Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE Empty48%10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE Empty
 48% [ 14 ]
Maria
10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE Empty52%10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE

In jos 
5 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE Empty
MesajSubiect: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyJoi Mar 04, 2010 7:27 pm

Putin stres nu este daunator. Ne motiveza si ne da energie.
Stresul continuu poate duce la anumite boli : dureri de cap sau de stomac, tensiune ridicata si chiar stop cardiac sau alte boli de inima.
Raspunsul la stresul zilnic:
Primul lucru in lupta anti stres este sa recunosti simptomele tale.

Poti sa observi diferente in comportament sau chiar fizice (muschi incordati). Cauza stresului are importanta ? Sau este ceva peste care poti sa treci ? Stresul face parte din viata si nu trebuie sa ne preocupe foarte mult. Nu suntem slabi sau usor irascibili daca ne stresam repede, suntem stresati pentru ca suntem oameni.

Abordarea stresului:
Poate sa fie tentant sa ne ascundem de locurile si oamenii care ne produc starea de stres. Astfel nu mai suntem stresati pe moment, dar pana nu confruntam problema nu o sa scapam de ea si nici de stres. In viata, cand ne confruntam cu o problema noua (invatam sa innotam, suntem pe scena, sau ne asumam anumte riscuri in fata prietenilor) este important sa tragem aer in piept si sa facem ce ne-am propus. De cele mai multe ori nu o sa avem probleme.

Ca sa evitam stresul putem sa ne punem intentionat in pozitii putin neplacute. In loc sa evitam un sef care este morocanos si prost dispus este mai bine sa lucram in vecinatatea lui pana ne obisnuim cu el si nu mai apare ca o problema in viata noastra. Astfel persoanele sau locul respectiv nu mai sunt stresante pentru noi.
Alta abordare implica un bun control al mintii si al corpului. Singuri trebuie sa ne relaxam “Pot sa duc pana la capat ce mi-am propus”, “Am facut asa ceva de zeci de ori”. Este posibil ca noi sa percepem o situatie incorect si sa parem in dezavantaj, astfel rezultatul pare mult mai dificil de obtinut.

Este posibil sa ne modificam perceptia.
Putem sa marcam momentele in care suntem stresati si sa le catalogam. Data viitoare cand suntem pe scena putem sa consideram ca suntem nerabdatori, nu stresati. Auto controlul ne invata cum sa ne schimbam perceptia lucrurilor neplacute care ne creeaza impresia de stress.
Sa suferim, sa excelam (sa supravietuim) in viata si sa transformam stresul intr-o energie pozitiva sunt provocari pe care putem sa le castigam numai in timp. Toti avem nevoie de un pic de stres, e forta care ne da jos din pat dimineata, dar trebuie sa tinem minte sa nu exageram cu stresul
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyJoi Mar 04, 2010 7:27 pm

1. Coafura
Nu neglijati aranjarea parului, chiar daca stati acasa si va ocupati de cresterea copilului. Nu exagerati si nu treceti in cealalta extrema aratand in bucatarie ca si cum tocmai acum ati iesit de sub casca de la coafor. Lasati parul sa se miste liber si sa para natural, nu-l imbacsiti cu mult fixativ. Nu uitati de vopsirea parului atunci cand radacinile au crescut prea mult si ganditi-va bine inainte de a schimba radical culoarea parului cu o nuanta pe care n-ati mai avut-o niciodata. Vreti sa faceti un lucru iesit din comun, sa aratati altfel ca doar sunteti mamica acum. Si de fapt apelati la o tunsoare care nu e potrivita cu varsta voastra sau nu va avantajeaza. Chiar si copilul va fi derutat cand va vede: cine este aceasta persoana cu parul morcoviu?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyJoi Mar 04, 2010 7:27 pm

