar trebui sa aiba atat culori deschise cat si culori inchise, dupa cum urmeaza:

Deschise: fildes, perla, roz pal – folosite in special pentru arcada.

Inchise: negru, maron, gri – pentru conturul ochilor si pentru crearea umbrelor.

Trusa de machiaj poate avea si alte culori, insa acestea trebuie alese in functie de culoarea ochilor, a pielii si a parului. Atunci cand ochii au o culoare deschisa, este de preferat sa se realizeze un machiaj cu nuante inchise pentru evidentiere. In schimb, daca ochii au o culoare inchisa, iar tenul este masliniu, trebuie evitate nuantele de verde, gri si alte culori reci.

Exemple:

Ochii caprui – singura culoare caruia nu i se interzice nimic

Ochii caprui deschis (miere) – albastru/turcoaz deschis

Ochii caprui inchis – albastru/turcoaz intens

Ochii verzi – violet, indigo – nuante de mov

Ochii albastri – culori calde cu irizatii de orange

Ochii albastri cu nuante de violet – culori calde cu irizatii de galben.

Secretul armonizarii culorilor in machiaj este acela de a nu amesteca nuantele calde cu cele reci. In schimb, utilizarea culorilor complementare este indicata si poate duce la rezultate spectaculoase.

Pasii pentru machiajul ochilor

Corector, fond de de ten si pudra

Acesta se aplica atat sub ochi, cat si sub pleoapa, intr-o nuanta cat mai apropiata pielii, dar cu un ton mai deschis decat fondul de ten. Imediat dupa aceea se intinde fondul de ten si se uniformizeaza bine, pentru a se evita delimitarile intre ochi si restul fetei.

Urmeaza un strat subtire de pudra, insa daca vei folosi culori intense sau foarte inchise, este recomandat sa utilizezi un strat substantial de pudra in zona de sub ochi (pe care o vei intinde/indeparta la finalul machiajului).

Fard de pleaoape

Cu un buretel, aplica pe toata suprafata pleoapei (pleoapa mobila + arcada) o culoare deschisa, neutra, in cantitati mici si uniformizeaza foarte bine. Creaza apoi umbre cu un fard mai inchis. Pentru a da ochiului un aspect de “frunza” vei avea nevoie de o pensula rotunda si de una subtire si plata pentru contur .

Atentie! Nu folosi cantitati mari de fard dintr-o data - exista mari sanse sa strici tot ce ai facut. Totul se aplica putin cate putin pana se ajunge la intensitatea dorita.
Rimel

Ultimul pas in realizarea machiajului ochilor este aplicarea rimelului. Acesta se aplica intr-unul sau doua straturi. De obicei se foloseste culoarea negru pentru o privire intensa, dar daca pentru timpul zilei aceasta ti se pare prea “agresiva”, poti incerca un rimel maron. Efectul va fi spectaculos mai ales daca ai ochii verzi sau albastri.
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: CUM NE MACHIEM OCHII   CUM NE MACHIEM OCHII EmptyMar Mai 04, 2010 10:35 am

:SSSS: iata cateva sfaturi ce sunt pt mine "regulament''...uite asa vom fi cele mai frumoase doamne...
de multe ori ,pe langa toate aceste detalii trebuie sa luam in "calcul si forma feţei....tocmai de aceea adaug ( de la Dana Argesan, make-up artistul L'Oreal)

Fata Patrata
Are in general maxilarele proeminente. Umbra se aplica pe portiunea mandibulei, iar in cazul in care exista gusa si sub barbie. Umbra se aplica cu o pudra mai inchisa la culoare decat cea folosita pe toata fata. Se insista ca luminozitatea sa fie pe zona mediana (frunte, nas, barbie). Pudra de obraz se aplica sub pomete. Este nevoie de putina pudra si pe tample. De regula, la fata patrata se potriveste o tunsoare cu parul lins (fara volum), lasata pe langa fata. A se evita parul scurt.

Fata Diamant (inima)
Un exemplu este Mihaela Radulescu. In acest caz maxilarul nu se vede prea mult. Machiajul corect se aplica prin luminozitate pe extremitatea maxilarului. Pudra de obraz se pune direct pe varful pometelui. De preferat parul ondulat, buclat.

Fata Plina (Paula Seling)
Se evita prin machiaj luminarea zonei mediene. Pudra de obraz va fi structurata exact sub pomete. Umbra se va pune sub gusa. Parul este de preferat lung si lins.

Fata Rotunda
Este fata ideala, care poate fi machiata oricum, careia nu-i trebuie ascunse nici pometii si nici gusa.
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

Varsta : 41
stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: CUM NE MACHIEM OCHII   CUM NE MACHIEM OCHII EmptyMar Mai 04, 2010 1:10 pm

Corect Iuly;bune sfaturi;ca nu toate suntem adeptele naturaletii 100% si mai apelam si la mici finisaje pt a ne simti si mai bine in pielea noastra!
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

Varsta : 42
stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: CUM NE MACHIEM OCHII   CUM NE MACHIEM OCHII EmptyVin Iul 30, 2010 6:37 pm

interesant.. CUM NE MACHIEM OCHII 174311
Sus In jos
delia_rus84
mamica super
mamica super
delia_rus84

Varsta : 40
stare de spirit : fericita si implinita

MesajSubiect: Re: CUM NE MACHIEM OCHII   CUM NE MACHIEM OCHII EmptyMier Aug 11, 2010 2:03 pm

foarte interesante sfaturile voastre. eu am ochi albastrii si folosesc diferite culori de fard, depinde de moment. in general folosesc tonuri de gri si albastru, verde, maro, mov si oranj si de fiecare data adaug si putina umbra cu un fard negru. creion sau tus nu folosesc decat la evenimente speciale iar rimelul este maro, pentru ca eu am genele blonde, la fel si sprancenele, blonde si foarte rare, asa ca odata la o luna merg la pensat si vopsit sprancene. in rest, la ocazii speciale, adaug putin sidef la fard si imi place sa asortez culoarea fardului la imbracaminte sau la alte accesorii
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: CUM NE MACHIEM OCHII   CUM NE MACHIEM OCHII EmptyDum Sept 12, 2010 2:45 pm

eu am ochi verzi si nu folosesc machiant nu imi place nu ma simnt eu cand sunt machiata lkkk
Sus In jos
merlin
mamica super
mamica super
merlin

Varsta : 124

MesajSubiect: Re: CUM NE MACHIEM OCHII   CUM NE MACHIEM OCHII EmptySam Feb 05, 2011 10:22 pm

idei gasiti aici.
Sus In jos
lute
mamica noua
mamica noua
lute

Varsta : 124

MesajSubiect: Re: CUM NE MACHIEM OCHII   CUM NE MACHIEM OCHII EmptySam Feb 05, 2011 10:23 pm

Geniale idei de machiaje aici
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CUM NE MACHIEM OCHII   CUM NE MACHIEM OCHII Empty

Sus In jos

CUM NE MACHIEM OCHII
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CE CULOARE AU OCHII COPIILOR NOSTRI?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: COPII ŞI PĂRINŢII :: Despre noi, femeile-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente