Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
ce nota-i dai soacrei? EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
ce nota-i dai soacrei? EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
ce nota-i dai soacrei? EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
ce nota-i dai soacrei? EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
ce nota-i dai soacrei? EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
ce nota-i dai soacrei? EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
ce nota-i dai soacrei? EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
ce nota-i dai soacrei? EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
ce nota-i dai soacrei? EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
ce nota-i dai soacrei? Empty48%ce nota-i dai soacrei? Empty
 48% [ 14 ]
Maria
ce nota-i dai soacrei? Empty52%ce nota-i dai soacrei? Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

ce nota-i dai soacrei?

In jos 
+21
roxy14
nikole
ana_hruban
iulia_mama_evelynei
feliciaboar
rebek2508
cao2011
DD
dolcemaria
Iuly35
CATASTEFY
mamicisibebelasi
mellyamelia
allessia
dia
mery15
ancacornel
nicholas17
raluca08
mariaa
Anna
25 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

ce nota-i dai soacrei? Empty
MesajSubiect: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyJoi Mar 11, 2010 2:22 pm

Nota 10: Prietena:
Din pacate ,asemenea soacre sunt o raritate. E cea care se poatra cu nora ei ca si cu ce mai buna prietena .E foarte intelegatoare cand apar probleme intre ea si sotul ei .

Nota 9 : Saritoarea
Nu se amesteca neintrebata in problemele conjugale ale norei ei, dar se implica atunci cand " copiii " au nevoie de ea si se straduieste sa fie impartiala. Chiar daca nu reuseste intotdeauna ?pentru ca e convinsa ca baiatul ei preferat are intotdeauna dreptate- intentia conteaza...

Nota 8 :Harnica
Spala, calca , si fac ecuratenie neobosita pentru fiul ei iubit si sotia lui.Isi scuteste nora de o multime de treburi neplacute, dar inconstient ,incearca sa fie mereu prezenta in viata " copiilor ". Se intampla, de plida ,deseori sa ramana la ei mai mult decat si-ar dori nora.

Nota 6/7 : Victima
Joaca de minune rolul mamei " parasite ", care sufera ca prezenta ei in viata baiatului mult iubit a devenit inutila. " Voi nu mai aveti nevoie de mine " si " Nu vreau sa va mai deranjez " sunt frazele ei favorite. Dupa multe insistente ,accepta sa vina in vizite si isi manifesta apoi-intr-un mod care te face sa te simti prost ?gratitudinea pentru asta.

Nota5 : Independenta
Nu are niciodata timp-sau se poarta ca si cand nu ar avea .Ori este hiperactiva,ori dezinteresul ei este pur demonstrativ.

Nota 4 :Bestia
Nu pierde niciodata o ocazie sa bage zazanie intre tine si el.E intriganta ,te barfeste si nu ezita nici sa impiedice terte personale in actiuni impotriva armoniei voastre conjuga
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyJoi Mar 11, 2010 5:48 pm

A mea e de nota 10 dar pentru sotul meu,soacra lui(mama mea)e de nota 5
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

Varsta : 38
stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyJoi Mar 11, 2010 5:58 pm

aa mmea e 4 sa bagat intre noi :bebenervos: ce nota-i dai soacrei? 248404 de se mai baga odataa ce nota-i dai soacrei? 522386
Sus In jos
raluca08
mamica noua
mamica noua
raluca08

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyJoi Mar 11, 2010 6:08 pm

nota 10 cu steluta e socrela
Sus In jos
nicholas17
mamica noua
mamica noua
nicholas17

Varsta : 49
stare de spirit : buna

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyVin Mar 12, 2010 7:57 am

fetelor a mea a fost de nota ----4 dar a fost am scapat de ea acum 7 ani :[url=http://ww
Sus In jos
ancacornel
mamica super
mamica super
ancacornel

Varsta : 41
stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyVin Mar 12, 2010 8:33 am

eu ii dau 9 pt ca e cam barfitoare!!
Sus In jos
mery15
mamica noua
mamica noua
mery15