2. Machiajul
In general, machiajul infumuseteaza aspectul unei femei. Nu renuntati la fel, folositi-l ca o metoda de retusare si ascundere a defectelor fizice. Nu aplicati pe fata farduri in exces care sa atraga privirile celorlalti. Mai ales cand mergeti cu copilul in parc, la cumparaturi, la spectacol sau la o prietena. Pastrati rujul rosu intens pentru alte ocazii. Folositi rujuri in tonuri moderate, dar de buna calitate, altfel paharul cu apa si ceasca de cafea vor pastra urmele buzelor voastre. Un gest dizgratios si respingător pentru cei din jur. Marcati ochii cu un fard de pleoape discret si nu-i conturati violent. Copiii sunt jucausi, va strang in brate si va saruta pe obraz. Nu-i lasati sa vina in contact cu un machiaj dens si suparator pentru pielea lor fina.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyJoi Mar 04, 2010 7:28 pm

3. Manichiura
Prima carte de vizita pe care o oferiti celor din jur sunt mainile, de aceea trebuie sa acordati o mare atentie ingrijirii lor pentru a nu mangaia chipul copilului cu o mana aspra si cu pielea uscata. Indiferent cat timp petreceti in bucatarie, nu neglijati manichiura. Si pedichiura, in orice sezon. Folositi nuante pastelate pentru lacul de unghii de zi cu zi si pastrati rosu intens si negrul pentru o ocazie speciala. Pictura pe unghii si decorurile exprima cochetarie feminina. Nu va prezentati cu unghii roase, murdare, taiate haotic, unele mari si altele mici. De asemenea, nu va afisati cu unghii de pe varful carora a sarit oja. Ca sa nu loviti involuntar copilul, renuntati la unghiile foarte lungi care oricum va incomodeaza in diferite activitati cotidiene.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyJoi Mar 04, 2010 7:28 pm

4. Hainele
La fel se intampla si cu hainele noi care apartin unui stil pe care nu l-ati mai incercat pana acum. Dupa nastere corpul a capatat alte forme, ati crescut in greutate, silueta nu mai e la fel de bine marcata, implicit garderoba trebuie schimbata. Ce fel de haine cumparati? De femeie serioasa care are de crescut un copil. Complet eronat. Nu trebuie sa va imbatraniti imaginea prin vestimentatie. Asemenea schimbari bruste va influienteaza starea sufleteasca. Hainele trebuie sa fie in ton cu varsta pe care o aveti. Vesele, colorate, tineresti. Tinuta de gospodina si bucatareasa nu trebuie sa devina o uniforma buna in orice moment al zilei.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

5.Silueta
Si ce daca ati nascut si vi s-a deformat corpul si nu mai sunteti ca inainte? Incercati sa deprindeti stiinta de a descifra propria personalitate. Cum? Stati acasa in fata oglinzii si studiati formele anatomice ale corpului. Cu simtul realitatii si al raspunderii. Stabiliti ce parti trebuie ascunse, ce zone trebuie corectate, ce imagine merita afisata. Daca nu va cunoasteti bine corpul, nu aveti nici o sansa sa fiti obiective. Degeaba va plac fustele mini si plisate, daca picioarele si talia voastra nu va permit sa le purtati. Fiecare defect fizic poate fi remediat cu ajutorul hainelor potrivite. S-au inventat volanele, cutele, buzunarele aplicate, umerii falsi. Toate retuseaza o silueta imperfecta. Important este sa nu fiti delasatoare si sa nu va ascundeti sub expresia „nu conteaza cum arat fiindca oricum stau acasa cu copilul si nu ma vede nimeni”.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyJoi Mar 04, 2010 7:29 pm

