Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Lun Apr 12, 2010 2:56 pm | |
| Sunt cateva semne evidente prin care iti poti da sema ca cel mic nu doarme indeajuns- cum ar fi: sa atipeasca in clasa.
Dar la copiii mai mici, profesorii descopera altceva. „Oboseala la acestia se manifesta prin hiperactivitate sau ca nu isi pot controla prea bine emotiile. Daca adorm in autobuz in drumul spre scoala, acest fapt denota ca nu dorm cat trebuie.”
Fiti atenti cu somnul dupa scoala. Sa doarma o ora, nu e nicio problema, insa daca petrece in pat mai mult timp decat e nevoie atunci s-ar putea sa aiba probleme atunci cand incearca sa adoarma noaptea.
Strategii sa ii faceti sa adoarma:
1. Stingeti televizorul, computerul sau orice alt aparat inainte de ora de culcare- ele nu fac decat sa stimuleze copiii, sa ii incite. 2. Inainte de culcare nu le dati sncksuri si tot felul de alimente nesanatoase, ci intindeti-le mai bine o felie cu branza, cu miere etc. 3. In cazul in care copilul foloseste lumina cand adoarme, utilizati un bec cu lumina mai slaba. 4. Stabiliti un program regulat de somn. | |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Lun Apr 12, 2010 5:01 pm | |
| noi nu avem probleme cu somnul daca putem dormim non stop | |
| | | andreiutza mamica super
| Subiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Joi Apr 15, 2010 1:04 pm | |
| andrea are programul ei de somn dr a zis ca este bine sa i fac un progra pt somn si pt masa | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Lun Apr 19, 2010 12:19 pm | |
| Eu ma pot lauda cu Denis care doarme 1,2-2 ore la pranz(ora 12) si seara,de la 19 la 7 dimineata.
LA MULTI ANI ADMIN! |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Mar Apr 27, 2010 8:42 pm | |
| al meu pui se trezeste la 09:00-10:00 uneori chiar 11:00 ,la 12:30 face nani iar doarme cam 2 ore,pe la ora 17:30 nani aproape 2 ore si mai adoarme pe la 22:30. copiilor mai marisori ca sa doarma mai bine,nu-i lasati sa sara sau sa manance ciocolata inainte de culcare,pt ca vor adormi mai greu,dati-le un pahar cu lapte,ii vor linisti. |
| | | DD mamica super activa
| Subiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Vin Apr 30, 2010 12:22 pm | |
| Cumulat cred ca doarme suficient dar un pic cam haotic ca ii dau dintii si are somnul agitat | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Vin Apr 30, 2010 12:43 pm | |
| e si normal,al meu la fel era agitat si alaltaseara a fost destul de agitat ,se trezea plangand,ii masam gigiutele cu gel,apoi adormea si dimineata i-a fost iesit inca un dintisor |
| | | olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Vin Apr 30, 2010 3:10 pm | |
| noi a trebuit sa ne facem program de masaff stabil,fara abateri, pt a-i forma si somnul...altfel nu dormea acum la aproape 6 luni in timpul zilei dupa fiecare masa doarme cam 30 min,iar dupamasa are un somn de 1-2 ore! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? | |
| |
| | | | COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |