Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| Abuzul sexual asupra copiilor!! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Abuzul sexual asupra copiilor!! Mar Mar 09, 2010 6:17 pm | |
| tot auzim la stiri despre copiii abuzati sexual de parinti,unchi,frati :pale: care pe mine ma sperie.nu-mi vine sa cred ca exista asemenea oameni!! saracii copilasi prin cate trec |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Mar Mar 09, 2010 7:54 pm | |
| Am citit,m-am gandit,nu pot aduna cuvinte ca sa exprim dezgustul,sila,repulsia pentru felul in care a ajuns sa se injoseasca rasa umana;mi-e rusine ca sunt om cand vad astfel de cazuri;mi-e jena sa aud astfel de lucruri si imi repugna gandul ca zicala:"Cine n-are batrani sa-si cumpere"a fost detronata de ideea ca am ajuns sa fugim de bunici,vecini,frati care se poarta ca niste salbatici si nicidecum ca un sprijin pentru copiii nostri. |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Mier Mar 10, 2010 2:24 am | |
| din cauza asta copiii tin in ei si nu pot spune tot ce au pe suflet,de frica. si mie mi.e sila de halul in care s.a ajuns... |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Joi Mar 18, 2010 5:50 pm | |
| doamne fereste de asa ceva si mie mila de copii care patesc asa ceva eu pe persoanele care fac asa ceva leas spinzura | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Mar Apr 27, 2010 11:56 pm | |
| prea putin spus "spanzura",pt ca nu se compara cu ce le face unor biete suflete,daca-l spuanzuri scapa usor,un copil e marcat toata viata!!!! |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Mier Apr 28, 2010 6:57 am | |
| Eu i-as lasa in viata si le-as spune sa fie pregatiti pentru o pedeapsa crunta pe care le-o voi aplica in curand;si-i voi lasa sa astepte mult si bine pana vor muri de frica in asteptarea ei!(Asteptarea te omoara;asa,daca le aplici una imediat isi vor spune ca au scapat) |
| | | olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| | | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Mier Apr 28, 2010 8:49 am | |
| Buna pedeapsa si asta;si sa mance cainii "josul" lor. :haha: |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Joi Apr 29, 2010 12:05 am | |
| eu i-as lega d un copac in padure si i-asi lasa sa-i manance animalele.dar tot nu se compara cu ce le fac bietilor copii. |
| | | dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Joi Apr 29, 2010 6:55 am | |
| si eu le-as taia-o dute draga in alta parte dar lasa saracul copilas in pace si nu mai suport cand vad femei recasatorite si tatal vitreg molestand copii las spanzura | |
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Joi Apr 29, 2010 7:00 am | |
| Dia,eu aproape am trecut prin asa ceva, aproape Cand aveam 7 ani,mama mea s-a recasatorit cu un alt barbat,iar dupa o bataie crunta,m-a luat in brate , m-a mangaiat pe picior...un mangaiat nefiresc,si mi-a spus : Daca te porti frumos ,te voi iubi mai mult!! In acea zi,trimitandu-ma dupa lapte, dusa am fost! Am fugit la tatal meu natural si la sora mea..am simtit ca ceva nu e in ordine... | |
| | | dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Joi Apr 29, 2010 7:04 am | |
| iubita ai avut un noroc ca ai fost inspirata sa pleci asa e si tu ai suferit mult sunt niste animale alte cuvinte nu am pt ei | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Joi Apr 29, 2010 7:10 am | |
| olo_family,sincer ti-am citit si recitit povestea ta de cand ai scris-o,dar nu gasesc nici azi cuvinte sa astern pentru tine.Important este ca azi esti un om integru,cu o familie buna si ca tu nu vei oferi ce ai primit tu.Aici stii ca esti sustinuta in tot.Pupici |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Joi Apr 29, 2010 10:56 am | |
| nici eu nu stiu ce sa-ti spun diana,imi pare rau si ai facut o alegere buna!!! toate suntem langa tine si te sustinem (si langa celelalte mamici),dar la asa ceva sincer ramai "muta" si nu ai ce sa spui...doar ca totul a trecut si bine ca nu s-a intamplat nimic mai mult! |
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Vin Apr 30, 2010 2:58 pm | |
| va multumesc pt cuvintele sincere ! stiam ca in voi voi gasi ..poate o alinare, un real suport! voi fi vesnic recunoscatoare lui D-zeu pt ca mi-a dat minte sa plec la timp din acel,, cuib...de vipera,, asa cum zici,ginuta,sunt pe deplin implinita si asta doar pt ca am o familie asa cum mi-am dorit,fara certuri,batai... Aici suntem o ,,familie virtuala,, dar parca este adevarata,asta pt ca se simte multa dragoste si sustinere!!!!
pupiciiii | |
| | | DD mamica super activa
| Subiect: Re: Abuzul sexual asupra copiilor!! Mier Mai 05, 2010 9:05 am | |
| Eu i-as atarna intr-o colivie deasupra locului in care traieste copilul abuzat ca sa-i poata urmari revenirea din soc si tratamentul acestuia si de asemenea sa poata trage toata lumea cu prastia si cu teava cu cornete in el,sa-i mai altoiasca cate o minge in fata si sa-i mai arunce la cina si cate o piatra in gura.Nu instig la violenta dar e una pasnica cea enumerata de mine | |
| | | | Abuzul sexual asupra copiilor!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |