| cuma pot sa stiu daca bebelasul meu are greutate normala varstei | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: cuma pot sa stiu daca bebelasul meu are greutate normala varstei Mier Feb 03, 2010 4:01 pm | |
| Exista o serie de bareme pentru greutatea bebelusilor, in functie de grupa de varsta in care se incadreaza. Medicul pediatru il va cantari pe micut, dar nu trebuie sa te alarmezi daca bebelusul se situeaza la una dintre cele doua extreme - cu alte cuvinte, daca este prea grasut pentru varsta lui sau nu a acumulat corespunzator in greutate.
Unii copii asimileaza mai bine vitaminele si substantele nutritive, altii mai lent. Dar acest lucru nu inseamna ca este bolnav. Adreseaza-te insa medicului daca ti se pare ca micutul este apatic, nu pare sa se dezvolte bine din punct de vedere fizic sau intelectual, ori greutatea lui fluctueaza prea des. | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: cuma pot sa stiu daca bebelasul meu are greutate normala varstei Vin Feb 05, 2010 10:27 pm | |
| daria la un an si doua luni are 12 kg 600 si e numai bn nici grasa dar nici slaba | |
|
| |
| Subiect: Re: cuma pot sa stiu daca bebelasul meu are greutate normala varstei Vin Feb 05, 2010 10:28 pm | |
| dar in schimb aditu e slabut la ani lui are 24 kg si are aproape 9 ani | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: cuma pot sa stiu daca bebelasul meu are greutate normala varstei Vin Feb 05, 2010 11:10 pm | |
| ee stai linistia ana nu te mai stresa | |
|
| |
ana_hruban mamica super
Mesaje : 78 Varsta : 43 stare de spirit : F F BUNA DAR SE POATE SI MAI BINE
| Subiect: Re: cuma pot sa stiu daca bebelasul meu are greutate normala varstei Dum Feb 28, 2010 6:30 am | |
| Fi important la un bebe e si greutatea cu care sa nascut. Andrei sa nascut la 33 saptamani cu 2.120 kg si l-am luat acasa 1.930 kg.Era un saculet de piele si oase, atarna pielea pe el. Acasa a mai scazut. La recomandarea pediatrului ii dadeam si san si un lapte pt prematuri. Acum la 10 luni jumate are 9.600 kg si 78 cm. Pediatru a zis ca e f multumit de el cum a evoluat. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cuma pot sa stiu daca bebelasul meu are greutate normala varstei Dum Feb 28, 2010 8:36 am | |
| Pai are si de e sa fie multumit pediatrul de el;un baietel la un an ar trebui sa aibe in jurul a 10 kg(+-0,5 kg);asa ca linistetste-te si tu ca e ok;si Denis a fost prematur(apropos,si asta da strabismul)si l-am adus la 2,200 kg;are acum un an si 7 luni,13 kg si 85 cm; |
|
| |
| Subiect: Re: cuma pot sa stiu daca bebelasul meu are greutate normala varstei Dum Feb 28, 2010 4:08 pm | |
| bine ar fi si daria sa nu se mai ingrase mult ca acum are 12 600 ck atunci la doi ani cat o sa aiba....dar eu zic ca slabeste ea | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cuma pot sa stiu daca bebelasul meu are greutate normala varstei Dum Feb 28, 2010 7:08 pm | |
| Dar sa nu te culci totusi pe o ureche;tu ii dai sa manance,nu-si ia singura |
|
| |
| Subiect: Re: cuma pot sa stiu daca bebelasul meu are greutate normala varstei Dum Feb 28, 2010 9:03 pm | |
| dar mie imi plac copiii sa fie grasuti si las' sa mance cat vor ca cer si cand e satula nu-i mai trebe pana ii e foame din nou..are timp sa slabeasca pana la 3 ani | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cuma pot sa stiu daca bebelasul meu are greutate normala varstei | |
| |
|
| |
| cuma pot sa stiu daca bebelasul meu are greutate normala varstei | |
|