6. Accesoriile
Toate au sensul si rostul lor. Folositi-va de accesorii pentru a va insenina ziua. Adesea sunt expresii ale cochetariei feminine. Cu o agrafa prindeti o suvita rebela dand farmec coafurii. Cu o curea inviorati rochia veche. Cu o brosa schimbati aspectul jachetei din sezoanele trecute. Si lista continua. Pastrati plina caseta cu bijuterii si utilizati-le permanent. De asemenea, gentile, ceasurile, pantofii. De un singur lucru trebuie sa tineti cont: prin forma si dimensiuni, accesoriile nu trebuie sa deranjeze copilul sau sa-l enerveze. De pilda, renuntati pentru o vreme la bratarile zornaitoare, la franjurile incomode, la inelele supradimensionate.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyJoi Mar 04, 2010 7:29 pm

7. Stilul
Chiar daca viata vi s-a schimbat radical de cand a aparut copilul, nu intrati intr-un con de umbra, ci creati-va un stil propriu in concordanta cu noua pozitie pe care o aveti. Sunteti mamica. Alegeti intre clasic, romantic, elegant, elegant cu influiente sport, sport, avangardist, sexy, etno. Bijuteriile, coafura, machiajul, hainele, incaltamintea si accesoriile trebuie sa apartina aceluiasi stil si sa formeze o imagine unitara. Renuntati la ideea de a parea ceea ce nu sunteti. Nu puneti bijuterii din aur la o rochie din piele. Sau o coafura cu tepi la un compleu din stofa.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

8. Culorile
Inconjurati-va de culori vesele in nuante placute pentru a avea incredere in fortele proprii si pentru a-i oferi copilului un tablou al fericirii. Renuntati la nuantele inchise si terne care deprima si intristeaza. Nu uitati ca alegand culorile potrivite pentru haine si accesorii puteti corecta anumite defecte ale siluetei. De exemplu, daca aveti soldurile mari, este indicat sa purtati fuste si pantaloni in tonuri mai inchise, nu pastelate. Siluetei subtiri i se potriveste orice culoare, in timp ce corpolentele trebuie sa evite culorile tari si tipatoare. Statistica spune ca personalitatea si cultura fiecaruia isi pune amprenta pe cromatica. De pilda, persoanele cu alura atletica prefera rosul, cele intelectuale vor tonuri de albastru. Egoistele se multumesc cu galben, optimistele cu oranj, iar spiritele artistice viseaza la mov.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyJoi Mar 04, 2010 7:30 pm

9. Tinuta
Indifrent cat de mic sau marisor este copilul, fie ca-l tineti in brate, fie ca nu, acordati mereu atentie tinutei generale a corpului vostru. Nu va cocosati complet cand alaptati sau cand il carati in carca. Pana si modul in care stati pe un scaun sau pe un fotoliu conteaza. Atentie la pozitia picior peste picior, mai ales in cazul fustei mini sau a unui capot petrecut. Pentru a va mentine tinuta maiestoasa faceti permanet cateva miscari de gimnastica pentru indreptarea spatelui, pentru mentinerea tonusului muscular, pentru abdomen. Si nu renuntati nici la sportul pe care l-ati practicat inainte de nasterea copilului. Chiar daca mergeti mai rar la inot sau tenis.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyJoi Mar 04, 2010 7:30 pm

10. Feminitatea
Eleganta in vestimentatie, in miscare si in comportament se traduce adresea prin feminitate. Gesturile frumoase, vorbele alese, tonul moderat, toate impun respect din partea celor din jur. Copilul se va mandri cu faptul ca mamica lui este apreciata si face sa se intoarca privirile dupa ea pe strada. Lasat-i pe barbati sa poarte cravata si va vor iubi pentru asta
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyJoi Mar 04, 2010 8:21 pm

da aici asa eee
Sus In jos
mami_david
mamica super
mamica super

Varsta : 37
stare de spirit : buna

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptySam Mar 06, 2010 5:41 pm

ce bine ar fi daca am respecta toate aceste lucruri 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE 585587
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptySam Mar 06, 2010 5:44 pm

Ma gandesc ca fiecare ne comportam cum ne-a intrat in reflex;daca suntem mai mult sau mai putin cochete depinde de autoeducatie,gusturi,stare financiara si probabil alti factori care nu-mi vin acum in minte
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptySam Mar 06, 2010 8:19 pm

:mumu: da e super sa fi frumoasa insa mie nu imi place sa ma machiez sa ma fardez
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptySam Mar 06, 2010 8:21 pm

Mie imi place,ma pricep si nu ies nici la paine nearanjata;deh......asta a facut Bucurestiul din mine
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptySam Mar 06, 2010 8:29 pm

10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE 284405 in romania cand statea ma mai aranjam si eu,aici un pic d rimel si ajunge:))
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptySam Mar 06, 2010 8:29 pm

:rujj: super ginuta mereu tanara
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptySam Mar 06, 2010 8:31 pm

Eu 9 din 12 ani de munca am lucrat cu publicul si am fost obligata si prin munca sa fiu aranjata iar acum e pur si simplu reflex
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptySam Mar 06, 2010 8:35 pm

te cred! :flower:
Sus In jos
CATASTEFY
mamica super
mamica super
CATASTEFY

stare de spirit : FERICITA

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyLun Apr 26, 2010 1:00 pm

frumoasa ca sa fii? razi tot timpul chiar daca esti suparata , joacate cu copii tai care iti da speranta , fa in asa fel incat sa fii mereu iubita de sotul tau, vino cu ceva nou mereu. sa te machiezi tot timp[ul si sa arati ce nu esti ? eu una ma aranjej si ma ingrijesc mereu dar foarte simplu , o crema dimineata si putin luciu de buze .
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyLun Apr 26, 2010 4:17 pm

Da e o idee,catastefy,si un sfat demn de luat in seama....dar din punctul meu de vedere,deci vb in numele meu hhhh ,nu toate femeile au fost inzestrate cu frumusete de la mama natura,sau chiar daca se spune ca toate femeile sunt frumoase in felul lor,sau frumusetea exterioara trece,dar ramane cea interioara,consider ( repet-e doar parerea mea),ca trebuie sa ne mai "mazgalim" din cand in cand, ca sa scoatem acea frumusete mai mult in valoare.eu sincer folosesc,si fard,si tus,rimel,creion buze,ruj...deci cam tot ce' schimonosest",faţa. :fard:
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyLun Apr 26, 2010 8:04 pm

mereu frumoase in felul nosstru
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyLun Apr 26, 2010 11:47 pm

asa e...femeia mai are nevoie sa se simta femeie,imbracata elegant,machiata,etc.
ma mai rasfat si eu din cand in cand(cand iesim undeva),dar nu tot timpul,depinde cum am chef,m-am babacit cu totul 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE 767206 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE 150652
Sus In jos
CATASTEFY
mamica super
mamica super
CATASTEFY

stare de spirit : FERICITA

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE EmptyMar Apr 27, 2010 3:11 pm

IULY 35 AM SI EU MOMENTE CAND IMI APAR COSURI CAND AM CEARCANE DAR INTRADEVAR MAI RAR SI ATUNCI FOLOSESC SI EU PUTIN FOND DE TEN CA DOAR NOI IESI PE STRADA LANGA 2 BAIETI ASA FRUMUSEI CA O BABACIUNE . DAR IN REST IS ASA MAI NATURALA. SI CAND AMI APARE CATE UN COS MA ENERVEZ DAR IMI TRECE REPEDE CA STII CE ZIC.... HA HA HA INCA IS TANARA.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE   10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE Empty

Sus In jos

10 TRUCURI PENTRU A RAMANE MEREU FRUMOASE
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 8 trucuri pentru o viata sexuala activa
» Noi femeile - mereu nevinovate?
» trucuri pt mofturosi
» TRUCURI SA STEA PE OLITA
» NORA PENTRU MAMA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: COPII ŞI PĂRINŢII :: Despre noi, femeile-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente