Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| va rugati inainte de culcare şi de masa? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: va rugati inainte de culcare şi de masa? Dum Mar 07, 2010 1:30 am | |
| sa nu mint cam uit de rugciune sper ca dumnezeu sa ma ierte | |
| | | mariaa mamica super
| Subiect: Re: va rugati inainte de culcare şi de masa? Dum Mar 07, 2010 10:05 pm | |
| EU LA CULCARE SI DUPA CE MANANCC II MULTUMESC LA BUNUL D-ZEU DE MASA | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: va rugati inainte de culcare şi de masa? Dum Mar 07, 2010 10:10 pm | |
| seara dupa ce-i fac Ingerasul lui kev,de multe ori ma inchin ,dar cateodata(in ultimul timp cam des) imi fac doar cruce,bineinteles dupa ce mananc imi fac cruce si-I multumesc de masa! |
| | | mariaa mamica super
| Subiect: Re: va rugati inainte de culcare şi de masa? Dum Mar 07, 2010 10:12 pm | |
| SIGURR TREBUIE SA MULTUMIM LA BUNUL D-ZEU PT CE NEE DAA | |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: va rugati inainte de culcare şi de masa? Joi Mar 18, 2010 3:25 pm | |
| eu ma rog in fiecare seara si mai ales pt copii mei si aditu se roaga | |
| | | ana_hruban mamica super
Mesaje : 78 Varsta : 43 stare de spirit : F F BUNA DAR SE POATE SI MAI BINE
| Subiect: Re: va rugati inainte de culcare şi de masa? Joi Apr 08, 2010 3:25 pm | |
| La Andrei ii place mult Ingersu, parca se linisteste si tot timpul rade cand il spun. E f bine sa multumim la Dumnezeu pentru ce avem si sa ne rugam seara inainte de culcare. | |
| | | coco83 mamica super
Mesaje : 214 Varsta : 41 stare de spirit : prietenoasa si intreprinzatoare, mai mereu ganditoare...
| Subiect: Re: va rugati inainte de culcare şi de masa? Mar Mai 18, 2010 10:30 pm | |
| eu ma rog lui Dumnezeu ori de cate ori simt nevoia, dar mai mult dimineata si seara, la masa uneori, de cate ori am vreun necaz, sau vreo bucurie, ma rog pt fetitele mele de cate ori miaduc aminte so fac... | |
| Subiect: Re: va rugati inainte de culcare şi de masa? Sam Mai 29, 2010 10:29 pm | |
| si eu ma rog in fiecare seara asa lam invatat si pe aditu meu | |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: va rugati inainte de culcare şi de masa? Lun Mai 31, 2010 12:59 pm | |
| noi (eu si sotul) nu ne "culcam" fara sa inchinam ingerasul-Dayana,apoi ne inchinam la icoana...la mine dureaza mai mult caci....veti rade... ma rog pt toti....fostul sot, fosta soacra si restul familie lui inclusiv nevasta lui,apoi pt copii nostri, parintii mei si ai sotului,nasii de cununie,de botez si cumatri....va imaginati cam cat dureaza,nu?...dar m-am obisnuit acum,sincer.. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: va rugati inainte de culcare şi de masa? Lun Mai 31, 2010 1:06 pm | |
| Baga-ma si pe mine in gandurile tale;sau pe dragul tau "alpinist".In ciuda aparentelor,nu va trece prin cap cate probleme am si la ce limite am ajuns pe foarte multe fronturi si ma vor ajuta gandurile bune ale oricui.Daca tot ai un pomelnic,mai baga un nume de copilas te rog. |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: va rugati inainte de culcare şi de masa? Lun Mai 31, 2010 3:51 pm | |
| cu mult drag ginuta....imi pare sincer rau ca ai probleme..de fapt cam toata lumea cred ca, are probleme in ciuda aparentelor de "buna dispozitie"...discutand pe acest forum incercam sa mai uitam de griji,suparari,datorii,lacrimi si altele....totul e sa fim puternice,sa speram ca va fi mai bine...of....din suflet,of... | |
| Subiect: Re: va rugati inainte de culcare şi de masa? Mier Iun 02, 2010 11:27 am | |
| ginuta imi pare rau de tine sa sti ca si eu am probleme mari dar ce putem face iesim noi cumva la capat | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: va rugati inainte de culcare şi de masa? | |
| |
| | | | va rugati inainte de culcare şi de masa? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |