| ce nota-i dai soacrei? | |
|
+21roxy14 nikole ana_hruban iulia_mama_evelynei feliciaboar rebek2508 cao2011 DD dolcemaria Iuly35 CATASTEFY mamicisibebelasi mellyamelia allessia dia mery15 ancacornel nicholas17 raluca08 mariaa Anna 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: ce nota-i dai soacrei? Joi Mar 11, 2010 2:22 pm | |
| Nota 10: Prietena: Din pacate ,asemenea soacre sunt o raritate. E cea care se poatra cu nora ei ca si cu ce mai buna prietena .E foarte intelegatoare cand apar probleme intre ea si sotul ei .
Nota 9 : Saritoarea Nu se amesteca neintrebata in problemele conjugale ale norei ei, dar se implica atunci cand " copiii " au nevoie de ea si se straduieste sa fie impartiala. Chiar daca nu reuseste intotdeauna ?pentru ca e convinsa ca baiatul ei preferat are intotdeauna dreptate- intentia conteaza...
Nota 8 :Harnica Spala, calca , si fac ecuratenie neobosita pentru fiul ei iubit si sotia lui.Isi scuteste nora de o multime de treburi neplacute, dar inconstient ,incearca sa fie mereu prezenta in viata " copiilor ". Se intampla, de plida ,deseori sa ramana la ei mai mult decat si-ar dori nora.
Nota 6/7 : Victima Joaca de minune rolul mamei " parasite ", care sufera ca prezenta ei in viata baiatului mult iubit a devenit inutila. " Voi nu mai aveti nevoie de mine " si " Nu vreau sa va mai deranjez " sunt frazele ei favorite. Dupa multe insistente ,accepta sa vina in vizite si isi manifesta apoi-intr-un mod care te face sa te simti prost ?gratitudinea pentru asta.
Nota5 : Independenta Nu are niciodata timp-sau se poarta ca si cand nu ar avea .Ori este hiperactiva,ori dezinteresul ei este pur demonstrativ.
Nota 4 :Bestia Nu pierde niciodata o ocazie sa bage zazanie intre tine si el.E intriganta ,te barfeste si nu ezita nici sa impiedice terte personale in actiuni impotriva armoniei voastre conjuga | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Joi Mar 11, 2010 5:48 pm | |
| A mea e de nota 10 dar pentru sotul meu,soacra lui(mama mea)e de nota 5 |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Joi Mar 11, 2010 5:58 pm | |
| aa mmea e 4 sa bagat intre noi :bebenervos: de se mai baga odataa | |
|
| |
raluca08 mamica noua
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Joi Mar 11, 2010 6:08 pm | |
| nota 10 cu steluta e socrela | |
|
| |
nicholas17 mamica noua
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Vin Mar 12, 2010 7:57 am | |
| fetelor a mea a fost de nota ----4 dar a fost am scapat de ea acum 7 ani :[url=http://ww | |
|
| |
ancacornel mamica super
Mesaje : 166 Varsta : 41 stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Vin Mar 12, 2010 8:33 am | |
| eu ii dau 9 pt ca e cam barfitoare!! | |
|
| |
mery15 mamica noua
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Vin Mar 12, 2010 10:00 am | |
| Cred ca 8 ar fi de ajuns,de barfit cred ca sunt un subiect important pt ea. Deh asa e cu soacra nu e niciodata bine oricat te-ai stradui. | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Vin Mar 12, 2010 10:22 pm | |
| FETELORR STITI ZICALA AI SOACRA,SOACRA POAMA ACRAA NO EE CAM ADEVARAT LA UNII | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Dum Mar 14, 2010 7:23 am | |
| M-ai facut sa rad!Asa se zice si-mi pare rau pt voi ca aveti asa acrituri pe langa voi;nu vi s-au strepezit dintii? |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Dum Mar 14, 2010 9:52 am | |
| eu ii dau 8,ma ajuta cand o chem dar tot se mai baga si sunt sigura ca ma barfeste cu fiica-sa,dar nu le putem avea pe toate,oricum e ok fata de altele | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Dum Mar 14, 2010 9:58 am | |
| A mea are 10 pentru ca fiica-sa e plecata din tara si nu are cu cine ma barfi.Tine la mine foarte mult,mai mult ca la fiul ei pentru ca ni se aseamana vietile si se revede in mine;norocul meu |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Dum Mar 14, 2010 10:03 am | |
| bravo pt asa soacra sa fie cat mai multe asa,nici eu nu ma pot plange prea tare de a mea | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Dum Mar 14, 2010 10:43 pm | |
| ee si aa mea nu ma jicnitt nikiodata pana nu m-am certat cu fica saaa asaa caa aveti grijaa fetelorrr | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Dum Mar 14, 2010 10:48 pm | |
| nota 4 cu "felicitari" |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Dum Mar 14, 2010 10:51 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Mar Mar 16, 2010 3:32 pm | |
| de fiecare data cand merge al meu sotz la ea singur,vine acasa schimbat.are socrosenia mea asa un dar de-al imbarliga si de-ai suci mintile... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Mar Mar 16, 2010 3:41 pm | |
| pai doar e mamicuta si daca n-a iesit inca de sub fustele ei(cum se spune)asa se va intoarce mereu |
|
| |
allessia mamica super
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Mar Mar 16, 2010 4:09 pm | |
| singurul defect al soacrei mele e ca ne cam tine contabilitatea la bani :bleah: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Mar Mar 16, 2010 4:11 pm | |
| Nasol cu banii astia;mai bine singuri si nu stie nici vantul,nici pamantul ce facem noi! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Mar Mar 16, 2010 4:14 pm | |
| alessia,asa-i si a mea,cu toate ca zice ca ea nu se baga,tot isi baga codita. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Mar Mar 23, 2010 1:10 pm | |
| Eu,desi ii dau nota 10 la multe aspecte,pot spune ca din cauza ei ne ia banca casa;pt ca nu am putut plati o rata pt ca ne-a luat ea din bani si astfel am ramas in urma si de acolo tragedia |
|
| |
dia mamica super activa
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Mier Mar 24, 2010 2:46 pm | |
| ce femeie inconstienta si--i mai dai 10? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Mier Mar 24, 2010 2:49 pm | |
| Ii dau 10 la felul in care se poarta cu noi(adica tine mai mult la mine si e moderna,nu are preconceptii).Faptul ca a luat din banii nostri,a gandit ca nu vor exista consecinte asa mari |
|
| |
mellyamelia mamica super
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Sam Mar 27, 2010 2:41 pm | |
| asta da subiect! eu cred ca sunt nehotarata e de 10 cand nu e cu mine si e de 7 cand e dar parca evolueaza spre mai bine! sa speram | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? Sam Mar 27, 2010 6:09 pm | |
| nu va mai plingeti de soacre noi nu ne gindim cum am fi si noi k soacre? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce nota-i dai soacrei? | |
| |
|
| |