| SANATEA CONTEAZA | |
|
+4Magda mama_lui_alex mariaa Anna 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: SANATEA CONTEAZA Mier Mar 10, 2010 6:39 am | |
| MAMICI AM DESCHIS UN TOPIC PENTRU NOI AICI FACEM SUBIECTE DESPRE PROBLEMELE NOASTRE DE SANATATE | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Mier Mar 10, 2010 2:27 pm | |
| multumim anaa :inimioara: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Mier Mar 10, 2010 2:51 pm | |
| eu destul de des am probleme cu gatul,racesc f repede.tot ma gandesc sa.mi scot amigdalele,dar...mai astept sa creasca un pic kevin. |
|
| |
mama_lui_alex mamica noua
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Mier Mar 10, 2010 5:21 pm | |
| SI eu racesc repede in gat, dar mi-a explicat medicul ca daca imi scot amigdalele racesc mai des si mai puternic dupa aceea..ca au rolul lor amigdalele ... A , si de cate ori racesc , trebe sa fac si febra aproape 40..asa e si Alex , bebele meu , ma mosteneste | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Mier Mar 10, 2010 5:24 pm | |
| Mama_lui_Alex ai dreptate;eu mi le-am scos la 22 de ani si de atunci resimt totul mult mai acut(mi le-am scos pt ca au ramas inflamate si au fost nevoiti)dar de atunci parca sunt mai sensibila si captez virusii mai abitir! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Mier Mar 10, 2010 7:17 pm | |
| ca tot vb de gat,deja ma doare |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Mier Mar 10, 2010 7:20 pm | |
| |
|
| |
Magda mamica super
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Joi Mar 11, 2010 10:54 pm | |
| amigdalele isi au rolul lor, este foarte adevarat, dar numai cat timp sunt sanatoase! in momentul in care ele nu isi mai pot face "treaba" ptr ca sunt permanent inflamate, sunt insasi un focar... drep ptr care se recurge la extirparea lor.
si eu le-am scos cand in loc sa ma apere de complicatiile racelilor, amigdalele mele constituiau focarul de infectie si recunosc ca de atunci (si sunt 15 ani de atunci) racesc foarte rar, iar cand o fac, formele sunt mult mai usoare comparativ cu perioadele cand existau amigdalele. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Vin Mar 12, 2010 9:19 pm | |
| totusi poate voi avea curajul sa le scot.cred ca e mult mai usoara operatia asta decat cea de apendicita |
|
| |
Magda mamica super
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Sam Mar 13, 2010 8:19 am | |
| in principiu, este cam pe acelasi grad (ca difcultate), dar recuperarea este mult mai usoara si rapida in cazul extirparii amigdalelor, decat cea a apendicelui. sanatate multa!!! | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Joi Mar 18, 2010 5:31 pm | |
| da eu am probleme cu tensiunea o am mare | |
|
| |
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Joi Apr 29, 2010 11:15 pm | |
| eu am un chist ovarian de care nu scap cu tratament se pare. am termen pana in iunie daca nu tre sa-l operez. | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Vin Apr 30, 2010 7:36 am | |
| parerile sunt pro si contra vizavi de amigdale..eu de ex am fost operata la varsta de 6 ani,si ma simt excelent(beau apa numai de la frigider)...tin minte ca prima data dupa ce m-am trezit mi-au dat un suc rece (brifcor) si o inghetata..va dati seama ce bucurie pe mine ...cu apenticita ,nu a fost tocmai bn...am fost la o"femeie' ca doctorita nu-i pot spune,si m-a diagnostica ca as avea gastrita...am "halit" paine prajita si fierturi o sapt...ca dupa aia sa fug la urgente...in operatie si peritonita...a drenat operatia cat a drenat apoi m-au redeschis din nou...chin ce mai...cam o luna a durat '"distractia".... | |
|
| |
dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Vin Apr 30, 2010 8:57 pm | |
| eu am probleme cand mie frig la picioare imediat racesc jos sunt f sensibila dupa nastere am ramas cu o rana de toata frumusetea pe care am cauterizat-o de curand si sper sa fie ok acum tre sa merg la control peste o luna sa vedem ce face pe langa asta anul trecut am descoperit si o spondiloza si lipsa de calciu care imi dau niste ameteli groaznice ce mai sunt batrana sunt f deprimata pe aceasta cauza cand vad ca toate ma dor | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA Vin Mai 07, 2010 9:20 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SANATEA CONTEAZA | |
| |
|
| |