Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| superstitii amuzante | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: superstitii amuzante Sam Apr 10, 2010 8:08 pm | |
| Vineri, 13 aprilie, o zi ca oricare alta... sau cel putin asa pare. Dar daca te intorci din drum pentru ca ai uitat ceva? Te grabesti si nu-ti dai seama ca iesind din masina calci exact pe un canal cu patru gauri dupa ce in prealabil iti taiase calea o pisica neagra. Daca fara sa-ti dai seama iti pui geanta pe jos. Inseamna ca vei avea o zi groaznica? Ca nimic nu va mai decurge precum intr-o zi normala? Tine asta de noi, de subconstient sau chiar nu putem controla?Adevar sau doar vorbe din batrani?
Sa ne amuzam: superstitiiCateva din superstitiile cele mai frecvente:
-daca deschizi o umbrela in casa vei avea ghinion
-casatoriile din luna mai sunt cele mai predispuse la despartire
-ziua de marti aduce ghinion prin cele trei ceasuri rele
-daca ai obiceiul sa-ti privesti des unghiile se spune ca cineva te vorbeste de rau si ai dusmani
-daca versi sare, va urma o cearta in familie
-sa nu pui la masa mai multe tacamuri pentru ca se spune ca ai tacamauri si pentru dusmani
-cand iti ard obrajii cineva vorbeste despre tine
-daca vezi o bufnita ziua iti va aduce ghinion
-daca te mananca mana stanga o sa primesti bani si o sa dai bani daca te mananca mana dreapta
-daca o cucuvea canta pe casa ta, moare cineva din familie
-spargerea unei oglinzi aduce cu sine 7 ani de ghinion
- nu e bine sa dai bani cu imprumut la inceput de saptamana
-e semn rau sa stranuti de Anul Nou; cum esti de Revelion asa vei fi tot anul
-daca o pisica iti taie calea vei avea ghinion ( exista o exceptie in Anglia unde se considera ca aduce noroc)
-o mireasa nu trebuie sa se uite inapoi cand intra in Biserica si de asemenea nu trebuie sa mai vada o alta mireasa
-de Anul Nou e bine sa aveam bani in buzunar pentru a avea tot anul si sa mancam peste pentru a fi usori ca pestele pe tot timpul anului
-aduce ghinion sa treci pe sub o scara
Pana la urma este in natura noastra sa gasim o explicatie pentru o zi ghinionista.Desi astazi este 13 si pe deasupra si vineri ar trebui sa zambim si sa avem o zi perfecta, in nici un caz un dublu ghinion. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: superstitii amuzante Joi Iun 10, 2010 6:20 pm | |
| eu stiam daca versi piper e cearta |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: superstitii amuzante Joi Iun 10, 2010 6:26 pm | |
| eu stiam ca sarea | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: superstitii amuzante Joi Iun 10, 2010 6:31 pm | |
| cica daca ai pantofi deschisi in fata sau sandale atiunci cand esti mireasa ,iti iese norocul printre degete |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: superstitii amuzante Joi Iun 10, 2010 6:33 pm | |
| Pai si noi doua care nu am fost mirese ce noroc ne-a mai iesit Andreea? |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: superstitii amuzante Joi Iun 10, 2010 6:36 pm | |
| ne.au iesit ochii!!!! |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: superstitii amuzante Joi Iun 10, 2010 6:38 pm | |
| Ne-au iesit cu varf si indesat si ochii si norocul......... |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: superstitii amuzante Joi Iun 10, 2010 6:46 pm | |
| macar avem 2 copii frumosi...
cica atunci cand esti grqvida sa nu treci peste cabluri,pt ca se va naste copilul cu cordonul in jurul gatului. |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: superstitii amuzante Joi Iun 10, 2010 6:48 pm | |
| Mai imi zicea mie una sa nu trec pe langa canal cat sunt lauza,dar eu am unul langa usa si ar fi insemnat sa nu ies deloc |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: superstitii amuzante Joi Iun 10, 2010 6:51 pm | |
| de ce?? cand eram mici daca,calcam pe un canal ,trebuia sa sarim de 7 ori intr.un picior sa scapam de ghinion |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: superstitii amuzante Joi Iun 10, 2010 6:53 pm | |
| Da'nu ma vedeai pe mine cu copilul in brate sarind de 7 ori langa usa???? |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: superstitii amuzante Joi Iun 10, 2010 6:59 pm | |
| |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: superstitii amuzante Vin Iun 11, 2010 7:17 am | |
| ...chiar amuzante....eu auzisem "faza" cu piperul ca e "a cearta".....cu umbrela deschisa in casa ,e scandal...aaa o chestie,interesanta... -daca vine cineva la tine si in are ceva mancare in gura-mesteca,vei avea cearta in casa... - iti tai unghiile martea e "a banuiala", -plansul la nunta aduce noroc.Chiar lucrez la un site cu un astfel de subiect...acum nu stiu daca pot "posta "linkul... http://superstitii-datini-romanesti.blogspot.com/2010/03/superstitii-la-nunta.htmldaca incalc regulamentul rog"sefa" sa il stearga,sau sa imi spuna pt a stege | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: superstitii amuzante Vin Iun 11, 2010 7:35 am | |
| Nu-i bai ca ai pus linkul site-ului,Iuly! |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: superstitii amuzante | |
| |
| | | | superstitii amuzante | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |