| Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Mier Mar 31, 2010 2:37 pm | |
| Intocmai cum spuneau bunicii nostri, copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace si in mizerie, pentru ca perea multa curatenie actioneaza asupra capacitatii pielii de a se vindeca, diminuandu aceasta posibilitate, arata un studiu recent. Oamenii de stiinta americani au descoperit ca bacteriile de la suprafata pielii joaca un rol important in combaterea inflamtiilor, in momentul in care micurii se ranesc, dupa cum relateaza The Telegraph. In lipsa acestor bacterii, ranile se pot infecta, devenind supurente si dureroase, se mai mentioneaza in studiul realizat de Universitatea California, din San Diego, publicat in Nature Medicine. Studiul vine in completarea unei alte cercetari, conform careia expunerea la germeni in copilarie previne aparitia alergiilor. Aceasta este si explicatia faptului ca in tarile mai putin dezvoltate, incidenta alergiilor este mult mai mica decat in cele dezvoltate, cu un nivel superior al vietii. Numarul copiilor cu alergii s-a triplat in ultimii 10 ani, milioane de copii fiind diagnosticati cu afectiuni ale sistemului imuniatre severe, unele dintre ele care chiar le pun in pericol viata. | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Joi Apr 01, 2010 10:18 pm | |
| ei acum nu ai putem lasa chear ca si pruncul asta din poza | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Sam Apr 03, 2010 10:24 pm | |
| pai sa stii ca asa e.cand eram mica mancam si de pe jos si nu pateam nimic |
|
| |
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Lun Apr 05, 2010 10:27 pm | |
| sa sti andreea ca asa eram si noi dar nu vezi acum ce sensibili sunt copilasii astia din generatia asta | |
|
| |
CATASTEFY mamica super
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Mar Apr 06, 2010 6:07 pm | |
| eu chiar daca as vrea sa fiu de acord asa ceva nu pot sa fac. is foarte pretentioasa la curatenie ma refer. Ca daca iesim la padure sau in parc il las sa mai cada mai baga si cate ceva in gurita dar tot timpu is cu ochii pe el | |
|
| |
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Mar Apr 06, 2010 7:30 pm | |
| da pt ca asa suntem noi fixiste dar mamele noastre nu aveau timp sa fie toata ziua dupa noi nu am dreptate? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Sam Apr 17, 2010 12:27 am | |
| copiii care sunt crescuti la tara sunt mult mai sanatosi ca ai nostrii ,nu au atatea cate au ai nostrii si totusi parca sunt mai fericiti. noi astea de la oras vrem ca copilul nostru sa fie mai mereu curat,sa nu zica lumea ca n-avem grija de ei sau mai stiu eu ce. |
|
| |
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Vin Apr 23, 2010 2:10 pm | |
| da asa e, ioana si aum la 3 ani mananca dupa jos daca ii cade ceva din mana (dar numai in casa, afara mananca cutu). Pe afara de regula o c-am las cu mainile pe unde vrea ,dar cum ajungem in casa: la spalat. In mizerie nu as lasa-o. pai la tara manaca fructul din pom nespalat , pe cand noi nu i-am lasa asa. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Mier Apr 28, 2010 12:03 am | |
| bine ca acum daca s.a murdarit pe maini nu inseamna ca nu trebuie sa-l mai spalam si sa-l culcam murdar ma refer la joaca,normal ca trebuie lasat sa se joace,se murdareste asta e,n-ai cum sa-i interzici copilului sa nu se joace ca se murdareste |
|
| |
andreiutza mamica super
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Mier Apr 28, 2010 3:11 pm | |
| intradevar trebe lasti si liberi dar avut grija sunt microbi multi si eu cand eram mica nu aveam treaba ma jucam afra cu copiii ooff amintirii | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Mier Apr 28, 2010 11:18 pm | |
| microbi sunt peste tot,ii iei si de pe clanta usii,din aer... |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Joi Apr 29, 2010 7:02 am | |
| si eu o las sa se joace libera la nisip,clar cand venim acasa intra direct in baie dar am mai vazut disperate de femei direct cu dezinfectantul dupa el ei nici chiar asa cum ziceati eu mergeam si deculta pe jos si nu mai pateam nimic acu cum se juleste putin o dau cu crema si alte cele parca te doare sufletul sa-i vezi asa am nepoti care stau toata ziua pe afra si sa nu va spun cum arata la sat si nu mai au nimic | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Joi Apr 29, 2010 7:05 am | |
| Eu azi ii fac inaugurarea la nisip;l-am mai alergat eu prin el,l-am dus la leagane dar azi ii pun galetusa in brate s-o umple. |
|
| |
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Joi Apr 29, 2010 8:42 am | |
| f bine, ginuta, ioana la nisip e cea mai fericita ,se ingroapa in el :haha: , iar apoi o sterg cu un servetel umed (niciodata f bine ca nu are rabdare) si mananca cate ceva. Ca sa nu mai spun cand vine de la cresa cu taica-sau trece pe la un catel si o pisica si pune mana pe ei, ii cert tot timpul, dar degeaba. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie | |
| |
|
| |
| Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie | |
|