| mamici ati dat vreodata fier la bebeii | |
|
+12cris25 feliciaboar deea22 coco83 ancacornel Anna Iuly35 DD dolcemaria mariaa Magda mamicisibebelasi 16 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Joi Feb 04, 2010 8:47 pm | |
| noi luam ferrum,am inceput azi din nou ca am facut pauza o luna | |
|
| |
Magda mamica super
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Dum Feb 07, 2010 12:29 am | |
| Stefaniei nu i-am dat niciodata fier, insa raisei i-am administrat din cauza unei anemii | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Dum Feb 07, 2010 12:31 pm | |
| nici eu nu i´am dat niciodata fier. |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Dum Feb 07, 2010 7:53 pm | |
| noi am avut anemie f mare si a avut nevoie de fier urgent,am unblat la spital si ia facut intravenos venofer | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Mar Feb 09, 2010 10:32 am | |
| eu ii dau la mara de vreo sapt trebuie s ai dau 23 luni asa mia zis medicul ferum hausmman 5 pic | |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Mier Feb 10, 2010 4:04 pm | |
| Si eu ii dau Mariei, 5 pic pe zi de fier..are anemie feripriva. | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Lun Mai 03, 2010 12:11 pm | |
| Ii dau preventiv(asa ne-a recomandat medicul)de la Haussman cate 6 picaturi pe zi | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Lun Mai 03, 2010 3:54 pm | |
| si bb meu a "servit"fier,cate 10 picaturi de 3 ori pe zi,cam o luna de zile,inainte de a implini un an...imi dadea de la cabinet gratis.... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Mar Mai 04, 2010 9:00 am | |
| de 2 zile am inceput sa-i dau fier e putin anemica timp de o luna | |
|
| |
ancacornel mamica super
Mesaje : 166 Varsta : 41 stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Mar Mai 18, 2010 11:01 am | |
| Stefi a luat fier de la o luna ca avea hemoglobina 9,4 iar acum la 1,5ani o are 11,9 si gata nu-i mai dam | |
|
| |
coco83 mamica super
Mesaje : 214 Varsta : 41 stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Mar Mai 18, 2010 6:10 pm | |
| noua nea dat obligatoriu de la dispensar fier 4pic/zide la 6 luni la 1,5 ani... si vigantol 2pic/zi de la nasterepana la 1,5 ani | |
|
| |
deea22 mamica noua
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Vin Mai 21, 2010 1:49 pm | |
| eu le dau la bebeii mei INTRAFER 6 picaturi pe zi...si VIGANTOL 2 picaturi.pediatra mi-a zis k trebe pana la 1an si jum. | |
|
| |
feliciaboar mamica super
Mesaje : 205 Varsta : 41 stare de spirit : fericita ca in sf avem un bebe
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Mier Mai 26, 2010 11:12 pm | |
| si noi am luat fier la o luna jumate ne-a dat cate 7 picaturi si am luat 6 saptamani | |
|
| |
cris25 mamica noua
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Joi Mai 27, 2010 10:38 am | |
| eu nu ii dau numai vigantol | |
|
| |
raluteo mamica noua
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Joi Mai 27, 2010 2:27 pm | |
| Nu,pt asta ar trebui facuta o analiza.Nu? Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-1000$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail: stoica_ralucateodora@yahoo. | |
|
| |
flori82 mamica super
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Vin Mai 28, 2010 12:21 pm | |
| Eu îi dau 6 pic pe zi, am început de la 6 luni, plus vigantol 3 pic pe zi. | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Vin Mai 28, 2010 2:16 pm | |
| eu am primit oleovit din austria tot vit d doar ca e din austria dar sa stiti ca e mai buna ca asta din romania | |
|
| |
buburuz mamica noua
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Mar Noi 16, 2010 8:43 pm | |
| eu dau fier fetitei mele de la 6 saptamani asa mia recomandat medicul dar nu locuim in romania si probabil ca fiecare au sistemul lor medical | |
|
| |
buburuz mamica noua
| Subiect: hemangiomu Mar Noi 16, 2010 8:46 pm | |
| daca stie cineva daca se trece hemangiomul de la sine ca mie asa mi sa spus de la doctor sa astept ca se trece | |
|
| |
qalina mamica super
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii Mier Noi 17, 2010 8:01 am | |
| si fetitei mele ia dat fier la 6 luni .pt ca nu statea fata mea in fundulet. asa mi-a zis dr. iar acum la 7 luni sta foarte bine. iar despre hemangiom am auzit ca poate trece singur pe la varsta de 1 an. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: mamici ati dat vreodata fier la bebeii | |
| |
|
| |
| mamici ati dat vreodata fier la bebeii | |
|