Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
BENEFICIILE USTUROIULUI EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
BENEFICIILE USTUROIULUI Empty48%BENEFICIILE USTUROIULUI Empty
 48% [ 14 ]
Maria
BENEFICIILE USTUROIULUI Empty52%BENEFICIILE USTUROIULUI Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

BENEFICIILE USTUROIULUI

In jos 
+2
mariaa
Anna
6 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

BENEFICIILE USTUROIULUI Empty
MesajSubiect: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyDum Mar 14, 2010 9:03 am

Datorita proprietatilor sale remarcabile, usturoiul era folosit inca de acum 7000 de ani de catre constructorii piramidelor sau de vikingi, care il luau cu ei in lungile lor calatorii ca medicament sau ca sa alunge spiritele rele.
Popoarele care consuma in cantitati sporite aceasta leguma si iau mese frugale, cum sunt bulgarii si iugoslavii, au un numar mare de centenari plini de putere de munca. In plus, le sunt straine scleroza, diabetul, obezitatea sau cancerul.
INTERN
Usturoiul, bogat in vitaminele B si C, in numeroase oligoelemente (brom, cobalt, iod, magneziu, siliciu si zinc), are o putere calorica de trei ori mai mare decat morcovul, fapt care il recomanda organismelor slabite. Poate cea mai importanta calitate este aceea ca normalizeaza tensiunea, ceea ce ne fereste de accidente vasculare, infarct, ateroscleroza sau lipotimii (stari de lesin). Amelioreaza digestia, eliminand fermentatiile si balonarile, si reduce colesterolul. Lupta cu succes contra viermilor intestinali (oxiuri, tenie) si a parazitilor de tipul giardiei. Un catel de usturoi pastrat intre obraz si gingie ne scapa de guturai, durere in gat si gripa.
EXTERN
Daca aveti un abces dentar, negi sau otita, muiati o bucata de vata in suc de usturoi si aplicati-o pe locul bolnav. Si conjunctivitele se vindeca cu o picatura de suc pusa in ochiul bolnav. Datorita efectului bacteriostatic, persoanele carora le cade parul, sufera de acnee sau furunculoza trebuie sa-si maseze locul afectat, timp de zece zile, cu usturoi taiat pe lung. Ciupercile de la unghii dispar dupa ce sunt tinute in otet 30 de minute si apoi unse cu suc de usturoi, peste noapte. Dintii spalati cu bicarbonat de sodiu muiat cu suc de usturoi redevin albi si scapa de tartrul datorat fumatului.

TINCTURA
Din pacate, usturoiul sub forma de capsule, care pretinde ca elimina mirosul, este total ineficace, deoarece studiile arata ca moleculele care produc mirosul tipic sunt si cele care lupta cu bolile. Macerati 15 zile o treime de usturoi in doua treimi alcool si apoi beti 15 picaturi in fiecare zi, timp indelungat. Puteti scapa de miros mestecand boabe de cafea sau frunze verzi de patrunjel.
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyDum Mar 14, 2010 1:52 pm

eu folosesc foarte mult usturoiul e foarte bun
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyDum Mar 14, 2010 10:43 pm

si noi mancam des usturoi,e f bun.

Citat :
Si conjunctivitele se vindeca cu o picatura de suc pusa in ochiul bolnav.
mi.e frica sa-i pun de capul meu.nu ma joc cu ochisorii lui kevin.
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

Varsta : 38
stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyDum Mar 14, 2010 11:08 pm

si noi papamm este sanatoss
Sus In jos
andra
mamica noua
mamica noua
andra

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyMar Mar 23, 2010 7:36 pm

si noi il folosim in alimentatie foarte bun
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyMar Mar 23, 2010 10:02 pm

usturoiul e foarte bun si ptr oxiuri si pt tensiune arteriala
eu folosesc usturoi foarte des
si e si bun
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyMier Mar 24, 2010 8:19 am

Bine punctat Ioana;asa este.Pt tensiune nu stiam dar pt oxiuri,ai dreptate.Mama ne prajea paine si o freca cu usturoi
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyMier Mar 24, 2010 9:27 pm

da e bun ca scade tensiunea cind o ai prea mare k in cazul meu
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyJoi Mar 25, 2010 7:27 am

Eu o am de aviator;nu am probleme(deocamdata)
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyJoi Mar 25, 2010 9:37 pm

ee bn atunci BENEFICIILE USTUROIULUI 841731
Sus In jos
dana
mamica noua
mamica noua

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyLun Mar 29, 2010 7:24 am

:rass: HA-HA!MIROSITOR SUBIECT DAR SI EU CRED IN ANUMITE BENEFICII ALE USTUROIULUI
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyLun Mar 29, 2010 9:54 am

tavalesc cum spui dana e mirositor dar e bun
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyLun Mar 29, 2010 9:26 pm

da e foarte bun in mai multe probleme de sanatate
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI EmptyVin Apr 30, 2010 12:10 pm

Eu mancam cand eram insarcinata si nu aveam nimic;depinde de cum il toleram fiecare
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: BENEFICIILE USTUROIULUI   BENEFICIILE USTUROIULUI Empty

Sus In jos

BENEFICIILE USTUROIULUI
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Beneficiile salatei verzi!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Prima categorie :: PROBLEME MEDICALE-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente