Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Empty48%Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Empty52%Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie

In jos 
+2
mamicisibebelasi
Anna
6 participanți
AutorMesaj
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Empty
MesajSubiect: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyMier Mar 31, 2010 2:37 pm

Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie 1671
Intocmai cum spuneau bunicii nostri, copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace si in mizerie, pentru ca perea multa curatenie actioneaza asupra capacitatii pielii de a se vindeca, diminuandu aceasta posibilitate, arata un studiu recent.

Oamenii de stiinta americani au descoperit ca bacteriile de la suprafata pielii joaca un rol important in combaterea inflamtiilor, in momentul in care micurii se ranesc, dupa cum relateaza The Telegraph.

In lipsa acestor bacterii, ranile se pot infecta, devenind supurente si dureroase, se mai mentioneaza in studiul realizat de Universitatea California, din San Diego, publicat in Nature Medicine.

Studiul vine in completarea unei alte cercetari, conform careia expunerea la germeni in copilarie previne aparitia alergiilor.

Aceasta este si explicatia faptului ca in tarile mai putin dezvoltate, incidenta alergiilor este mult mai mica decat in cele dezvoltate, cu un nivel superior al vietii.

Numarul copiilor cu alergii s-a triplat in ultimii 10 ani, milioane de copii fiind diagnosticati cu afectiuni ale sistemului imuniatre severe, unele dintre ele care chiar le pun in pericol viata.
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyJoi Apr 01, 2010 10:18 pm

ei acum nu ai putem lasa chear ca si pruncul asta din poza
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptySam Apr 03, 2010 10:24 pm

pai sa stii ca asa e.cand eram mica mancam si de pe jos si nu pateam nimic tavalesc
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyLun Apr 05, 2010 10:27 pm

sa sti andreea ca asa eram si noi dar nu vezi acum ce sensibili sunt copilasii astia din generatia asta
Sus In jos
CATASTEFY
mamica super
mamica super
CATASTEFY

stare de spirit : FERICITA

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyMar Apr 06, 2010 6:07 pm

eu chiar daca as vrea sa fiu de acord asa ceva nu pot sa fac. is foarte pretentioasa la curatenie ma refer. Ca daca iesim la padure sau in parc il las sa mai cada mai baga si cate ceva in gurita dar tot timpu is cu ochii pe el
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyMar Apr 06, 2010 7:30 pm

da pt ca asa suntem noi fixiste dar mamele noastre nu aveau timp sa fie toata ziua dupa noi
nu am dreptate?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptySam Apr 17, 2010 12:27 am

copiii care sunt crescuti la tara sunt mult mai sanatosi ca ai nostrii ,nu au atatea cate au ai nostrii si totusi parca sunt mai fericiti.
noi astea de la oras vrem ca copilul nostru sa fie mai mereu curat,sa nu zica lumea ca n-avem grija de ei sau mai stiu eu ce.
Sus In jos
cao2011
mamica super
mamica super
cao2011

Varsta : 48
stare de spirit : ok

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyVin Apr 23, 2010 2:10 pm

da asa e, ioana si aum la 3 ani mananca dupa jos daca ii cade ceva din mana (dar numai in casa, afara mananca cutu). Pe afara de regula o c-am las cu mainile pe unde vrea ,dar cum ajungem in casa: la spalat. In mizerie nu as lasa-o. pai la tara manaca fructul din pom nespalat , pe cand noi nu i-am lasa asa.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyMier Apr 28, 2010 12:03 am

bine ca acum daca s.a murdarit pe maini nu inseamna ca nu trebuie sa-l mai spalam si sa-l culcam murdar TTTT
ma refer la joaca,normal ca trebuie lasat sa se joace,se murdareste asta e,n-ai cum sa-i interzici copilului sa nu se joace ca se murdareste TTTT
Sus In jos
andreiutza
mamica super
mamica super
andreiutza

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyMier Apr 28, 2010 3:11 pm

intradevar trebe lasti si liberi dar avut grija sunt microbi multi si eu cand eram mica nu aveam treaba ma jucam afra cu copiii ooff amintirii
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyMier Apr 28, 2010 11:18 pm

microbi sunt peste tot,ii iei si de pe clanta usii,din aer... TTTT
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyJoi Apr 29, 2010 7:02 am

si eu o las sa se joace libera la nisip,clar cand venim acasa intra direct in baie dar am mai vazut disperate de femei direct cu dezinfectantul dupa el
ei nici chiar asa
cum ziceati eu mergeam si deculta pe jos si nu mai pateam nimic
acu cum se juleste putin o dau cu crema si alte cele
parca te doare sufletul sa-i vezi asa
am nepoti care stau toata ziua pe afra si sa nu va spun cum arata la sat si nu mai au nimic
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyJoi Apr 29, 2010 7:05 am

Eu azi ii fac inaugurarea la nisip;l-am mai alergat eu prin el,l-am dus la leagane dar azi ii pun galetusa in brate s-o umple.
Sus In jos
cao2011
mamica super
mamica super
cao2011

Varsta : 48
stare de spirit : ok

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie EmptyJoi Apr 29, 2010 8:42 am

f bine, ginuta, ioana la nisip e cea mai fericita ,se ingroapa in el :haha: , iar apoi o sterg cu un servetel umed (niciodata f bine ca nu are rabdare) si mananca cate ceva. Ca sa nu mai spun cand vine de la cresa cu taica-sau trece pe la un catel si o pisica si pune mana pe ei, ii cert tot timpul, dar degeaba.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie   Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie Empty

Sus In jos

Copiii ar trebui sa fie lasati sa se joace in mizerie
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ce ar trebui sa fac pentru un abdomen plat?
» Copiii si independenta!
» bronsita la copiii
» COPIII LA PLAJA
» copiii nostri cad

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: TOTUL DESPRE BEBELUŞI :: Băieţeii şi Fetiţe-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente