Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Empty48%ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Empty
 48% [ 14 ]
Maria
ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Empty52%ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?

In jos 
+7
Carmenionescu
liona
irinaj
mihaellas
raluca08
mariaa
mamicisibebelasi
11 participanți
AutorMesaj
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Empty
MesajSubiect: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyVin Feb 05, 2010 2:58 pm

noi mincam de toate dar cel mai mult ne place supik de pui cu morcov
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

Varsta : 38
stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyVin Feb 05, 2010 11:03 pm

supica de puiut siii ficateii
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyDum Feb 14, 2010 2:26 pm

PACAT CA LA DARIA NUI PLAC FICATEII NICI LA ADI SI CONTIN MULT FIER
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyMar Feb 23, 2010 4:28 am

poate ii va placea cand va fii mai marisoara
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyMier Feb 24, 2010 12:25 pm

bn ar fi pt ca nui place nici pestele
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyMier Feb 24, 2010 12:35 pm

Eu ii fac ficateii pe gratar sau ii pasez cu dovlecei ca sa para mai dulci si-i mananca
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyMier Feb 24, 2010 12:43 pm

e foarte bn ca minca ca contine mult fier ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? 841731
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyMier Mar 10, 2010 1:19 am

de la ce varsta pot sa.i dau ficatei?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyMier Mar 10, 2010 1:58 pm

Poti sa-i dai deja;familiarizeaza-l cu gustul pt ca-i va refuza mai tarziu
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyMier Mar 10, 2010 3:06 pm

am sa incerc...sa vad daca´i place.(eu nu prea ma omor dupa ficat)
Sus In jos
raluca08
mamica noua
mamica noua
raluca08

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyMier Mar 10, 2010 3:41 pm

ralucai i place il mananca foarte bine ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? 12696
Sus In jos
mihaellas
mamica super
mamica super
mihaellas

Varsta : 44

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyMier Mar 10, 2010 5:07 pm

daria papa bine orez si ciorba de orice fel.si carneeee...cat mai multa!
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyJoi Mar 18, 2010 6:09 pm

eee bn ca minca carne eu cu daria nu am probleme dar cu adi da ca nu vrea nici cum sa mince carne
Sus In jos
irinaj
mamica super
mamica super
irinaj

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyLun Mar 29, 2010 6:52 pm

lapte , lapte. e singurul aliment pe care nu l+ar refuza niciodata
Sus In jos
liona
mamica super
mamica super
liona

Varsta : 40

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptySam Apr 10, 2010 8:13 pm

salut fetelor.Si Victor al meu,este un mancacios si jumatate,nu refuza mancarea,si tot in special carnea.El si zice deja de cum se trezeste dimineata "vei talam"- vreau salam :yess:
Ii plac foarte mult sarmalele, noi le gatim fara carne de porc,doar pui,curcan,rata,sau vita acesta este unul dintre felurile nerefuzate niciodata
Sus In jos
Carmenionescu
mamica noua
mamica noua

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptySam Apr 10, 2010 8:17 pm

Dar cati ani are Victor?Pt a-mi face o idee ca Dennis e asa mofturos......dar din vina mea pt ca pana la 3 ani i-am pasat mancarea si i-am dat biberon cu lapte cu cacao
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptySam Apr 10, 2010 8:23 pm

ca frumos zice "vei talam"- vreau salam dragu de el Carmen dar denis si acum manca pasat ?
Sus In jos
Carmenionescu
mamica noua
mamica noua

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptySam Apr 10, 2010 8:34 pm

L-am lasat si cu parintii mei si la camin si s-a mai obisnuit sa manance laolalata cu ceilalti copii;ca doamnele de acolo nu stau sa sa-i paseze lui mancarea!Eu din plictiseala si pt ca mi-era drag l-am rasfatat asa;trecerea a fost foarte grea ca nu manca altfel decat pasat.Un an m-am chinuit si cu pedepse si cu recompense si tot refuza sa mestece.Nu faceti greseala mea ca Dennis arata ca subnutrit acum doi ani
Sus In jos
liona
mamica super
mamica super
liona

Varsta : 40

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptySam Apr 10, 2010 8:40 pm

Victor are acum 1 an si aproape 4 luni,umblam de la 11 luni, si a zis prima data tata la 5 luni si 3 saptamani.E un copil precoce,se grabeste sa le faca pe toate mai repede.
Mai nou vrea sa manance singur,mananca de ex paine cu ou singur cu furculita( eu ii tai bucatele) :pizza:
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptySam Apr 10, 2010 8:58 pm

bravo victor esti un scump
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

Varsta : 42
stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptySam Iun 19, 2010 11:42 pm

noi suntem inca la capitolul ..laptic ssss FFFF
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyDum Aug 29, 2010 7:12 am

Off, ii dau din toate mancarurile ce se poate da la varsta ei de 10 luni, dar din cauza dintisorilor asa face mofturi, mai nou vrea sa-i pisez eu cu mana si sa-i dau sa pape, nu mai vrea sa pape facut cu blenderul...ma bucura asta , dar ca sa papam bine trebuie sa stam o ora la masa ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? 535197
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

Varsta : 48
stare de spirit : buna

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? EmptyLun Aug 30, 2010 2:16 pm

Alessia a avut perioade...intr-un timp ii placea foarte mult spanacul, sau piureul de legume facut la blandar, apoi piure de banana cu para cu cereale, acum nu prea mai mananca pere, vrea in schimb kiwi si rosii chery, aaaaaaaa si ii place sa manance gratar de pui cu mustar TTTT ...la gradinita am inteles ca mananca destul de bine, sper sa fie si adevarat, acolo au in meniul zilnic, ciorbe, supe, iar ca felul doi pilaf, piure, ghiveci, tocanita...deci pot spune ca mananca cam de toate.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?   ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri? Empty

Sus In jos

ce mancare prefera cel mai mult bebeii vostri?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ce jucarii prefera bebeii vostri
» cate kg au bebeii vostri?
» CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI?
» CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI
» Ce fructe mananca bebeii vostri?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: TOTUL DESPRE BEBELUŞI :: Alimentaţia Bebeluşului-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente