Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| la cate luni a spus primul cuvant? | |
|
+7liona CATASTEFY adriana_36 Anna dolcemaria mariaa mamicisibebelasi 11 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: la cate luni a spus primul cuvant? Joi Feb 04, 2010 9:07 pm | |
| Rezumarea primului mesaj :
aditu a spus mama la 10 luni iar daria la 7 luni a spus tata :[url=http://yo | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: la cate luni a spus primul cuvant? Mier Sept 15, 2010 7:47 am | |
| evelyne spune baba si papa de la 5 luni si jumatate....eu ii spun evelyne spune mama...iar ea zice ba-ba ba-ba.... | |
| | | shtefanyaa mamica super
| Subiect: Re: la cate luni a spus primul cuvant? Joi Sept 16, 2010 1:54 pm | |
| Eric a spus mama la 4 luni jumate...pana atunci spunea doar euuuuu. Acum mai spune si papa, baba, apa tata (dar mai rar), bubu (cand face la olita).... Sunt sigura ca ne intelege, dar mai vrea sa acumuleze pana ne va surprinde intru-totul | |
| | | iulia_mama_evelynei mamica super activa
Mesaje : 926 Varsta : 42 stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....
| Subiect: Re: la cate luni a spus primul cuvant? Joi Sept 16, 2010 3:37 pm | |
| evelyne zice bubu ..cand merge cu masina | |
| | | dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: la cate luni a spus primul cuvant? Vin Sept 17, 2010 8:12 am | |
| Maria a spus tata la 6 lunite, acum zice mama, bebe, baba, papa, bubu. | |
| | | danessa Moderator
| Subiect: Re: la cate luni a spus primul cuvant? Vin Sept 17, 2010 8:21 am | |
| Bravo, ai fetita mare...acusica face 1 anisor. Alessia a zis "TATA", prima data, cam pe la 5 luni...acum repeta orice cuvant, plus ca face din ce in ce mai multe propozitii. | |
| | | iulia_mama_evelynei mamica super activa
| Subiect: Re: la cate luni a spus primul cuvant? Vin Sept 17, 2010 3:21 pm | |
| pe zi ce trece n-e surprinde cu cate ceva...chiar si asa bolnavioara ..:azi ii dadeam sa pape cu lingurita si inainte sa deschida gurita a suflat in ea | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: la cate luni a spus primul cuvant? | |
| |
| | | | la cate luni a spus primul cuvant? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |