Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 Empty48%ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 Empty52%ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

ce nota-i dai soacrei?

In jos 
+21
roxy14
nikole
ana_hruban
iulia_mama_evelynei
feliciaboar
rebek2508
cao2011
DD
dolcemaria
Iuly35
CATASTEFY
mamicisibebelasi
mellyamelia
allessia
dia
mery15
ancacornel
nicholas17
raluca08
mariaa
Anna
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyJoi Mar 11, 2010 2:22 pm

Rezumarea primului mesaj :

Nota 10: Prietena:
Din pacate ,asemenea soacre sunt o raritate. E cea care se poatra cu nora ei ca si cu ce mai buna prietena .E foarte intelegatoare cand apar probleme intre ea si sotul ei .

Nota 9 : Saritoarea
Nu se amesteca neintrebata in problemele conjugale ale norei ei, dar se implica atunci cand " copiii " au nevoie de ea si se straduieste sa fie impartiala. Chiar daca nu reuseste intotdeauna ?pentru ca e convinsa ca baiatul ei preferat are intotdeauna dreptate- intentia conteaza...

Nota 8 :Harnica
Spala, calca , si fac ecuratenie neobosita pentru fiul ei iubit si sotia lui.Isi scuteste nora de o multime de treburi neplacute, dar inconstient ,incearca sa fie mereu prezenta in viata " copiilor ". Se intampla, de plida ,deseori sa ramana la ei mai mult decat si-ar dori nora.

Nota 6/7 : Victima
Joaca de minune rolul mamei " parasite ", care sufera ca prezenta ei in viata baiatului mult iubit a devenit inutila. " Voi nu mai aveti nevoie de mine " si " Nu vreau sa va mai deranjez " sunt frazele ei favorite. Dupa multe insistente ,accepta sa vina in vizite si isi manifesta apoi-intr-un mod care te face sa te simti prost ?gratitudinea pentru asta.

Nota5 : Independenta
Nu are niciodata timp-sau se poarta ca si cand nu ar avea .Ori este hiperactiva,ori dezinteresul ei este pur demonstrativ.

Nota 4 :Bestia
Nu pierde niciodata o ocazie sa bage zazanie intre tine si el.E intriganta ,te barfeste si nu ezita nici sa impiedice terte personale in actiuni impotriva armoniei voastre conjuga
Sus In jos

AutorMesaj
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

Varsta : 38
stare de spirit : happy mum

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 3:06 pm

ii dau un 9... chiar de poate nu ar merita...dar... ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 521412
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 3:10 pm

eu i-as da cu minus in fata ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 298658
Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 3:11 pm

o alegere buna! ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 634724
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 3:18 pm

ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 122471
Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 3:20 pm

ahhaaaa...... ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 Lol ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 521412
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 3:24 pm

de ar intra soacrele sa vada ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 749457
Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 3:26 pm

auleuuuuu.......bn ca nu stiu informatik ,... poate se pun la invatat, cine stie! sa vada k le barfim la toate colturile! ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 634724
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 3:36 pm

ca ele nu ne barfesc p noi
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

Varsta : 41
stare de spirit : fericita ca in sf avem un bebe

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 3:54 pm

da inca ce ne mai barfesc socrela mea sta pe mess draga si stie sa stea pe in vizibil si ma urmareste pe mine cat stau pe net ce sa-i fac daca nu are de lucru,da sa nu crede-ti ca vorbeste cu mine daca sta pe mess vb cu fata lu sorusa ma barfesc de numa,intr-o zi eram la ea si ii era deschisa adresa ca vb cu nepoatasa si o uitat ca merem noi si nu o inchis andrei dormea in camera acolo si m-am dus la el si surpriza ce scria de mine vai vai de eram spurcata ii ziceam da in schimb i-am zis la iulian hai sa merem ca so trezit andrei dar l-am luat eu in brate sa se trezeasca daca mai stateam faceam urat ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 208706
Sus In jos
roxy14
Astept Bebe
Astept Bebe
roxy14

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 3:56 pm

ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 122471 ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 634724
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 4:07 pm

pa nu,a mea ii falsa,ipocrita si santajista sa vede-ti o nascut nora lu sorusa si mo sunat sa ma intrebe no ce facem ce ii cumparam cu ce merem cu mancare si asa m-am enervat si i-am zis eu noi am hotarat sa ii cumparam scaun de masa si ii fac un tort,nu o adus ele mai multe la Andrei ca sorusa io adus un costumas cu 3 piese si tort servetele umede,dar nu iau ptr sorusa ci ptr norusa ca imi e mila de ea ca nu are mama io murit si tare bine ne-am inteles si de cate ori eram in oras ma suna si mergeam undeva si mai ales ca barbatuso varu lu sotu statea acasa si ea gravida mergea la lucru si o zis sotu hai sa fim noi oameni si astai pomana ptr ANTONIO,si-o inghitit limba cred cand i-am zis
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 4:10 pm

bn ca ai putut sa nu-i spui nimic eu un aas fi sp cv
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 4:20 pm

da de ce,si plus ca mi-au ramas pampers ca neo ramas,hainute ce ne-o ramas mici un sac i-am dus sa fim sanatosi astai imoprtant,si o sa ii mai dau ce ii raman la andrei ce sa fac cu ele saramura pana mai fac eu un bebe daca mai facem o sa avem altele o sa ii tin binenteles si la sorumea dar noi am avut 3 saci din spania de la o prietena a lu sorumea ea o avut fetita dar au fost care sau portivit si la baieti si ce o fost de fete am dat la varamea,asa is eu darnica
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 4:31 pm

nu e nimic rau in asta ca esti darnica asa sunt si eu
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Iun 30, 2010 10:15 pm

asa e felicia e un gest foarte bun ma bucur pt voi si sa aveti sanatate
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyJoi Iul 01, 2010 10:16 am

ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 435847
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

Varsta : 42
stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyDum Iul 04, 2010 10:29 am

ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 435847 bravo
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyLun Iul 05, 2010 9:37 am

ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 25782
Sus In jos
delia_rus84
mamica super
mamica super
delia_rus84

Varsta : 40
stare de spirit : fericita si implinita

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Aug 11, 2010 12:10 pm

fetelor, eu la soacra ii dau un 6 cu o maaaare mare indulgenta. ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 248404
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Aug 11, 2010 12:15 pm

5 ca sa treaca clasa:))
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

Varsta : 42
stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Aug 11, 2010 2:07 pm

cam putine soacre trec peste 7 dupa cum vad... TTTT ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 248404
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyMier Aug 11, 2010 6:12 pm

pai daca nu-si vad de treaba lor si se baga unde nu le fierbe oala
Sus In jos
yry
mamica super
mamica super
yry

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyDum Sept 26, 2010 11:57 am

la mine e clar nota 4 intradevar o bestie xxxx
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyDum Sept 26, 2010 9:58 pm

de ce sunt asa de rele mamamele de baieti?
Sus In jos
yry
mamica super
mamica super
yry

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 EmptyLun Sept 27, 2010 10:17 am

nu stiu draga mea dar si eu am baiat si am zis cand va fi o sa fiu cea mai buna prietena a nurorii mele sa nu treaca si ea prin ce am trecut eu
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? - Pagina 3 Empty

Sus In jos

ce nota-i dai soacrei?
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Jojo a nascut un baietel de nota 10

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: La o bârfă-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente