| ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? | |
|
+7Carmenionescu liona irinaj mihaellas raluca08 mariaa mamicisibebelasi 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Vin Feb 05, 2010 2:58 pm | |
| noi mincam de toate dar cel mai mult ne place supik de pui cu morcov | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Vin Feb 05, 2010 11:03 pm | |
| supica de puiut siii ficateii | |
|
| |
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Dum Feb 14, 2010 2:26 pm | |
| PACAT CA LA DARIA NUI PLAC FICATEII NICI LA ADI SI CONTIN MULT FIER | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Mar Feb 23, 2010 4:28 am | |
| poate ii va placea cand va fii mai marisoara |
|
| |
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Mier Feb 24, 2010 12:25 pm | |
| bn ar fi pt ca nui place nici pestele | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Mier Feb 24, 2010 12:35 pm | |
| Eu ii fac ficateii pe gratar sau ii pasez cu dovlecei ca sa para mai dulci si-i mananca |
|
| |
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Mier Feb 24, 2010 12:43 pm | |
| e foarte bn ca minca ca contine mult fier | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Mier Mar 10, 2010 1:19 am | |
| de la ce varsta pot sa.i dau ficatei? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Mier Mar 10, 2010 1:58 pm | |
| Poti sa-i dai deja;familiarizeaza-l cu gustul pt ca-i va refuza mai tarziu |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Mier Mar 10, 2010 3:06 pm | |
| am sa incerc...sa vad daca´i place.(eu nu prea ma omor dupa ficat) |
|
| |
raluca08 mamica noua
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Mier Mar 10, 2010 3:41 pm | |
| ralucai i place il mananca foarte bine | |
|
| |
mihaellas mamica super
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Mier Mar 10, 2010 5:07 pm | |
| daria papa bine orez si ciorba de orice fel.si carneeee...cat mai multa! | |
|
| |
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Joi Mar 18, 2010 6:09 pm | |
| eee bn ca minca carne eu cu daria nu am probleme dar cu adi da ca nu vrea nici cum sa mince carne | |
|
| |
irinaj mamica super
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Lun Mar 29, 2010 6:52 pm | |
| lapte , lapte. e singurul aliment pe care nu l+ar refuza niciodata | |
|
| |
liona mamica super
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Sam Apr 10, 2010 8:13 pm | |
| salut fetelor.Si Victor al meu,este un mancacios si jumatate,nu refuza mancarea,si tot in special carnea.El si zice deja de cum se trezeste dimineata "vei talam"- vreau salam :yess: Ii plac foarte mult sarmalele, noi le gatim fara carne de porc,doar pui,curcan,rata,sau vita acesta este unul dintre felurile nerefuzate niciodata | |
|
| |
Carmenionescu mamica noua
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Sam Apr 10, 2010 8:17 pm | |
| Dar cati ani are Victor?Pt a-mi face o idee ca Dennis e asa mofturos......dar din vina mea pt ca pana la 3 ani i-am pasat mancarea si i-am dat biberon cu lapte cu cacao | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Sam Apr 10, 2010 8:23 pm | |
| ca frumos zice "vei talam"- vreau salam dragu de el Carmen dar denis si acum manca pasat ? | |
|
| |
Carmenionescu mamica noua
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Sam Apr 10, 2010 8:34 pm | |
| L-am lasat si cu parintii mei si la camin si s-a mai obisnuit sa manance laolalata cu ceilalti copii;ca doamnele de acolo nu stau sa sa-i paseze lui mancarea!Eu din plictiseala si pt ca mi-era drag l-am rasfatat asa;trecerea a fost foarte grea ca nu manca altfel decat pasat.Un an m-am chinuit si cu pedepse si cu recompense si tot refuza sa mestece.Nu faceti greseala mea ca Dennis arata ca subnutrit acum doi ani | |
|
| |
liona mamica super
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Sam Apr 10, 2010 8:40 pm | |
| Victor are acum 1 an si aproape 4 luni,umblam de la 11 luni, si a zis prima data tata la 5 luni si 3 saptamani.E un copil precoce,se grabeste sa le faca pe toate mai repede. Mai nou vrea sa manance singur,mananca de ex paine cu ou singur cu furculita( eu ii tai bucatele) | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Sam Apr 10, 2010 8:58 pm | |
| bravo victor esti un scump | |
|
| |
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| |
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Dum Aug 29, 2010 7:12 am | |
| Off, ii dau din toate mancarurile ce se poate da la varsta ei de 10 luni, dar din cauza dintisorilor asa face mofturi, mai nou vrea sa-i pisez eu cu mana si sa-i dau sa pape, nu mai vrea sa pape facut cu blenderul...ma bucura asta , dar ca sa papam bine trebuie sa stam o ora la masa | |
|
| |
danessa Moderator
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Lun Aug 30, 2010 2:16 pm | |
| Alessia a avut perioade...intr-un timp ii placea foarte mult spanacul, sau piureul de legume facut la blandar, apoi piure de banana cu para cu cereale, acum nu prea mai mananca pere, vrea in schimb kiwi si rosii chery, aaaaaaaa si ii place sa manance gratar de pui cu mustar ...la gradinita am inteles ca mananca destul de bine, sper sa fie si adevarat, acolo au in meniul zilnic, ciorbe, supe, iar ca felul doi pilaf, piure, ghiveci, tocanita...deci pot spune ca mananca cam de toate. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? | |
| |
|
| |
| ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? | |
|