Varsta : 40

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyVin Mar 12, 2010 10:00 am

Cred ca 8 ar fi de ajuns,de barfit cred ca sunt un subiect important pt ea. Deh asa e cu soacra nu e niciodata bine oricat te-ai stradui.
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyVin Mar 12, 2010 10:22 pm

FETELORR STITI ZICALA AI SOACRA,SOACRA POAMA ACRAA NO EE CAM ADEVARAT LA UNII
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyDum Mar 14, 2010 7:23 am

ce nota-i dai soacrei? 634724 M-ai facut sa rad!Asa se zice si-mi pare rau pt voi ca aveti asa acrituri pe langa voi;nu vi s-au strepezit dintii?
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

Varsta : 46
stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyDum Mar 14, 2010 9:52 am

eu ii dau 8,ma ajuta cand o chem dar tot se mai baga si sunt sigura ca ma barfeste cu fiica-sa,dar nu le putem avea pe toate,oricum e ok fata de altele
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyDum Mar 14, 2010 9:58 am

A mea are 10 pentru ca fiica-sa e plecata din tara si nu are cu cine ma barfi.Tine la mine foarte mult,mai mult ca la fiul ei pentru ca ni se aseamana vietile si se revede in mine;norocul meu
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyDum Mar 14, 2010 10:03 am

bravo pt asa soacra sa fie cat mai multe asa,nici eu nu ma pot plange prea tare de a mea
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyDum Mar 14, 2010 10:43 pm

ee si aa mea nu ma jicnitt nikiodata pana nu m-am certat cu fica saaa asaa caa aveti grijaa fetelorrr
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyDum Mar 14, 2010 10:48 pm

nota 4 cu "felicitari" tavalesc
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyDum Mar 14, 2010 10:51 pm

bravoooo mamic de kevinn
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyMar Mar 16, 2010 3:32 pm

de fiecare data cand merge al meu sotz la ea singur,vine acasa schimbat.are socrosenia mea asa un dar de-al imbarliga si de-ai suci mintile...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyMar Mar 16, 2010 3:41 pm

pai doar e mamicuta si daca n-a iesit inca de sub fustele ei(cum se spune)asa se va intoarce mereu
Sus In jos
allessia
mamica super
mamica super
allessia

Varsta : 43

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyMar Mar 16, 2010 4:09 pm

singurul defect al soacrei mele e ca ne cam tine contabilitatea la bani :bleah:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyMar Mar 16, 2010 4:11 pm

Nasol cu banii astia;mai bine singuri si nu stie nici vantul,nici pamantul ce facem noi!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyMar Mar 16, 2010 4:14 pm

alessia,asa-i si a mea,cu toate ca zice ca ea nu se baga,tot isi baga codita. ce nota-i dai soacrei? 804862
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyMar Mar 23, 2010 1:10 pm

Eu,desi ii dau nota 10 la multe aspecte,pot spune ca din cauza ei ne ia banca casa;pt ca nu am putut plati o rata pt ca ne-a luat ea din bani si astfel am ramas in urma si de acolo tragedia
Sus In jos
dia
mamica super activa
mamica super activa
dia

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyMier Mar 24, 2010 2:46 pm

ce femeie inconstienta si--i mai dai 10?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptyMier Mar 24, 2010 2:49 pm

Ii dau 10 la felul in care se poarta cu noi(adica tine mai mult la mine si e moderna,nu are preconceptii).Faptul ca a luat din banii nostri,a gandit ca nu vor exista consecinte asa mari
Sus In jos
mellyamelia
mamica super
mamica super
mellyamelia

Varsta : 40
stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptySam Mar 27, 2010 2:41 pm

asta da subiect! eu cred ca sunt nehotarata e de 10 cand nu e cu mine si e de 7 cand e dar parca evolueaza spre mai bine! sa speram lol!
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? EmptySam Mar 27, 2010 6:09 pm

nu va mai plingeti de soacre noi nu ne gindim cum am fi si noi k soacre?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce nota-i dai soacrei?   ce nota-i dai soacrei? Empty

Sus In jos

ce nota-i dai soacrei?
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Jojo a nascut un baietel de nota 10

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: La o bârfă-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente