Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
sotul va face cadouri? - Pagina 2 Empty48%sotul va face cadouri? - Pagina 2 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
sotul va face cadouri? - Pagina 2 Empty52%sotul va face cadouri? - Pagina 2 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

sotul va face cadouri?

In jos 
+9
iulia_mama_evelynei
dia
Iuly35
nikole
cao2011
Magda
mariaa
mamicisibebelasi
Anna
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

sotul va face cadouri? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyJoi Feb 04, 2010 9:44 pm

Rezumarea primului mesaj :

:http://mamicis al meu nu e asa darnic
Sus In jos

AutorMesaj
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyDum Feb 14, 2010 7:58 pm

da andreia asa este....dar noi le facem lor?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyLun Feb 15, 2010 11:45 am

eu am scris mai sus,doar la ocazii si nu tot timpul,de exemplu pt ziua d ieri nu i am luat nik 😢
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyMar Feb 16, 2010 9:53 pm

si eu tot asa la ocazi mai bn zis de ziua lui si ziua indragostitilor
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyMier Feb 17, 2010 2:04 pm

:inimioara:
Sus In jos
cao2011
mamica super
mamica super
cao2011

Varsta : 48
stare de spirit : ok

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 3:54 pm

nu prea imi face cadouri sotul, f rar, dar imi spune sa-mi cumpar ce vreau eu (c-am naspa, avand in vedere ca mi-ar fi placut sa ma surprinda)...eu lui ii cumpar mai mereu cate ceva. de asta e....
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 5:53 pm

cadouri ne facem de ziua noastra,de craciun,de iepurash sau la aniversare dar nmk nu se compara cu cadoul ce il purtam in burtika!!! pupic
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 7:04 pm

asa este nikole,e cel mai frumos cadou...copilasul conceput din dragoste,multttaaa dragosteee..celelalte cadouri sunt din respect,reciproc...nu numai el trebe sa faca,ci si noi ca sotii... sotul va face cadouri? - Pagina 2 749457
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyJoi Mai 13, 2010 12:56 pm

lucrurile materiale se duk,copilul ramane TTTT
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptySam Mai 29, 2010 10:19 am

nici al meu nu e cu cadourile
la fel imi spune sa-mi cumpar dar cateodat e frumos sa mai faca un gest frumos
ma lupt cu acest defect al lui
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptySam Mai 29, 2010 11:32 am

al meu si el cumparati si te gandesti ca e cadouu
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptySam Mai 29, 2010 2:36 pm

te cred,uneori apreciezi orike e din partea lui si adus cu drag decat sa-ti dea bani si sa-ti sp ia-ti c vrei ca eu nu stiu ce-ti place!!! yjgj
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

Varsta : 42
stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyJoi Aug 05, 2010 12:27 am

al meu ori de cate ori are ocazia imi face cadou lenjerie intima foarte picante....in rest de ziua mea cate un buchet de trandafiri rosii cate unul pentru fiecare an implinit si cate o geanta ,parfum...
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyJoi Aug 05, 2010 1:49 pm

sooper ideea cu lenjeria...
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyJoi Aug 05, 2010 3:25 pm

hhhh mai ales ,,picanta,,nu nikole?
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyJoi Aug 05, 2010 5:05 pm

dap asa e Iulia,ai nostri oare ce fac??ar trebui sa ia exemplu hhhh
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyJoi Aug 05, 2010 6:29 pm

TTTT si eu am primit ieri cadou o rochita si o pereche de sandale sotul va face cadouri? - Pagina 2 749457 .....si nu era ziua mea sotul va face cadouri? - Pagina 2 917804 ....cat despre lenjerie intima...ehe...cine nu ar vrea sa primeascaaaaa
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyJoi Aug 05, 2010 10:34 pm

si eu am primit cand a venit din cipru..o pereche de slapii a fost cam sgarcitt..dar nnaa eu ma multumesc si cu atatt
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyVin Aug 06, 2010 8:26 am

fetelor eu mai procedez si altfel:::imi cumpar singura,o rog pe vanzatoare sa-l ambaleze si cand vine al meu sot de la munca il desfacem impreuna....ce poate sa zica???,,nimik,,
a sa va povestesc:
eram suparati unul pe altul si am vazut ca a trecut o zi si nu-mi zicea nimik ,,,ma exaspereaza cand este tacut,,asa ca am trecut la planul ,,b,,...m-am dus in baie ,mi-am pus ceva sumar pe mine si am inceput sa tipppp...el cum stie ca imi este tare frica de paianjeni si alte vietati de acestea ,a venit foarte repede....eu de colo:surpriza....si asa am trecut peste situatia care era foarte neplacuta...pupici>
voi cum va impacati sotul?
Sus In jos
ancanaomi
mamica super
mamica super
ancanaomi

Varsta : 45

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyVin Aug 06, 2010 9:58 am

mie sotul imi face cadouri mai mereu, de exemplu cand e ziua mea imi cumpara lucruri folositoare pt casa ( hota pt aragaz, casetofon.. ), cand e plecat in strainatate sau in delegatie imi cumpara lumanari ( modele foarte deosebite, cu scoici sau pietricele), mie imi plac foarte mult lumanarile, si flori (de 1 martie, 8 martie, paste, ziua indragostitilor, ziua de nunta, mos nicolae, craciun... ). De 8 Martie, de ziua indragostitilor si de ziua de nunta pe langa flori ma scoate in oras la o pizza sau la un restaurant.

eu ii fac cadouri doar de ziua lui , de craciun si ziua indragostitilor. TTTT
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyVin Aug 06, 2010 10:49 am

foarte frumos fetelor,eu una nu primesc cadouri decat de ziua mea sau de 8 martie..........aniversari dinastea,in rest imi fac singurica cadourile ce mi le doresc,el doar finanteaza..pt ca nu avem gusturi la fel si atunci decat sa-mi ia ceva ce nu-mi place si nu port mai bine sa-mi dea bani
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyVin Aug 06, 2010 3:08 pm

foarte bine nikole...ambalate e ca si cum ar fi de la el....hi hi hi TTTT
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyVin Aug 06, 2010 8:12 pm

sa stii ca nu tot timpul,sau de multe ori banii nu te multumesc ............mai bine as prefera sa-mi aduca un trandafir dar sa stiu ca mi l-a cumparat cu drag decat sa-mi dea bani doar as aca sa se scape
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptyVin Aug 06, 2010 9:21 pm

asa este nikole..si eu as prefera sa imi cumpere el ceva..orsice decat sa imi dea bani sa imi cumpar euu..dar nnaa barbatii astia..nu stiu nic..uni din eii
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptySam Aug 07, 2010 7:54 am

multi cred ca daca ai bani poti cumpara orice.....dar nu e asa
Sus In jos
dolcemaria
Moderator
Moderator
dolcemaria

stare de spirit : Foarte buna!!

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 EmptySam Aug 07, 2010 8:24 am

Vai Iulia, asa am ras de faza cu baia TTTT , nu este o idee rea, bine de stiut sotul va face cadouri? - Pagina 2 749457 , mie sotu' imi face cadouri, intr-o zi il vad ca un buchet mare de bujori..si-l intreb?de unde i-ai luat?si-mi zice..am fost la colegul acasa si avea atatea flori, ca i-am rupt si eu cateva sa-ti aduc TTTT ..i-a rupt florile din gradina omului sotul va face cadouri? - Pagina 2 522386 ...ce era sa mai zic..gestul conteaza sotul va face cadouri? - Pagina 2 749457
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: sotul va face cadouri?   sotul va face cadouri? - Pagina 2 Empty

Sus In jos

sotul va face cadouri?
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» VA AJUTA SOTUL IN CRESTEREA COPILULUI?
» Sotul ideal, sotia ideala
» ce prajituri mancaruri face-ti de paste ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: Despre căsnicia noastră-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente