Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului Empty48%Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului Empty52%Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului Empty
MesajSubiect: Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului   Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptyVin Mar 12, 2010 8:47 am

Vitaminele reprezinta secretul dezvoltarii armonioase a micutului tau.
Una dintre cele mai importante vitamine este vitamina C sau acidul ascorbic- cel mai puternic antioxidant care intervine in toate procesele de oxidoreducere. Copiii primesc aceasta vitamina, la inceput, prin laptele matern, iar mai tarziu, incepand cu luna a 5-a si a 6-a, din sucul de fructe si legume. Aceasta vitamina este hidrosolubila, se absoarbe foarte usor, dar la fel de lesne poate fi distrusa prin procesele de fierbere sau prajire a alimentelor care o contin. Necesarul de vitamina C este de 1.5-2 mg/kg- corp/ zi, in functie de varsta; este important de stiut ca vitamina C in exces nu se acumuleaza in organism, ci se elimina prin urina.
De la 1 la 3 ani si dupa aceasta varsta, o data cu diversificarea alimentatiei, putem suplimenta "meniul" cu diferite siropuri, comprimate masticabile care sa contina multivitamine si multiminerale (complex de vitamine B, calciu) si care sa intareasca sistemul imunitar, aducand o cantitate optima din nutritientii necesari pentru dezvoltarea micutilor nostri. Oferta firmelor farmaceutice este atat de variata, de aromata si de savuroasa, incat n-o sa-i vezi intrucat capul a refuz.
Sus In jos
andreiutza
mamica super
mamica super
andreiutza

MesajSubiect: Re: Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului   Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptyMier Apr 14, 2010 2:39 pm

dr din austria mia zis daca cpilul manca fructe legume are vitamine si nu are nevoie de supliment alimentar creste de la sine
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului   Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptyMar Apr 27, 2010 8:52 pm

nici eu nu-i dau nici o vitamina,in afara de cele p care le ia din legume si fructe si e ok
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

Varsta : 41
stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului   Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptyVin Mai 07, 2010 7:15 pm

fructe si legume si e suficient;pana nu vad negru pe alb ca are un deficit nu-i bag nimic in plus
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului   Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului EmptySam Mai 08, 2010 6:34 am

la cate fructe si suc de fructe "haleste"....la capitolul legume stam cam naspa...in rest e bn fara suplimente medicale.. :yess:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului   Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului Empty

Sus In jos

Importanta vitaminelor in dezvoltarea copilului
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» IMPORTANTA TATALUI IN CRESTEREA COPILULUI
» Dezvoltarea copilului tau
» Atingerea, fundamentala in dezvoltarea copilului
» Educatia copilului tau
» DEZVOLTAREA PAS CU PAS PANA LA 2 ANI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: TOTUL DESPRE BEBELUŞI :: Evoluţia Bebeluşului-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente