Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Empty48%COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Empty
 48% [ 14 ]
Maria
COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Empty52%COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Empty
MesajSubiect: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ?   COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyLun Apr 12, 2010 2:56 pm

Sunt cateva semne evidente prin care iti poti da sema ca cel mic nu doarme indeajuns- cum ar fi: sa atipeasca in clasa.

Dar la copiii mai mici, profesorii descopera altceva. „Oboseala la acestia se manifesta prin hiperactivitate sau ca nu isi pot controla prea bine emotiile. Daca adorm in autobuz in drumul spre scoala, acest fapt denota ca nu dorm cat trebuie.”

Fiti atenti cu somnul dupa scoala. Sa doarma o ora, nu e nicio problema, insa daca petrece in pat mai mult timp decat e nevoie atunci s-ar putea sa aiba probleme atunci cand incearca sa adoarma noaptea.

Strategii sa ii faceti sa adoarma:

1. Stingeti televizorul, computerul sau orice alt aparat inainte de ora de culcare- ele nu fac decat sa stimuleze copiii, sa ii incite.
2. Inainte de culcare nu le dati sncksuri si tot felul de alimente nesanatoase, ci intindeti-le mai bine o felie cu branza, cu miere etc.
3. In cazul in care copilul foloseste lumina cand adoarme, utilizati un bec cu lumina mai slaba.
4. Stabiliti un program regulat de somn.
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ?   COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyLun Apr 12, 2010 5:01 pm

noi nu avem probleme cu somnul
daca putem dormim non stop
Sus In jos
andreiutza
mamica super
mamica super
andreiutza

MesajSubiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ?   COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyJoi Apr 15, 2010 1:04 pm

andrea are programul ei de somn dr a zis ca este bine sa i fac un progra pt somn si pt masa
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ?   COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyLun Apr 19, 2010 12:19 pm

Eu ma pot lauda cu Denis care doarme 1,2-2 ore la pranz(ora 12) si seara,de la 19 la 7 dimineata.

LA MULTI ANI ADMIN!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ?   COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyMar Apr 27, 2010 8:42 pm

al meu pui se trezeste la 09:00-10:00 uneori chiar 11:00 ,la 12:30 face nani iar doarme cam 2 ore,pe la ora 17:30 nani aproape 2 ore si mai adoarme pe la 22:30.

copiilor mai marisori ca sa doarma mai bine,nu-i lasati sa sara sau sa manance ciocolata inainte de culcare,pt ca vor adormi mai greu,dati-le un pahar cu lapte,ii vor linisti. COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? 934497
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

Varsta : 41
stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ?   COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyVin Apr 30, 2010 12:22 pm

Cumulat cred ca doarme suficient dar un pic cam haotic ca ii dau dintii si are somnul agitat
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ?   COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyVin Apr 30, 2010 12:43 pm

e si normal,al meu la fel era agitat si alaltaseara a fost destul de agitat ,se trezea plangand,ii masam gigiutele cu gel,apoi adormea si dimineata i-a fost iesit inca un dintisor TTTT
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ?   COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? EmptyVin Apr 30, 2010 3:10 pm

noi a trebuit sa ne facem program de masaff stabil,fara abateri, pt a-i forma si somnul...altfel nu dormea
acum la aproape 6 luni in timpul zilei dupa fiecare masa doarme cam 30 min,iar dupamasa are un somn de 1-2 ore!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ?   COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ? Empty

Sus In jos

COPILUL MEU NU DOARME INDEAJUNS ?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cat de mult creste cand doarme?
» Copilul stangaci!
» Cum sa-ti masezi copilul
» Copilul la vârsta de 1 an
» Cum ma comport cu copilul meu

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: TOTUL DESPRE BEBELUŞI :: Evoluţia Bebeluşului-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente