Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale | |
|
+7Magda liona Iuly35 mamicisibebelasi cao2011 dolcemaria Anna 11 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale Mier Mar 31, 2010 9:57 am | |
| Rezumarea primului mesaj :
Nasul se "infundat" in momentul in care dublura membranelor se umfla exagerat, de obicei, din cauza racelilor, alergiilor, gripei sau infectiei sinusurilor.
1. Decongestionantele ajuta la eliberarea congestiei prin stragerea vaselor de sange din membranele interioare ale nasului. Acesta este recomandat numai daca nasul este infundat, daca ai guturai sau prezinti si alte simptome, nu funtioneaza.
Decongestionanatele nazale, sub foma de spray sau medicamente nu trebuie folosite mai mult de 3 zile pentru a nu agrava congestia.
2. Antihistaminice, reduc cantitatea de mucus. Mare atentie, deoarece unele antihistaminice pot cauza somnolenta.
3. Spray nazal cu sare.
4. Un vaporizant pentru a creste umiditatea in aer.
5. Consuma foarte multe lichide: ceai fierbinte, supa (cea de pui este de mare ajutor).
6. Stai dreapta, sau cel putin pozitia capului sa fie ridicata, lasandu-l pe spate adesea duce la inrautatirea congestiei.
Daca aceste sfaturi nu iti sunt de ajutor suna-ti medicul de familie. Totodata, trebuie sa apelezi la acesta in cazul in care probleme nazale sunt insotite de dureri in frunte, dureri la nivelul ochilor, in gat, daca iti inlacrimeaza ochii, sau daca o simpla raceala persista de mai bine de 10 zile. | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
mariaa mamica super
| Subiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale Vin Apr 16, 2010 9:37 am | |
| nu stiu cee sa ma fac niki eu cu copii astiaa au muci laa greu eu ii pun la mara ser si ii scot cu batista bebelasului sii vibrocill pentru moment o ajuta adar nu foarte multtt marimer nuu isi face efectul la eii mai delocc | |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale Vin Apr 16, 2010 9:38 am | |
| pivalone iara nu e asa bun olintu se da de la 6 ani | |
| | | dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale Vin Apr 16, 2010 1:23 pm | |
| ma bucur iuly ca sunteti mai bine,ne bucuram ca te-am putut ajuta | |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale Vin Apr 16, 2010 7:06 pm | |
| @andreiutza;da a trecut, dar nu de tot...oricum nu mai e ca acum doua-trei zile... @dia ;da asa este,orice sfat dat la nevoie,face cat tot ajutorul din lume... multumesc la toate mamicile care"s-au sesizat",si au scris cateva randuri,pt mine,chiar si de incurajare...face multtt!!! : :cofinim: : chiar daca e seara,merge una cu lapte... | |
| Subiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale Vin Apr 16, 2010 7:11 pm | |
| da merge iuly,ne bucuram ca sunteti mai bine | |
| Subiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale Sam Apr 17, 2010 8:11 am | |
| buna dimi mamici....suntem f fericiti(te),ca nasucul e desfundat...am dormit f bine,si inca mai dormim la ora asta (printesa,nu noi)...as vre sa va ara t siteul fetitei noastre,fara nici un fel de reclama...acum sa vad dak si reusesc postarea linkului... Dayana’s …Is : :cofinim: : | |
| Subiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale Sam Apr 17, 2010 8:27 am | |
| iuly ma bucur ca e mai bine fetita ta,te asteptam si la cafeluta la o barfa sa ne cunoastem mai bine | |
| Subiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale Sam Apr 17, 2010 12:49 pm | |
| multumesc de invitatie dia...cum imi fac timp"fug"repede spre voi,sa servim cafeluta impreuna....acum merg sa fac ceva dulce.. .mai vb. | |
| Subiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale Sam Apr 17, 2010 2:04 pm | |
| of si noi suntem racite,nici n-a putut dormi la pranz,e infundata si a apycat-o tusea si nu putea dormi de fel,din cauza nasului dormea cu gura decshisa si apoi ii curgea saliva si uda toata perna iar apoi incepea si tusea | |
| Subiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale Lun Apr 19, 2010 5:47 am | |
| Buna dimi.... imi pare rau dia de asemenea veste....starea e insotita de tuse,si asta nu e prea bine...sper sa nu fii nevoita sa "apelezi" la antibiotice....sper sa auzim vesti bune,cat mai curand...sanatate multa! : :cofinim: : | |
| Subiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale Lun Apr 19, 2010 2:48 pm | |
| cu siguranta vom ajunge la antib azi mergem la dr | |
| | | DD mamica super activa
| Subiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale Mier Mai 05, 2010 8:48 am | |
| Ser fiziologic si pompita folosim;nu am avut nevoie de mai mult | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale | |
| |
| | | | 6 sfaturi pentru eliberarea cailor nazale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |