Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| BENEFICIILE USTUROIULUI | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: BENEFICIILE USTUROIULUI Dum Mar 14, 2010 9:03 am | |
| Datorita proprietatilor sale remarcabile, usturoiul era folosit inca de acum 7000 de ani de catre constructorii piramidelor sau de vikingi, care il luau cu ei in lungile lor calatorii ca medicament sau ca sa alunge spiritele rele. Popoarele care consuma in cantitati sporite aceasta leguma si iau mese frugale, cum sunt bulgarii si iugoslavii, au un numar mare de centenari plini de putere de munca. In plus, le sunt straine scleroza, diabetul, obezitatea sau cancerul. INTERN Usturoiul, bogat in vitaminele B si C, in numeroase oligoelemente (brom, cobalt, iod, magneziu, siliciu si zinc), are o putere calorica de trei ori mai mare decat morcovul, fapt care il recomanda organismelor slabite. Poate cea mai importanta calitate este aceea ca normalizeaza tensiunea, ceea ce ne fereste de accidente vasculare, infarct, ateroscleroza sau lipotimii (stari de lesin). Amelioreaza digestia, eliminand fermentatiile si balonarile, si reduce colesterolul. Lupta cu succes contra viermilor intestinali (oxiuri, tenie) si a parazitilor de tipul giardiei. Un catel de usturoi pastrat intre obraz si gingie ne scapa de guturai, durere in gat si gripa. EXTERN Daca aveti un abces dentar, negi sau otita, muiati o bucata de vata in suc de usturoi si aplicati-o pe locul bolnav. Si conjunctivitele se vindeca cu o picatura de suc pusa in ochiul bolnav. Datorita efectului bacteriostatic, persoanele carora le cade parul, sufera de acnee sau furunculoza trebuie sa-si maseze locul afectat, timp de zece zile, cu usturoi taiat pe lung. Ciupercile de la unghii dispar dupa ce sunt tinute in otet 30 de minute si apoi unse cu suc de usturoi, peste noapte. Dintii spalati cu bicarbonat de sodiu muiat cu suc de usturoi redevin albi si scapa de tartrul datorat fumatului.
TINCTURA Din pacate, usturoiul sub forma de capsule, care pretinde ca elimina mirosul, este total ineficace, deoarece studiile arata ca moleculele care produc mirosul tipic sunt si cele care lupta cu bolile. Macerati 15 zile o treime de usturoi in doua treimi alcool si apoi beti 15 picaturi in fiecare zi, timp indelungat. Puteti scapa de miros mestecand boabe de cafea sau frunze verzi de patrunjel. |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI Dum Mar 14, 2010 1:52 pm | |
| eu folosesc foarte mult usturoiul e foarte bun | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI Dum Mar 14, 2010 10:43 pm | |
| si noi mancam des usturoi,e f bun. - Citat :
- Si conjunctivitele se vindeca cu o picatura de suc pusa in ochiul bolnav.
mi.e frica sa-i pun de capul meu.nu ma joc cu ochisorii lui kevin. |
| | | mariaa mamica super
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI Dum Mar 14, 2010 11:08 pm | |
| si noi papamm este sanatoss | |
| | | andra mamica noua
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI Mar Mar 23, 2010 7:36 pm | |
| si noi il folosim in alimentatie foarte bun | |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI Mar Mar 23, 2010 10:02 pm | |
| usturoiul e foarte bun si ptr oxiuri si pt tensiune arteriala eu folosesc usturoi foarte des si e si bun | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI Mier Mar 24, 2010 8:19 am | |
| Bine punctat Ioana;asa este.Pt tensiune nu stiam dar pt oxiuri,ai dreptate.Mama ne prajea paine si o freca cu usturoi |
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI Mier Mar 24, 2010 9:27 pm | |
| da e bun ca scade tensiunea cind o ai prea mare k in cazul meu | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI Joi Mar 25, 2010 7:27 am | |
| Eu o am de aviator;nu am probleme(deocamdata) |
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI Joi Mar 25, 2010 9:37 pm | |
| ee bn atunci | |
| | | dana mamica noua
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI Lun Mar 29, 2010 7:24 am | |
| :rass: HA-HA!MIROSITOR SUBIECT DAR SI EU CRED IN ANUMITE BENEFICII ALE USTUROIULUI | |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI Lun Mar 29, 2010 9:54 am | |
| cum spui dana e mirositor dar e bun | |
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI Lun Mar 29, 2010 9:26 pm | |
| da e foarte bun in mai multe probleme de sanatate | |
| | | DD mamica super activa
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI Vin Apr 30, 2010 12:10 pm | |
| Eu mancam cand eram insarcinata si nu aveam nimic;depinde de cum il toleram fiecare | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI | |
| |
| | | | BENEFICIILE USTUROIULUI | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |