| Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Dum Mar 28, 2010 3:19 pm | |
| Desi in ultima vreme s-a tot zvonit ca Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu au pus capat relatiei lor, nimeni nu credea acest lucru. Este cat se poate de oficial ca s-au despartit, dovada fiind chiar declaratia ei in acest sens, in cadrul emisiunii "Un Show Pacatos", de joi seara. Despre motivele despartirii,care a avut loc cu ceva timp in urma, fosta blonda a lui Bote nu a vrut sa dea detalii, insa stim discutiile si certurile dintre ei din ultima perioada. Au contribuit, cu siguranta, scandalul cu Mutu sau vizita ei, alaturi de trei prietene, acasa la fotbalistul Adrian Cristea,cu doar o zi in urma. "Da, am gresit cand am intrat in casa altui barbat, dar eu stiu ca nu am facut nimic. Sunt vinovata ca am fost in casa unui barbat!", a spus Bianca in emisiune. Iata ca aceasta despartire vine spre presupunerile si "pariurile" acelora care sustineau ca este doar o strategie de marketing, ca vrea sa se lanseze in showbiz sau ca Bote a stat cu Bianca doar pentru a ascunde orientarea sa sexuala. Catalin Botezatu afirma de curand ca este dezamagit de comportamentul iubitei sale, care prefera sa traiasca viata simpla a unei tinere care nu se gandeste ca fiecare pas ii este pandit si are repercursiuni, si nu viata de femeie a lui Botezatu, care implica o anumita seriozitate si personalitate ferma. Bianca Dragusanu nu-si mai ascunde lacrimile fata de situatia in care se afla si recunoaste ca tot drumul ei de pana acum este "creatia si opera lui Catalin", pe care inca il mai iubeste. Din discutiile pe care realizatorii emisiunii le-au avut cu Botezatu, reiese ca ruptura lor s-a produs chiar in aceasta seara. "I-am zis sa nu ma mai sune niciodata, nu vreau sa mai aud de ea. Nu ma voi razgandi, despartirea este definitiva! Nu am nevoie de niciun fel de tensiuni acum, inainte de editia de la "Dansez pentru tine", care e foarte importanta pentru mine. Bianca era un factor stresant, relatia scartaia de mai multa vreme, asa ca a fost cea mai buna decizie pe care puteam sa o iau", a declarat Botezatu pentru Cancan. Oare chiar atat de mult se fi schimbat Catalin? | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Lun Mar 29, 2010 9:51 pm | |
| cred ca nici nu au fost inpreuna | |
|
| |
mellyamelia mamica super
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Joi Apr 01, 2010 5:16 pm | |
| da de plimbarea in parc cu Cristea ce ziceti!? | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Joi Apr 01, 2010 10:23 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Sam Apr 17, 2010 1:30 am | |
| cica la detectorul de minciuni s-a dovedit ca bianca il iubeste pe botezatu...acu´cine stie ce e cu ei...?! |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Vin Mai 14, 2010 11:30 am | |
| mie fata asta mi se pare o ipocrita,e bn cat e ajutata ca dupaia isi ia lumea in cap si te face de rahat | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Joi Iun 10, 2010 1:06 am | |
| pai asa a si facut...cica a fost dama de companie prin turcia |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Joi Iun 10, 2010 6:48 am | |
| da bine ca s-au despartit,ca "matracuca" asta nu era de nasul,lui...parerea mea...eu "vad" langa el o femeie mult mai stilata,eleganta....nu am de obiectat ca Bianca nu e o feeeie frumoasa,dar....e frumoasa si atat...si acum il citez pe sot..." intre doua partide de ....trebuie sa mai si vorbesti"...ori cu duduia bianca,nu cred ca avea ce vb... | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Joi Iun 10, 2010 1:39 pm | |
| ati vazut-o aseara la Capatos??isi cauta iubirea pt vara asta mai bn zis finantatoru k nu-i mai ajung banii | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Joi Iun 10, 2010 1:56 pm | |
| n-am vazut gata s-a dus kiubirea pt bote?nu l mai iubeste? |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Joi Iun 10, 2010 2:12 pm | |
| a si uitat deja si cat teatru mai juca ca lesina ca ii e rau k plange si acu gata | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Joi Iun 10, 2010 6:00 pm | |
| dragostea-i trecatoare |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Joi Iun 10, 2010 6:54 pm | |
| sa stii,ea le are cu asa cv | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Joi Iun 10, 2010 6:57 pm | |
| dar si oamenii-s rai ,cum vad pe cineva ca vrea sa se ridice,ca ajunge sus,imediat vin si le taie scara de sub picioare |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Joi Iun 10, 2010 6:58 pm | |
| presa,inventeaza tot felul de chestii ca sa se vanda ziarele si ce prinde mai bn la publik dc nu minkiuna? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Vin Iun 11, 2010 1:43 am | |
| uite un motiv ca e rau sa fi vedeta,n-ai liberate,n-ai intimitate,ai de toate si totusi n-ai nimic! |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Vin Iun 11, 2010 6:23 am | |
| asa este, nu e bine cand devii persoana publica-vedeta.....dar in momentul cand "pasesti"in aceasta lume esti constient de "riscuri"...ce bn ca eu inca nu am devenit pers publica ......poate de acum incoloooo | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit Vin Iun 11, 2010 12:58 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit | |
| |
|
| |
| Este oficial! Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu s-au despartit | |
|