Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Previne deshidratarea pe timpul caldurii Empty48%Previne deshidratarea pe timpul caldurii Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Previne deshidratarea pe timpul caldurii Empty52%Previne deshidratarea pe timpul caldurii Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Previne deshidratarea pe timpul caldurii

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

Previne deshidratarea pe timpul caldurii Empty
MesajSubiect: Previne deshidratarea pe timpul caldurii   Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptyDum Mar 28, 2010 3:49 pm

1. Imbraca-l cu hainute din in sau bumbac, suficient de largi ca sa nu afecteze circulatia sangelui. Aceste materiale, dupa cum bine stii, sunt cele mai racoroase.
2. Nu il tine in caldura mare, in bataia soarelui, in masina, etc. Bebe trebuie sa stea, la aer, sub o umbrela sau, si mai bine, intr-un colt umbrit natural. Si nu uita palariuta!
3. Culca-l intr-o camera bine ventilata (fara aer conditionat, dar suficient de aerisita si cu o temperatura moderata).
4. Da-i sa bea, din ora in ora, un biberon cu apa sau ceai indulcit; asta pe langa ratia normala de lapte.
5. Hidrateaza-te si tu, daca il alaptezi, pentru ca laptele tau sa fie diluat suficient.
6. Este mai marisor? Da-i sa bea cat cere el. Stie, de acum, de ce are nevoie.
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: Previne deshidratarea pe timpul caldurii   Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptyLun Mar 29, 2010 9:43 pm

da asa este e bun subiectul
Sus In jos
swit
mamica noua
mamica noua
swit

MesajSubiect: Re: Previne deshidratarea pe timpul caldurii   Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptySam Iun 12, 2010 4:01 pm

Ce facem, putem sa le dam copiilor de 1 an cu lotiune de soare, cand ii scoatem afara?
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: Previne deshidratarea pe timpul caldurii   Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptySam Iun 12, 2010 4:07 pm

buna swit este si spray pt protectie se poate si eu o dau pe ralu cu lotiune e cald de numa Previne deshidratarea pe timpul caldurii Canicula-si-cainele-cu-limba-scoasa-de-caldura
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Previne deshidratarea pe timpul caldurii   Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptySam Iun 12, 2010 4:09 pm

Dar trebuie sa aibe factor de protectie 50+
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

Varsta : 48
stare de spirit : buna

MesajSubiect: Re: Previne deshidratarea pe timpul caldurii   Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptySam Iun 12, 2010 4:19 pm

de anul trecut folosesc crema cu factor de protectie 50+, dar exista si cu factor de protectie 70, este si mai buna, mai ales pentru bebeii cu pielea foarte alba.
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: Previne deshidratarea pe timpul caldurii   Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptySam Iun 12, 2010 4:33 pm

cum se numeste danessa crema ?
Sus In jos
danessa
Moderator
Moderator
danessa

Varsta : 48
stare de spirit : buna

MesajSubiect: Re: Previne deshidratarea pe timpul caldurii   Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptySam Iun 12, 2010 4:49 pm

nivea baby, factor de protectie 50+
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: Previne deshidratarea pe timpul caldurii   Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptySam Iun 12, 2010 4:54 pm

multumesc am sa-i iau si eu sa nu se bronzeze tare
Sus In jos
swit
mamica noua
mamica noua
swit

MesajSubiect: Re: Previne deshidratarea pe timpul caldurii   Previne deshidratarea pe timpul caldurii EmptyDum Iun 13, 2010 9:57 am

Multumesc mult pentru ajutor. Primul lucru care o sa-l fac o sa-i cumpar mai repede, pentru k imi era si asa teama sa ies la soare prea mult cu ea. Dar acum o sa iesim linistite, oricum iesim cand sunt razele soarelui mai blande. Previne deshidratarea pe timpul caldurii 298658
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Previne deshidratarea pe timpul caldurii   Previne deshidratarea pe timpul caldurii Empty

Sus In jos

Previne deshidratarea pe timpul caldurii
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Balansarea capului (datul din cap) in timpul somnului
» TIMPUL ESTE CRIMINAL-poveste cu morala
» Concurs "Cele mai ciudate pofte din timpul sarcinii"
» Cand este timpul sa introducem solidele in alimentatia unui bebelus?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: TOTUL DESPRE BEBELUŞI :: Băieţeii şi Fetiţe-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creeaza un forum | Cultura si Societate | Adolescenta, Copilarie, Familie | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente