| La multe lunite,iulia!!(mami adriana) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Lun Mar 08, 2010 9:11 am | |
| Iulia implineste azi 3 lunite!!multe inainte puiule,sa cresti mare! :happybirthday: |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Lun Mar 08, 2010 9:53 am | |
| La Multi Ani Iulia;Adriana,ai cel mai frumos cadou de ziua mamei |
|
| |
adryaana mamica super
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Lun Mar 08, 2010 10:44 am | |
| multumim fetelor:).. asa e .. azi implineste iulia 3 luni.. chiar ca e cel mai frumos cadou.. asa repede au trecut lunile..dar in acelasi timp parca demult a fost 8 decembrie:)... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Lun Mar 08, 2010 10:46 am | |
| SA CRESTI MARE IULISCA | |
|
| |
adryaana mamica super
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Lun Mar 08, 2010 3:42 pm | |
| - admin a scris:
- SA CRESTI MARE IULISCA
multumim anusca :bebe1: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Mar Mar 09, 2010 12:02 pm | |
| Pai si noua nu ne multumesti?Si noi ti-am trimis gandurile noastre bune! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Mar Mar 09, 2010 3:14 pm | |
| - adryaana a scris:
- multumim fetelor:).. asa e .. azi implineste iulia 3 luni.. chiar ca e cel mai frumos cadou.. asa repede au trecut lunile..dar in acelasi timp parca demult a fost 8 decembrie:)...
cum n-a multumit gina?? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Joi Apr 08, 2010 10:33 am | |
| iulia ,sa cresti mare si frumoasa!!!astazi implinesti 4 lunitze,multe inainte printesa!
ps:nu-mi merg emoticoanele:( |
|
| |
adryaana mamica super
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Joi Apr 08, 2010 11:42 am | |
| ooo multumesc fetelor, vad ca nu ne-ati uitat .. desi noi dam cam rar pe aici.. :roll: suntem cam ocupate acum.. ne mutam zilele astea la casa si e cam debandada.. dar de indata ce se reaseaza lucrurile va vizitam mai des... din pacate iulia de ziua ei e cam bolnavioara.. ii curge nasul.. luam tratament prescris ieri de doamna doctor...asta e... inca o data multumim si multa sanatate la bb si mamici | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Joi Apr 08, 2010 11:45 am | |
| Sa fiti sanatoase si asteptam sa va asezati cu bine;sa terminati debandada si sa mai povestim;sa treceti cu bine peste necazuri |
|
| |
adryaana mamica super
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Joi Apr 08, 2010 12:02 pm | |
| multmim la fel... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Joi Apr 08, 2010 2:47 pm | |
| sa cresti mare iulisca | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Mier Apr 21, 2010 12:27 pm | |
| | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Joi Apr 22, 2010 9:08 am | |
| la multe luniteee | |
|
| |
adryaana mamica super
| |
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Sam Mai 08, 2010 10:17 am | |
| :sdsd: azi face 5 luni iulia | |
|
| |
adryaana mamica super
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Sam Mai 08, 2010 10:34 am | |
| da.. trece vremea....multumim pentru urari | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Sam Mai 08, 2010 1:33 pm | |
| La multe lunite!!!sa cresti mare si sanatoasa!!! |
|
| |
adryaana mamica super
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Sam Mai 08, 2010 2:32 pm | |
| multumim.. cum pun aici lilypie-ul? | |
|
| |
flori82 mamica super
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Sam Mai 08, 2010 4:47 pm | |
| La multe luniţe şi din partea noastră! Să creşteţi mari şi să fiţi sănătoase! | |
|
| |
adryaana mamica super
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Sam Mai 08, 2010 9:34 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Joi Iun 10, 2010 1:11 am | |
| La multe lunite,printesica!!ai jumatate de an de cand ai venit pe lume multa sanatate si sa cresti mare! scuze de intarziere |
|
| |
adryana Vizitator
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) Joi Iun 10, 2010 6:26 am | |
| multumim.. da.. chiar a trecut timpul.. inca atat si facem un an:)) |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La multe lunite,iulia!!(mami adriana) | |
| |
|
| |