Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 Empty48%6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 Empty52%6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale

In jos 
+7
Magda
liona
Iuly35
mamicisibebelasi
cao2011
dolcemaria
Anna
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyMier Mar 31, 2010 9:57 am

Rezumarea primului mesaj :

Nasul se "infundat" in momentul in care dublura membranelor se umfla exagerat, de obicei, din cauza racelilor, alergiilor, gripei sau infectiei sinusurilor.

1. Decongestionantele ajuta la eliberarea congestiei prin stragerea vaselor de sange din membranele interioare ale nasului. Acesta este recomandat numai daca nasul este infundat, daca ai guturai sau prezinti si alte simptome, nu funtioneaza.

Decongestionanatele nazale, sub foma de spray sau medicamente nu trebuie folosite mai mult de 3 zile pentru a nu agrava congestia.

2. Antihistaminice, reduc cantitatea de mucus. Mare atentie, deoarece unele antihistaminice pot cauza somnolenta.

3. Spray nazal cu sare.

4. Un vaporizant pentru a creste umiditatea in aer.

5. Consuma foarte multe lichide: ceai fierbinte, supa (cea de pui este de mare ajutor).

6. Stai dreapta, sau cel putin pozitia capului sa fie ridicata, lasandu-l pe spate adesea duce la inrautatirea congestiei.

Daca aceste sfaturi nu iti sunt de ajutor suna-ti medicul de familie. Totodata, trebuie sa apelezi la acesta in cazul in care probleme nazale sunt insotite de dureri in frunte, dureri la nivelul ochilor, in gat, daca iti inlacrimeaza ochii, sau daca o simpla raceala persista de mai bine de 10 zile.
Sus In jos

AutorMesaj
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

Varsta : 38
stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyVin Apr 16, 2010 9:37 am

nu stiu cee sa ma fac niki eu cu copii astiaa au muci laa greu eu ii pun la mara ser si ii scot cu batista bebelasului sii vibrocill pentru moment o ajuta adar nu foarte multtt marimer nuu isi face efectul la eii mai delocc
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyVin Apr 16, 2010 9:38 am

pivalone iara nu e asa bun olintu se da de la 6 ani
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyVin Apr 16, 2010 1:23 pm

ma bucur iuly ca sunteti mai bine,ne bucuram ca te-am putut ajuta
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyVin Apr 16, 2010 7:06 pm

@andreiutza;da a trecut, dar nu de tot...oricum nu mai e ca acum doua-trei zile...
@dia ;da asa este,orice sfat dat la nevoie,face cat tot ajutorul din lume...
multumesc la toate mamicile care"s-au sesizat",si au scris cateva randuri,pt mine,chiar si de incurajare...face multtt!!! : :cofinim: : chiar daca e seara,merge una cu lapte... 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 334492
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyVin Apr 16, 2010 7:11 pm

da merge iuly,ne bucuram ca sunteti mai bine
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptySam Apr 17, 2010 8:11 am

buna dimi mamici....suntem f fericiti(te),ca nasucul e desfundat...am dormit f bine,si inca mai dormim la ora asta (printesa,nu noi)...as vre sa va ara
t siteul fetitei noastre,fara nici un fel de reclama...acum sa vad dak si reusesc postarea linkului...
Dayana’s …Is

: :cofinim: :
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptySam Apr 17, 2010 8:27 am

iuly ma bucur ca e mai bine fetita ta,te asteptam si la cafeluta la o barfa sa ne cunoastem mai bine
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptySam Apr 17, 2010 12:49 pm

multumesc de invitatie dia...cum imi fac timp"fug"repede spre voi,sa servim cafeluta impreuna....acum merg sa fac ceva dulce.. :gatesc 1: .mai vb.
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptySam Apr 17, 2010 2:04 pm

of si noi suntem racite,nici n-a putut dormi la pranz,e infundata si a apycat-o tusea si nu putea dormi de fel,din cauza nasului dormea cu gura decshisa si apoi ii curgea saliva si uda toata perna iar apoi incepea si tusea 😢
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 5:47 am

Buna dimi.... 😢 imi pare rau dia de asemenea veste....starea e insotita de tuse,si asta nu e prea bine...sper sa nu fii nevoita sa "apelezi" la antibiotice....sper sa auzim vesti bune,cat mai curand...sanatate multa!
: :cofinim: :
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyLun Apr 19, 2010 2:48 pm

cu siguranta vom ajunge la antib azi mergem la dr
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

Varsta : 41
stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 EmptyMier Mai 05, 2010 8:48 am

Ser fiziologic si pompita folosim;nu am avut nevoie de mai mult
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale   6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale - Pagina 2 Empty

Sus In jos

6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» SFATURI PENTRU INSCRIEREA LA CRESA
» Mamicile celebre dau sfaturi pentru silueta
» 7 sfaturi pentru a destinde copiii bolnavi, atunci cand stau acasa
» Sfaturi pt ca bebelusul sa adoarma
» Comunicarea cu copilul mic. 3 sfaturi utile

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Prima categorie :: PROBLEME MEDICALE-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente