Anna Administrator
| Subiect: Mama fetiţei lui Liviu Vârciu: "Adelina şi Liviu se vor împăca" Joi Apr 08, 2010 8:02 pm | |
| Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 10 ani, pe litoral, ea avea 22 de ani, iar Liviu 21. "Îl cunosc pe Liviu de 10 ani, ne-am cunoscut la mare, când era în formaţia L.A., nu a fost o relaţie de lungă durată, a fost o relaţie de-o vară. Ne-am despărţit pentru că eu eram la Arad şi el la Bucureşti. Liviu a fost foarte fericit când a auzit că va avea un copil", a mărturisit Ami, cum i se spune. Fosta iubită a lui Vârciu spune că păstrează legătura cu tatăl fetiţei ei, Carmina, însă o deranjează foarte tare că, după ce Liviu s-a despărţit de Adelina, numele copilei este târât în toate scandalurile. Ba mai mult, Ami crede că Adelina a făcut atâta tam-tam pentru a-şi face publicitate şi consideră că în scurt timp se vor împăca. "Eu i-am spus foarte clar că nu vreau să o implice pe fetiţa noastră, Carmina, în scandalul lui cu Adelina. Liviu şi-a dat seama că a greşit faţă de fetiţa lui şi acum încearcă să repare tot. După ce s-a căsătorit cu Adelina s-a răcit relaţia dintre Liviu şi Carmina, nu ne-am văzut de doi ani. Cred că Adelina vrea să-şi facă publicitate cu tot scandalul ăsta. Eu cred că se vor împăca sigur, nu sunt încă divorţaţi legal. Când s-au căsătorit, eu credeam că vor face un copil. Acum nu se pune problema să mă împac cu Liviu. Pe Adelina o deranja exsitenţa Carminei, dar nu voia să recunoască", a mai adăugat aceasta. | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Mama fetiţei lui Liviu Vârciu: "Adelina şi Liviu se vor împăca" Sam Apr 17, 2010 1:26 am | |
| Am vazut la UN SHOW PACATOS ca l-a detectorul de miciniuni liviu mintea si ca adelina spunea adevarul in privinta fetei lui liviu si ca vazuse pose cu el si o tipa cum se sarutau in masina. |
|
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: Mama fetiţei lui Liviu Vârciu: "Adelina şi Liviu se vor împăca" Sam Aug 07, 2010 11:04 pm | |
| nu prea miroase a bine,dupa mine amandoi sunt vinovati...el o insela si ea nu stia cum sa fie in top pe la tv...adica il cam neglija....cand da omul de bani ....asa se intampla .... | |
|
Anna Administrator
| Subiect: Re: Mama fetiţei lui Liviu Vârciu: "Adelina şi Liviu se vor împăca" Mier Aug 11, 2010 10:41 am | |
| offf baniii astia | |
|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Mama fetiţei lui Liviu Vârciu: "Adelina şi Liviu se vor împăca" Mier Aug 18, 2010 9:35 pm | |
| daca era sa se inpace cu fosta cu care are fetita eu cred ca se impacau demult..dar nnaa e si tare frumusel liviu asta...voi nu credetii? | |
|
Anna Administrator
| Subiect: Re: Mama fetiţei lui Liviu Vârciu: "Adelina şi Liviu se vor împăca" Mier Aug 18, 2010 10:07 pm | |
| ioana te dai la vedetee | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mama fetiţei lui Liviu Vârciu: "Adelina şi Liviu se vor împăca" | |
| |
|